Canım sen etrafındaki insanlara neden bakıyorsun? Değer, sevgi, sana duyacakları saygı aldıkları kıyafetle olmuyor maalesef. Zamanında bana da alınmadı bu kadar şey benim dönemimde olan arkadaşlarımın vardı bunun havalarını bile attılar. Gözüm yoktu bu yüzden hiç aklıma bile gelmedi senin gibi düşünmek. Çok şükür baldan tatlı ton ton bir kv dem de var. Velhasıl sana saygı duysunlar bu kafii dünyaları alsalar ne olacak sana it gibi davrandıktan sonra?Gelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
Bence montu kendiniz alın ama beklentiniz karşı tarafın alması yonundeyse ayrilin çünkü aradığınız ilişki nisanlinjzla olan değil.Gelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
Yok artık, konuşulsa daha iyiymiş.Yöre çok fark etmiyor aslında, adetlere girince çok ağır. Mesela bizim oralarda, altın konuşmaya gerek yok, ne isterseniz denirse, o en az 5 üçlü burmadir
Bunlar ne biçim beklentiler ya. Lütfen kıyafetinizi kendiniz alın bu nedir yaniGelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
Haklısın ben de bunları sürekli gördükçe moralim bozuluyor. Böyle tek meziyeti evlenmek olup başka vasfı yok gibi yaşayan, ihtiyaçlarını nişanlısına yıkmaya çalışan, sanki o yaşa kadar kılık kıyafetini kendi almıyor gibi hale bürünen, her ay bı ihtiyacını aldıran yazlık kışlık diye ayrı aldıracak kadar da ileri giden parazit tipler beni de çok üzüyor. Hatta böyleleri ne hikmetse daha çok el üstünde tutulur daha da moralim bozulur.Gelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
Annen baban yok mu?kayinvalideden isteyecegine onlardan ıste..aslında kıyafetin mi yok ki yazlık kışlık kıyafet istiyorsun.birde mont istiyorsun.?bence vardır..seninki açgözlülük. ...çocuk musun sen montunu ,kıyafetlerini dusuneceklerKendimde alıyorum ama şuan çalışmıyorum sınırlı oluyor alcaklarım bide insan özeniyor etrafından görünce
Bunları geçtim hiç aramıyorlar nasılsın napıyosun diye çok soğuklar
Başkalarının nişanlıları bi ihtiyacını varmı diye sorarlar benimki daha hiç sormadı. Ailesi hiç aramıyor beni soğuklar çok
Ohh ne güzel mesafeli aile en sevdiğimden. Siz devamlı gidip gelmeli bol dedikodulu her şeye herkesin müdahale ettiği bir evlilik istiyorsunuz herhaldeBunları geçtim hiç aramıyorlar nasılsın napıyosun diye çok soğuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?