- 12 Mayıs 2009
- 615
- 431
- 648
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kayinvalidem ortanca oğlu evde yalniz kalsın sevgilisiyle diye evi bosaltmis . Kızla kaynim ayni mahalledeleer akşam akşam kız ile evde yalniz takiliyolarms . Elti ye bak sen . Cddi dsunuyolar ama maşallah yani . Kaynananin yapti gıda ilginç . Elime iyi koz geçti ... Ama birsey yapmam . Beni ilgilendrmez . Ama gariban diyolar köylü kızı diyolar kkıza bak . Gece gece iki sevgili evde yalnz birakiyolar . Ilginc bu erkek analari . .. daha gelini olmadan gelinim demeler bilmem neler . Onlar daha sevgili . Biz evliyiz biz geliniysek kiz geliniyse niye evlendik fark ne yani gelinlik olarak çözemedim :)
Kayinvalidem ortanca oğlu evde yalniz kalsın sevgilisiyle diye evi bosaltmis . Kızla kaynim ayni mahalledeleer akşam akşam kız ile evde yalniz takiliyolarms . Elti ye bak sen . Cddi dsunuyolar ama maşallah yani . Kaynananin yapti gıda ilginç . Elime iyi koz geçti ... Ama birsey yapmam . Beni ilgilendrmez . Ama gariban diyolar köylü kızı diyolar kkıza bak . Gece gece iki sevgili evde yalnz birakiyolar . Ilginc bu erkek analari . .. daha gelini olmadan gelinim demeler bilmem neler . Onlar daha sevgili . Biz evliyiz biz geliniysek kiz geliniyse niye evlendik fark ne yani gelinlik olarak çözemedim :)
yahu sıze ne kadın bırakmıs evı gıtmıs, ozel hayat onların hayatı ıster basbasa bır evde kalırlar ıster baska yerde , zaten sımdı bu kosullarda ık mık ısler pesınde kosmazlar sonucta herkes bılıyor evde olduklarını bırsey yasasalar ınkar edecek durumları olmaz kı gelın namzetı de kv ıle kotu olmak ıstemez emınım....Kayinvalidem ortanca oğlu evde yalniz kalsın sevgilisiyle diye evi bosaltmis . Kızla kaynim ayni mahalledeleer akşam akşam kız ile evde yalniz takiliyolarms . Elti ye bak sen . Cddi dsunuyolar ama maşallah yani . Kaynananin yapti gıda ilginç . Elime iyi koz geçti ... Ama birsey yapmam . Beni ilgilendrmez . Ama gariban diyolar köylü kızı diyolar kkıza bak . Gece gece iki sevgili evde yalnz birakiyolar . Ilginc bu erkek analari . .. daha gelini olmadan gelinim demeler bilmem neler . Onlar daha sevgili . Biz evliyiz biz geliniysek kiz geliniyse niye evlendik fark ne yani gelinlik olarak çözemedim :)
Daha da kıskanacaksın ama sana bir şey söyleyeyim mi? İleride o gelini senden de çok sevecek emin ol.
Hiç işi yok problem de o zaten. Konu sahibi bütün gün evde oturan, akşam kocası gelse de 2 çift laf etsek diye koca yolu gözleyen biri. Ya işe başla, ya kurslara filan git bence.Elime koz geçti nasıl bir laf? Size ne ki ister evde yalnız olurlar ister beraber kalırlar. Hiç mi işiniz yok Allahaskina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?