Gelen istek.

Arkadaşlar kuzenim bende kaldı sağ olsun. Sabaha kadar uyuyamadım kafami kaldıramıyorum. Gözlerimi kapatamiyorum. Öyle bomboş duruyorum. Ne konuşabiliyor un doğru düzgün ne aglayabiliyorum.
Seni çok iyi anlıyorum, ben de yaşadım bunu, evde duramıyordum, daralıyordum, nefes alamıyordum, sokaklarda gezerek ağlıyordum. Ama zaman geçince iyi ki beni aldatmış da ayrılmışız dedim, hayatta başıma gelen en şanslı olay beni aldatmasıymış dedim. Umarım sen de öyle olacaksın, karşına iyi biri de çıkınca, gülerek hatırlayacaksın bu olanları.

Bu erkekler neden gül gibi eşleri sevgilileri varken aldatır bu neyin doyumsuzlugu iradesizligi ya. Karaktersiz pislikler. Yaranizi desmek istemem ama pişman oldu mu sonrasında? İnşallah köpek gibi pişman olmustur
Ayni kullandığınız tabir gibi köpek gibi pişman oldu ama geç oldu.
İlk zaman umrunda olmadı mahkeme celpi eline gitti sallamadi ilk duruşmada baya saçmaladı 2. Duruşmadan sonra yalvarmaya başladı. Mahkeme bitmeden tüm isteklerimi maddi olarak sundum itiraz etmeden verdi ve ayrıldım.

Arkadaşlar kuzenim bende kaldı sağ olsun. Sabaha kadar uyuyamadım kafami kaldıramıyorum. Gözlerimi kapatamiyorum. Öyle bomboş duruyorum. Ne konuşabiliyor un doğru düzgün ne aglayabiliyorum.
bende yaşadım bunu sizi anlıyorum ,evlenmeden önce başkasıyla sözlüydüm kısa dönem askere gitti geldiğinde evlenecektik, kardeşinin tercihi için evlerine gittim( tercihini birlikte yapacaktık bilgisayarını bir açtım facebook otomatik açıldı öylece bırakmış ,hem şerefsiz hem salak yani ... bir baktım ki benim arkadaşımla buluşmuşlar aynı dondurmayı birlikte yiyorlar çekilmişler öyle samimi samimi mesajlaşlar vs... resim etiketi yapılmış ama sınırlandırmış ben görmeyeyim diye... o an öğrendim ve ayrıldım ,askerden geldiğinde biz evlenecektik ya güya ,herşey hazır oturacağımız eve kadar, onlar nişan yapıp 3 ay içinde evlendiler

sonra da boşandılar 3-4 ay içinde ... hemde büyük olaylı ...

asla evlenmem bitti dedim erkeklere nasıl güveneyim bu bile bunu yaptıysa dedim o an sağlıklı düşünemiyor insan... ruh gibi gezdim 1 ay falan . size şu kadar söyleyeyim iyiki diyorum allahın sevgili kuluymuşum iyiki aldatılmışımda onla bitmiş şimdi çok mutluyum kızım var yakın oturduğumuz için defalarca gördü beni kardeşine falan pişman olduğunu da söylemiş duramadı şehir değiştirdi tek başına o . ben kendi ailemi kurdum mutluyum emin olun hakettiği hayatı yaşayacaktır kendi gibisini bulur süper olurlar . sizde kafanızı yastığa koyduğunuzda yanınızda güven sorunu yaşamadığınız bir adamla huzur içinde yaşayacaksınız emin olun...

Belki de teklifi bile vicdanını rahatlatmak için yaptı
Bir şeyler karıştırmış o belli yok arkadaşının arkadasi bilmem ne uydurma
Bence bitirin evet uzulursunuz ama sonra daha çok uzulursunuz

Ayy bu da çok feciymis hem nişanlı hem arkadaş
Kurtulmussunuz çok sevindim

O degil de arada sirada lutfen acip biraz roman hikaye birseyler okuyun. X, y, kim kime yazmis ne yazmis hicbir sey anlasilmiyor. Turkce bu kadar zor bir dil degil

O degil de arada sirada lutfen acip biraz roman hikaye birseyler okuyun. X, y, kim kime yazmis ne yazmis hicbir sey anlasilmiyor. Turkce bu kadar zor bir dil degil
Hanımefendi konu sahibi cok üzgün ve şaşırmış bir halde konu yazmis.
Sitede kendisi tanınan biri normalde kendisini çokta güzel ifade eder. Sizin suan bu durumda olan birine arada açta roman oku demeniz çok yersiz.

Valla ben kendisi icin diyorum. Yani, insanlarin fikrini istiyorsa once insanlar olayi anlayabilmeli. Zaten tek ben degilim, bircok baska insan yazmis yukarida anlasilmiyor diye

Kadıninda şuan tek derdi buydu varya! Vay be nasılda fark ettin? Bravo! Heh tamam siz biliyorsunuz size aferin! Sırası mi şimdi bunun?

Kadıninda şuan tek derdi buydu varya! Vay be nasılda fark ettin? Bravo! Heh tamam siz biliyorsunuz size aferin! Sırası mi şimdi bunun?
Hayır ben okudum anladım anlamayack ne var cocuk kıza yazmıs sen şu arkadaşımın bahsettiği kız mısın diye sonrada konuşma devam etmis bunun neyini anlamamışlar

Hayır ben okudum anladım anlamayack ne var cocuk kıza yazmıs sen şu arkadaşımın bahsettiği kız mısın diye sonrada konuşma devam etmis bunun neyini anlamamışlar
Bencede anlaşılmayacak bişey yok gayet açık. Aç biraz oku diyip tavsiye ettigi romanı kendi o kadar okumuş olsa gayet güzel anlaması lazımdı halbuki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…