Gelin adayına bak ..

1. Kaynınızın ve müstakbel eltinizin ilişkisi ne yaptıkları, ne yapmadıkları sizi zerre ilgilendirmez. Herkesin hayatı kendine.
2. Hani buralarda açılan görümce elti konuları var ya kendi üstüne vazife olmayan işlere kalkıştıkları için kızdığımız kişiler. Heh işte o sizsiniz.
3. Allah sizin gibi kalbi karanlık insanları iyi insanlardan ırak tutsun inşallah. Şimdi elime düştüler ne demek? Hangi sıfatla insanların hayatı üzerine kendinize çıkarım yapabiliyorsunuz?
4. Kayınvalidenin elti adayını senden daha çok seveceği kesin. Sonuna kadar haklı. Eltinin yerinde olsam seni evime sokmam.
5. Kendi nefretinize, hasetinize, karanlığınıza nasıl katlanıyorsunuz merak ediyorum?

sende ufaktan ufaktan iyi kıskanıyorsun maşallah sanada
Hem seni ilgilendirmez bu eltinin hayatı ve onun sorunu sana ne oluyor ki?

Aynen bnde sevmem oyle evlenmeden samimiyet olmasini bna anlatiyor tlfonda konustuklarini cok iyi falan diyor bna konusurken anne dicek gibi oluyor sen evlendikten sonra bile zor anne dedin diyo
Sen mi evlenmeden samimiyeti sevmiyosun? Canım sen evlenmeden çocuk yapmadın mı? Zombiyle duygusal kanka oldu kızlar koşunnn

elime koz geçti
beni ilgilendirmez
ne biçim kız....
ayyy çok kıskançsınız. Aynı paragrafta biriyle çelişen çokça cümle var resmen. Eltiye feaatlanmak bu olsa gerek.

Sen çok kiskancsin yaaa... buram buram kıskançlık kokuyorsun hatta :)) eline geçmiş bir koz da yok. Ancak kendini rezil edersin. Yetişkin insanlar gençler ne kaynananiz ne yapacağını size soracak, ne de o çift. Keşke siz de eşiniz biraz isve cilve derdinde olsanız da başkalarına kafa yormasaniz bu kadar

Evet kiskaniyorum . Kadın gelinim diyo . Oteki daha evlnmems nerden gelini oluyo gelinim diyo .
hele bi ortakıltaki duman dağılsın, bindiğin at mı eşek mi anlarsın der atalarımız
kv da anlar artık gelin mi kız mı sakin sabırlı bir şekilde bekle ve gör. ben olsam tadını çıkarırdım

böyle çirkin düşünen insanların varlığı yüzünden 1 yıllık sevgilimin annesiyle hala tanışamadım..
birilerinin ellerine koz (!!!) verir miyim korkusunun yaşattığı saçma sapan duygular yüzünden tedirgin ettiğiniz herkesin mutsuzluğu sizi vuracak birgün. üzülüyorum sizin adınıza..

benim bir kizim olsa sevgilisiyle ayni evde kaliyor diye degil; sizin gibi insanlarin var oldugu bir aileden kendine es secti diye yanardim. biz de ergen olduk; genc kiz olduk; universite - yuksek lisans ogrencisi olduk. kiz - erkek arkadaslar hep beraber sabaha dek ayni evde kaldik; calistik, sohbet ettik. aramizda sevgili olanlar da vardi, sizin itham ettiginiz hallerde degil.

fark nedir biliyor musunuz belki de; sizin bu kadar tiz niyetli olup, o kizcagizin belki de hatirsinaz olmasi...

allahım sizin gibi bir eltim olsaydı ne olurdu acaba kesin hiççç muhatap alıp konuşmazdım ... bu kıskançlık nedir? bırakın sizi ilgilendirmez hayat onların hayatı... bir de elime koz geçti demek ne demek ya? ne kozu ne yapacaksınız o kozla? bu şekilde düşünürseniz hayatınız hiçliklerden oluşur ve zamanınız öyle akıp geçer gider...

Çok kiskancmissiniz gibi geldi. İyi bir şey değil onu kayniniz dusunsun ve sizi hic ilgilendirmez ki

bence sizi pek ilgilendirmeyen bi durum var, elime koz geçti falan demişsiniz de.
herkesin kendi hayatı. onlar baş başa takılmak istiyorlarsa takılırlar evde ya da dışarda.
henüz evlenmemiş olmaları sizin elinize bir koz vermez bence.

Kıskançlık iyi bir şey degildir....Başka ugraşlar bulun kendinize bu sayede İnsanlarla ugraşmayı bırakırsınız.

Ben kaynanam eğer bana anne gibi davranırsa bende ona annem gibi davranırım.Senin annende mi kıskanıyorsun ne demek? Anne ömrün 20-25-30 yılını tam anlamıyla sizin yanınızdaysa ömrün sonuna kadarda kocanız yanınızda olacak onun anneside sizin anneniz e oğlu hoşta anası deyilmi? Canımızın da burda o ilgiyi görmüş diye kv desini kıskanmış olamazmı yani? Bu doğal bişey aslında .Benimde abim var ve böyle bir haraket etseydi bende onu kınardım.Garibanın gece oğlanla ne işi var.Gerdeğede girse bari gariban diye..

Yahu sanane milletten.
Sanki her şeyi söylemeleri mi lazım?
İster gelinim der ister kızım. Millet ister akşam buluşur ister sabah,
İster sevişirler ister dövüşürler SANANE arkadaşım.
Senin gibi haset insanlar hayatları boyunca mutlu olamazlar.
Hep başkaları mutsuz olsun diye bakarlar. Pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…