- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kız zombie aylar oldu foruma girmedim,geldim gene aynısın.Ne zaman bitecek senin şu kıskançlıkların
Maasallah anaya vayvay.
Ayni mahalledeler diyosun.
E hadi kiz safta anasi babasidami safta bisey duymuyorlar?
Hic farkinda degillermi?
Demiyorladmi gece gece nerde bu kiz diye?
bundan sizene kızın anası babası evlenmeyi düşünen kaynınız düşünsün
Ee sana gelinim demiyor mu? Ay kaynanasını kıskanan gelin olarak tarihe geçeceksin yaEvet kiskaniyorum . Kadın gelinim diyo . Oteki daha evlnmems nerden gelini oluyo gelinim diyo .
Ama haklisiniz benim kaynimin sevgiliside var kayinvalidemde simdiden konusuyolar sana elti geliyo diyolar kaynim bi baska biriyle konussa kiziyo onaEvet kiskaniyorum . Kadın gelinim diyo . Oteki daha evlnmems nerden gelini oluyo gelinim diyo .
Ee sana gelinim demiyor mu? Ay kaynanasını kıskanan gelin olarak tarihe geçeceksin yaBırak sanane kime ne isterse desin,sanki öz annende kıskanıyorsun boş yere.
Banane zaten aynen . Sadece kaynanama gcik oldum . Bana gelinim diyo o kız daha oğluyla evlnmemis ona da gelinim diyo ona sinirliyim
Ama haklisiniz benim kaynimin sevgiliside var kayinvalidemde simdiden konusuyolar sana elti geliyo diyolar kaynim bi baska biriyle konussa kiziyo ona
Ee boşver desin.Kaynananın nesini kıskanıyorsun,sonuçta öz annen değil ki senin.Bırak oğlu kıskansınHahaa diyo da arada fark yok bu kadın herkese gelinim diyo
Ee boşver desin.Kaynananın nesini kıskanıyorsun,sonuçta öz annen değil ki senin.Bırak oğlu kıskansın
Aynen bnde sevmem oyle evlenmeden samimiyet olmasini bna anlatiyor tlfonda konustuklarini cok iyi falan diyor bna konusurken anne dicek gibi oluyor sen evlendikten sonra bile zor anne dedin diyoMillet 4 sene çıkıp ayrılıyor hemen Gelinleri oluverdi
Bence gereksiz yere kafaya takıyorsun böyle şeyleri.Sana daha öncede söylemiştim,biraz düzelt kendini.Şu ölümlü dünyada ne gerek var strese sokuyorsun ki kendini.Boşver herkes istediği gibi takılsın.İsterse birtanecik gelinim desin o kıza,sen ne kaybedersin? Çok önemsenecek bir şey mi bu? Sadece kendine zarar veriyorsun böyle takıntılarla.Ogluda senin tek gelinin vwr diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?