Gelin adayına bak ..

[QUeOTE="Maykay, post: 44979002, member: 667126"]Sen mi evlenmeden samimiyeti sevmiyosun? Canım sen evlenmeden çocuk yapmadın mı? Zombiyle duygusal kanka oldu kızlar koşunnn[/QUOTE]
Kaynanayla samimiyeti sevmem konuyu baska yerlere cekme duzgun oku

Benim kaynımda bi sevgili bulsa da benim kaynana ona gelinim dese bende kurtulsam

ha ha, keşke benim de genç bir kaynım olsaydı.

ne eğlence olurdu şimdi kv-gelin ilişkisinde giriş-gelişme-sonuç izlemek.
çekirdek de çıtlatırdık sevgili büyük eltilerimle :)

valla üşenmez KK adına ar-ge yapmak adına tüm süreci izlerdim.

gelin adayına bak demişsiniz yorumlarda beni o ilgendirmiyor diyorsunuz .özetle tüm bunlardan size ne.ayrıca öyle bir kayınvaldeniz varsa size gelinim dese ne demese ne o madem o kadar yargılıyorsunuz.

Anamm kıskançlık kokusu geliyo bence o onlarin sorunu bide elime koz geçti demişsin bu kozla napabilecegini merak ettim açıkçası

bizimkide çok yavaş bulamadı kendine bi kız ben bulucam valla en sonunda
bizimki bulup getirirse bir gelin o süreci ben yazarım artık

Benım esımın annesının ıkıcıncı evlılıgı 22.23yaslarında uvey erkek kardesı var yanı kaynvlıdem kendı ogluyla esımle yanı gorusmuyor uvey oglnu daha cok svıyor onunda boyle bı kız arkadası var kızın annesı babası ayrı baska sehırlere otellerde tatıle bıle gıderler butun akrabalarda yatılı kalırlar bıze de ılk evlendgmz de gelmıslerdı ayrı odalarda yatırmıstık kızın rahatlıgına dıyecek yok ama nedense oylelerı daha cok sevlıyo kv bana soguk davranıyosun der mesela o kız ne yapıyolarsa anlatıyomus yataga kdar onuda el ustunde tutuyo kzım da kzm demekkı oylelerı daha kıymetlı oluyolar hıc takma bak ben gorusmyrm kv.benden rahatı yok

Off konu sahibi, cok kiskancsiniz. Korktum yani sizden o derece. Kadinin gelinim demesini bile kiskanmissiniz. Sanki sultanim diyor. Bir gelinim lafini bu kadar kiskanacak ne buldunuz hayretler icerisindeyim. Isiniz gucunuz yok mu, sizene kim kimle ayni evde yalniz. Butun gun milleti mi izliyorsunuz ne yapiyorlar diye? Baskalalarinin dort duvar icindeki hayati sizi ne ilgilendirir ki. Bence kendinize ceki duzen verin.

Elime koz gecti demesi de cok cok kötü. Demekki ilk firsatta bunu kullanacaksin ustune bin tane ekleyerek.

Bazen benim kaynım da eve kız arkadaşını getiriyor. İlerde evlenmeye kalksalar elimde koz mu var şimdi benim?

O kozla ne yapabilirim acaba hımmm... Kızı haraca bağlayabilirim, evimde hizmetçilik yaptırabilirim, umuma açık yerlerde ayaklarıma kapandırıp "çok yaşa elti" diye bağırtabilirim, benden güzel olmasın diye yanımda çuvalla dağınık saçlarla gezmesi emrini verebilirim, ben istemediğim sürece çocuk yapmamalarını sağlayabilirim...

Sevdim bu işi

Canım bence sen kıskançlık yapıyorsun. Elime iyi koz geçti falan diyorsun. Bi açık arıyorsun gibi geldi bana gelinin senden çekeceği var.

Elime koz gecti ne demek ya!
Nasil kotu bi dusunce bu.
Kendinize gelin ve bu kotu dusuncelerinizden biran once kurtulun.
Bu konuyuda buraya acma nedeninide anlamadim!

Kiskancsiniz
Kayinvalidenizin de layik oldugu bir sifat var ama banlanmak istemiyorum

Allah eltininde hayırlısını versin ya ne demek elime koz geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…