Gelen istek.

Şu an içinde bulunduğunuz depresyon hali çok normal. Sevdiğiniz insanlarla sevdiğiniz aktiviteleri yapmaya çalışın. Enerjinizi bu şekilde yönetin. İki bilemedin üç haftaya bambaşka biri olacaksınız.
 
Kızla bir muhabbet olup olmaması bir şeyi değiştirmiyor, önemli olan niyeti. Arkadaşı nişanlanmak üzere olduğunu bilmiyor mu da biriyle tanıştırmaya çalışıyor? Demek ki niyetinin bozuk olduğunu kendiyle aynı kafadaki arkadaşı da biliyor. Kız da muhtemelen tanışmadan önce ufak bir stalk yapmak istedi ve fotoğrafınızin olduğu hesaba ulaştı. Nasıl buldun beni diye şaşırması da sizinle fotosu olan hesabı kastediyor bence. Sonuçta öbür hesapta zaten birbirlerinde eklilermis.

2 gün önce evlenme teklif etmiş olmasına rağmen bu kadar aranan biri, evlenip ilişki monotona dönünce neler yapar sen düşün
 
Bırak bırak hemen .
Zararın neresinden dönersen kardır.
Sakın evlenme bu adamla
Aldatılır durursun
 
bu erkekler bir gün aldatılıp yakalanınca yok arkadaşım konuştu yok arkadaşım yaptı demeseler dişimi kırcam. hepsini aynı yakalanınca arkadaşım yaptı ben masumum hep aynı hep. erkekler için taktik kitabı filan var da ordan mı öğreniyorlar hep aynı ucuz numaralar.
allahın sevgili kuluymuşsun görmüşsün şimdiden gerçek yüzünü sadaka ver.
 
Kıza benim aldığım nevresimleri üzerine yayıp yatağım rahat gelsen çok seversin yazmis. Aklımı kaybedicem. Dün nerdeydim şimdi nerde
Bosanali 1 yıl olacak.
Aldatildigim için bosandim bu yazdığın beni etkiledi. Yaşadıklarım aklıma geldi. Ama inan geçiyor.
Niye bu satırı seçtin dersen kocamla sevgili iken onun evine gittiğimizde uzanıp üzerimize çektiğimiz battaniyeyle başka bir kızla aynı şekilde yatıp çekildikleri selfie gözümün önünden uzun bir süre gitmemişti çokta acı çekmiştim.
Ama inan unutuluyor senin bu yazdığını okumasaydim tesiri bile kalmamıştı. Umarım çok kısa sürede atlatırsın bu süreci.
 
Bu erkekler neden gül gibi eşleri sevgilileri varken aldatır bu neyin doyumsuzlugu iradesizligi ya. Karaktersiz pislikler. Yaranizi desmek istemem ama pişman oldu mu sonrasında? İnşallah köpek gibi pişman olmustur
 
Şu noktada bunu görmeniz o kadar iyi olmuş ki bence üzülmek yerine bunu size gösterdiği için dua edin. Ben bu sıralarda yaşanan olayların kadersel olduğuna inanıyorum. Uyarılıyoruz. Burda felaket senaryoları yazanlara da anlam veremiyorum. Yok evlenirsen şöyle olur böyle olur. İnsan yaşamadan ne olacağını bilemez ama şu noktada erkek akadaşınızın sadakatinin seviyesini görmüş oldunuz. Şöyle de yapar böyle de yapar diye düşünmeyin zaten ilişkiniz bu seviyedeyken yapmış yapacağını.
 
Evlenmeden ne mal olduğunu anlamışsınız. Benim anlamadığım nişanlınızın telefonu sizde mi duruyor. Hem silinmiş mesaja hem engellenmiş kişilere ulaşıyorsunuz. Bununla yetinmeyip engeli kaldırıp nişanlınız gibi konuşuyorsunuz. Demek ki sizin de nişanlınıza güvensizliğiniz varmış.
 
Senaryo değil, görmüşlük. En güzel en heyecanlı zamanlarda aldatan adam kesinlikle iflah olmuyor, en ufak tartıştığında aldatıyor, evlilik rutine binince sıkılıyor aldatıyor, sorumluluk ağır geliyor aldatıyor, hamile isen zaten şansın yok, aldatıyor.
 
