Covid testi mi? Yapar. Ama belirli sayıya ulaşmadan örnekler laba gitmiyor. Mesela 30 sürüntü alınmalı siz gittiğinizde 5 sürüntü var o dolana kadar beklenir öyle gönderilir sonucunuzda biraz geç çıkar. Yok gittiğiniz de tam sınırdaysa hemen gönderilir daha çabuk çıkar.konu kalabalık bu saatte devlet hastanesi test yapıyor mu bilen var mı?
ben de yeni evlendim ama ayrı dünyalarda mı yaşıyoruz? yahu ben kayınvalidem bohça yapmak istediği için alışverişe çıkardığında bir şey istiyorum demeye yüzüm kızardı. kolumdan sürükleye sürükleye soktu mağazalara. Bir tek bana mı ayıp geliyor sırf birinin gelini oldum oğlu beni sevdi diye benim için alışveriş yapmak zorunda olması?Gelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
Yazık bu yaşa kadar montun yoktu sanırımGelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
işşaallah ben kız doğururum ayolYahu hani errrkkekkktiiii çükü vardı kıymetliydiiii kaynana olacağıdım ben nereden çıktı bunlar
Böyle düşünürseniz ilerde evliliğinizden mutlu olmazsınız baştan söyliyim. Belki eşininiz öyle adetleri yok. Sizin varsa anneniz babanız sizin eşinize sordumj bişi istiyomusunuz diye, genelde adetler karşılıklı olur.Gelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
Yok artık kışlık alışverişide kaynanan mı yapsın bizlerde nişanlı olduk böyle saçma şey düşünmedik. Bugüne kadar montunu kaynanan mı aldı.. Çalışıyorsan kendin alacaksın gelirin yoksada bi zahmet ailen alacak. Oğluyla nişanlandınız diye ailesi size eşya düzmek zorunda değil gönlünden koparsa hediye eder zatenGelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
daha sakin sakin devam edeyim. Senin kv ve kpnle olan ilişkinin tek sebebi oğullarıyla evlenecek olman. bu yüzden ilerideki yuvanın huzuru için maddi şeylerin araya girmesine izin verme. şayet sana karşı başka türlü bir tepki olduğunu düşünüyorsan, sana karşı soğuk ve sevgisiz davrandıklarını o zaman bunu sakince nişanlına sor. ama sakın bana üst baş almadılar diye şikayet etme ailesini ona. Ben aileni çok seviyorum onlarla daha iyi olmak istiyorum, kızları gibi görsünler istiyorum ama sanki onlar soğuk gibiler ne yapabilirim bunu değiştirmek için? diye konuş. tabi eğer sorun sadece kıyafet değil de kıyafet alınmaması başka şeylerin sonucu diye düşünüyorsan.Gelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi
Pedini de aldırsın bence. Malum milyon para olduYazlık kışlık alma adeti mi varmış ne günlere kaldık ya pess
Galiba yaşı küçük ve etrafında mantıklı kimse yok. Konu sahibi böyle düşünse bile, doğruyu anlatacak birileri olsaydı yanında keşke. Üzüldüm bi taraftan da. Bu iş devam ederse de bitmeyecek iki taraf için de bu konular. Dediğiniz gibi, hediye olarak, tamamen içten gelerek alınabilir ama sırf adet diye, zoraki olunca epey itici duruyor.Yok artık kışlık alışverişide kaynanan mı yapsın bizlerde nişanlı olduk böyle saçma şey düşünmedik. Bugüne kadar montunu kaynanan mı aldı.. Çalışıyorsan kendin alacaksın gelirin yoksada bi zahmet ailen alacak. Oğluyla nişanlandınız diye ailesi size eşya düzmek zorunda değil gönlünden koparsa hediye eder zaten
Günlük pedide dahil olmalı onlar daha pahalıPedini de aldırsın bence. Malum milyon para oldu
Muhtaç mısınız?Ben gurur meselesi yaparım alacağı varsa da aldırmam. Sanırım sıkıntınız yok kendinize sıkıntı arıyorsunuz.Nişanlınız isterse size hediye alabilir ama ailesinin böyle bir şey yapma mecburiyeti yok ki.Evlenince talep edin siz bu istekleri ama eşinizden.Gelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
Ben ailesi de aynı bu arkadaşın mantığında diye düşündüm yoksa iş buraya varmadan aa olur mu kızım sen daha bizim evimizdesin tabiki biz alıcaz kışlığını ihtiyaçlarını derdi alırdı şimdiye kadar. Dediğiniz gibi bu iş böyle giderse sonra takı mevzusu ilerleyen zamanda çok daha farklı sorunlar olarak çığ gibi büyür gider. İnşallah yorumlara bakarak yanlış düşündüğünü anlarGaliba yaşı küçük ve etrafında mantıklı kimse yok. Konu sahibi böyle düşünse bile, doğruyu anlatacak birileri olsaydı yanında keşke. Üzüldüm bi taraftan da. Bu iş devam ederse de bitmeyecek iki taraf için de bu konular. Dediğiniz gibi, hediye olarak, tamamen içten gelerek alınabilir ama sırf adet diye, zoraki olunca epey itici duruyor.
Aslında konu sahibi baya akıllı. Bedavaya getiriyor her şeyiGünlük pedide dahil olmalı onlar daha pahalı
Akıllı mı bilemicem ama vizyonsuz ve görgüsüz olduğu kesin afhjjAslında konu sahibi baya akıllı. Bedavaya getiriyor her şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?