erkek tarafıda ne yapsa kabahatBaşkalarının nişanlıları bi ihtiyacını varmı diye sorarlar benimki daha hiç sormadı. Ailesi hiç aramıyor beni soğuklar çok
bu ne beleşçilik ya git çalış kendin al insanlar sana sponsor olmak zorunda mı? kendi anan baban alsınGelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
Ayrıl o zaman. Boğazlarına yapışacak halin yok alın diye. Alan aile bul sen de.Gardırop düzsünler demiyorum ama 1 tane alsın demesi canımı sıktı. Herşeyde az olsun kısıyım diye uğraşıyor bide takı alcaktık ben bileklik istemiştim nişan için almasın diye sorun çıkardı onuda almadım
küçük olan sensin sen ara?Bunları geçtim hiç aramıyorlar nasılsın napıyosun diye çok soğuklar
Senin annen ne diyor? O da yaptırsın.Şöyle söyliyim kendi kızına gelince nişanlıyken herşeyi eksiksiz yaptırdı
Valla bu huyunuzu farkettikleri için soğuk davranıyorlardır, elini verse kolunu kaptıracak bence insanlar.Başkalarının nişanlıları bi ihtiyacını varmı diye sorarlar benimki daha hiç sormadı. Ailesi hiç aramıyor beni soğuklar çok
Aç gözlü müsünüz?Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar.
Çalısıyorum yazmıştı sanki.Evet dediğiniz gibi geleneklerde böyle şeyler var.
Siz de belli ki geleneksel olarak yaşamaya devam ettiğiniz için beklentiniz bu yönde.
Onun alışverişe çıkarıp aman almasın demesi yakışıksız.
Ancak siz de artık modern dünya düzeninde kimseden beklentinizin olmamasına alışın.
Hayat böyle daha kolay.
Sizi yıpratmaz en azından.
Kişinin kıyafetleri kendisinin çalışmıyorsa ailesinin sorumluluğundadır.
E nişanlandınız diye geçen yıl ki montu giyinmeyecek misiniz?
Erkek anneleri not alın:
1. Geline nişan alışverişinde 10 yıllık yazlık ve kışlık tüm ihtiyaçları karşılancak
2.Geline ev, araba, kilosunca altın yapılacak
3. Ev düğünden önce gelinin zevkine göre a-z ye döşenecek
4. Düğün cırağan sarayında yapılacak, malum prenses alıcaksınız ne öyle fakir gibi düğün salonu falan
5. Nişanlıyken hergün aranıp hal hatır bir eksiği varmı diye sorulacak- evlenince asla aranmayacak. Evlerine hele hiç gidilmeyecek. Mümkün mertebe şehir hata ülke terkedilecek. En iyisi düğünün ertesi ölmek hata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?