Gelin adayına bak ..

Size ne insanların özel hayatlarından karışmak size düşmez.
Ayrıca kız hakkında söyledikleriniz de hiç hoş değil.

Gelinim demesin de bir sorun yok. Kv size aynı durumdayken, yani söz nişan yokken gelinim deseydi o zaman mutlu olurdunuz ama dimi. Kv çok iyi olurdu gözünüzde.
Kadın istediğini der. Yaptığınız kıskançlık saçma ve çocukça.

Neyi kıskandınız anlamadım ki?
Sizi evde başbaşa bırakmamalarını mı?
Yoksa kayınvalidenizin köylu kızina (sizin tabiriniz bu ben demiyorum)gelinim demesini mi?
Ikisindede kıskanılacak,dertlenilecek birşey göremedimde.

Kıskançlık kötüdür, insanı içten içe çürütür.
Kaç yıllık görümceyim, öz annemin yengeme kızım demesine mutlu olmuşum, ablam yok, ablam oldu diye sevinmişim, kaynananın gelin adayına 'gelinim' demesini kıskanıyorsunuz Benden daha görümcesiniz valla

SANANE

Tabii. O kız kim ki sizin gibi yüce evlilik bağıyla bağlı olmadığı halde kv onu seviyor, kıymet veriyor.

Oysa siz evlisiniz. Her şeyin ustundesiniz. Aman yarabbi, evlilik dünyanın en önemli kurumu!!

Bırakın allah aşkına. Eşiniz sizden sogusa haklı. Bu nasıl bir kafa yapisidir. Nasıl bir kiskancliktir.

Elti adayınıza acidim resmen

Aman takilsinlar bidaha mi dünya ya gelecekler ; ) Cok fazla onemseme ya kafana takacak kadar .Kiskaniyosun .Belkide oğlu git diyodur olamz mi :)

yahu sıze ne kadın bırakmıs evı gıtmıs, ozel hayat onların hayatı ıster basbasa bır evde kalırlar ıster baska yerde , zaten sımdı bu kosullarda ık mık ısler pesınde kosmazlar sonucta herkes bılıyor evde olduklarını bırsey yasasalar ınkar edecek durumları olmaz kı gelın namzetı de kv ıle kotu olmak ıstemez emınım....
yok bana bu kadar musamaa gosterılmedı zamanında dıyorsanda koyarsan araya mesafe olur bıter bu kıskanclık cekememezlık nıye, kızın sana zararı ne anlayamadım ???

Elime koz geçti nasıl bir laf? Size ne ki ister evde yalnız olurlar ister beraber kalırlar. Hiç mi işiniz yok Allahaskina
Hiç işi yok problem de o zaten. Konu sahibi bütün gün evde oturan, akşam kocası gelse de 2 çift laf etsek diye koca yolu gözleyen biri. Ya işe başla, ya kurslara filan git bence.

Bunlar hep fazla dizi izleme sonucu oluşan entrika zehirlenmesinden... Aman elinize geçen kozu hemen kullanmayın, çiftin en mutlu gününü filan bekleyin mutlaka.

eşimle evlenmeden önce yıllarca beraber yaşadık, onun ailesinin olduğu şehire geldiğimizde evlerinde kaldım hatta beraber yattık. o zaman kayınvalidem bana yine kızım derdi.
hakkımda biri bişey dese herkese ağzının payını da verirdi..

size gelince biri hakkımda böyle konuşsa ağzını yırtarım. milletin namus bekçiliği size mi düştü ? bak bak geline baaak bu ne demek sizene ? alan memnun satan memnun.. kayınvalidenin de seninde evleneceği adamın da ağzını açıp tek kelime etme hakkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…