Ceylinim.. maalesef bir işler karıştırıyor gibi duruyor sevgilin
evlenmeden görmen de iyi oldu bu arada

üzüldüm..
 
Bence zaten konu sahibi şu noktada affederse bu durumun katlanarak devam edeceğini göze almış oluyor. Bi nevi artık yapacaklarını kabullenmiş oluyor ve hatalı birini aradığında sorumlusu kendisi olacak.
 
Kardeşim, yaşınız çok mu küçük?
Cidden şu an nişan elbisesine mi üzülüyorsunuz? Karşınızda bir omurgasız var ve devam ederseniz de, hayatı boyunca bir yalanı başka bir yalanla izah etmeye çalışacak.
Yahu insan evini kurmuş olsa orayı ateşe verir de kendini yakmaz. Siz kalkmış nişan elbisem diyorsunuz.
Etmeyin eylemeyin. Bunun dışarıdan görüş alacak nesi kalmış? Kendi gözünüzün gördüğü nenize yetmiyor?
 
Aralarında bir muhabbet vs olmasa karına açıkla demez kız. Sevgilim de muhabbet olsa o sen misin diye sormaz.
Bence bu hicbir sey ifade etmiyor. Arkadasi tanistirmak istemiş. Sevgiliniz de belli ki reddetmemis.
Bana sadakati olmayan adamla nisan elbisem degil gelinligim de hazır olsa evlenmem.
 
Allah benim belamı versin bin pişmanım inan aramızda bir şey geçmedi... Daha fazla aciklama yapmasına fırsat vermedim engelledim. Yüzüğü de bir yakınına teslim edicem
daha ne olacakmış pardon da
annen ailen üzülebilir. Ama kararlı ol canım
iyiki evlenmeden gördün Allah gösterdi sana
 
aldatılmışsınız şimdi bunu bilerek evlenirseniz kabul etmiş olursunuz ve tekrarlayacağına yemin edebilirim. çünkü bu sizinle alakalı değil sevgilinizin karakteriyle alakalı. böyle biri bunu içine yediren sindiren bunu yapabilecek biri. sırtınızı dayayamayacağınız biri. evlenmeden gerçek yüzünü gördüğünüz için bir fakiri falan sevindirin bence.
 
Dünden beri aklıma bu konu ya düşünüp düşünüp sinirleniyorum.

Ya madem kızı istemiyorsun aldatacaksın ayrıl be adam. Bir taraftan nişan hazırlığı yapıp diğer taraftan aldatmak… Erkekler kapatılsın diyoruz kızıyorlar sonra. Bunu neden yapıyorlar ya. Bazen destek olmak için bazı konulara girip konu sahibinin de moralini bozuyor gibi hissediyorum ama yıllardır takip ettiğim bir üyenin başına bu gelince çok daha farklı hissettiriyor.

Ceylinimdeceylinim nasılsın şimdi? Konu hiç aklımdan çıkmıyor. Bizimle konuş birlikte sövelim edelim pisliğe
 
İyiki en başından gördünüz bırakın üzüldüğünüz nişan elbisesi olsun. Benim yakın arkadaşım sevgililik, nişanlılık süresince hep aldatılmış tabi uzak mesafe olunca haberi yok neyse kız evlendi babası da kanser bu süreçte ağırlaşınca ailesi çağırıyor belli mi olur son görüşün olur diye o ara işten izin alamayan eş ne yapıyor dersiniz farklı yakın illerde üni okuyan kızlara yol parası veriyor otogardan alıyor evi bilmesinler diye dolambaçlı yollardan eve getirip şehri gezdirme, bedava yemek ve konaklama, yol parası karşılığı gece boyu sex

Utanmadan da bazı iş arkadaşlarına bugün gelen kız beni bitirdi abi sabahlara kadar durdurmadı diye anlatıyor. Biz bunu nasıl öğrendik yine yakın bir arkadaşımız şans eseri bu adamla aynı yerde çalışan biri ile sevgili oldu bir şekilde ondan öğrendi tabi o kız da bunu bilip susup o kadının evinde utanmadan yemek yiyip yüzene bakan insan ile işim olmaz diye ayrıldı. Düşünün kız bunları babası ölüm döşeğinde diye aile yanına gidince yaşıyor bide verilmiş sadakanız varmış bırakın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…