- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Benim kaynımda bi sevgili bulsa da benim kaynana ona gelinim dese bende kurtulsam
gelin adayına bak demişsiniz yorumlarda beni o ilgendirmiyor diyorsunuz .özetle tüm bunlardan size ne.ayrıca öyle bir kayınvaldeniz varsa size gelinim dese ne demese ne o madem o kadar yargılıyorsunuz.Kayinvalidem ortanca oğlu evde yalniz kalsın sevgilisiyle diye evi bosaltmis . Kızla kaynim ayni mahalledeleer akşam akşam kız ile evde yalniz takiliyolarms . Elti ye bak sen . Cddi dsunuyolar ama maşallah yani . Kaynananin yapti gıda ilginç . Elime iyi koz geçti ... Ama birsey yapmam . Beni ilgilendrmez . Ama gariban diyolar köylü kızı diyolar kkıza bak . Gece gece iki sevgili evde yalnz birakiyolar . Ilginc bu erkek analari . .. daha gelini olmadan gelinim demeler bilmem neler . Onlar daha sevgili . Biz evliyiz biz geliniysek kiz geliniyse niye evlendik fark ne yani gelinlik olarak çözemedim :)
ha ha, keşke benim de genç bir kaynım olsaydı.
ne eğlence olurdu şimdi kv-gelin ilişkisinde giriş-gelişme-sonuç izlemek.
çekirdek de çıtlatırdık sevgili büyük eltilerimle :)
valla üşenmez KK adına ar-ge yapmak adına tüm süreci izlerdim.
ha ha, keşke benim de genç bir kaynım olsaydı.
ne eğlence olurdu şimdi kv-gelin ilişkisinde giriş-gelişme-sonuç izlemek.
çekirdek de çıtlatırdık sevgili büyük eltilerimle :)
valla üşenmez KK adına ar-ge yapmak adına tüm süreci izlerdim.
Canım bence sen kıskançlık yapıyorsun. Elime iyi koz geçti falan diyorsun. Bi açık arıyorsun gibi geldi bana gelinin senden çekeceği var.Kayinvalidem ortanca oğlu evde yalniz kalsın sevgilisiyle diye evi bosaltmis . Kızla kaynim ayni mahalledeleer akşam akşam kız ile evde yalniz takiliyolarms . Elti ye bak sen . Cddi dsunuyolar ama maşallah yani . Kaynananin yapti gıda ilginç . Elime iyi koz geçti ... Ama birsey yapmam . Beni ilgilendrmez . Ama gariban diyolar köylü kızı diyolar kkıza bak . Gece gece iki sevgili evde yalnz birakiyolar . Ilginc bu erkek analari . .. daha gelini olmadan gelinim demeler bilmem neler . Onlar daha sevgili . Biz evliyiz biz geliniysek kiz geliniyse niye evlendik fark ne yani gelinlik olarak çözemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?