- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
İnşallah, benim de dileğim o yönde. Sessiz kaldığına göre, yazılanlar hoşuna gitmedi diye düşünüyorum. Görümce takıntısı da başlamış, tamamen arapsaciBen ailesi de aynı bu arkadaşın mantığında diye düşündüm yoksa iş buraya varmadan aa olur mu kızım sen daha bizim evimizdesin tabiki biz alıcaz kışlığını ihtiyaçlarını derdi alırdı şimdiye kadar. Dediğiniz gibi bu iş böyle giderse sonra takı mevzusu ilerleyen zamanda çok daha farklı sorunlar olarak çığ gibi büyür gider. İnşallah yorumlara bakarak yanlış düşündüğünü anlar
Nişanlınızla tanışana kadar yaprak mı kullanıyordunuz?Gelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
Yöre çok fark etmiyor aslında, adetlere girince çok ağır. Mesela bizim oralarda, altın konuşmaya gerek yok, ne isterseniz denirse, o en az 5 üçlü burmadirbu hangi yörenin adeti merak ettim
Bir şey almamışlar ya Calci, almışlar mı yoksaAslında konu sahibi baya akıllı. Bedavaya getiriyor her şeyi
o ne ya hayatımda ilk kez duyuyorum nişanlıylen yazlık kışlık alışveriş mi oluyormuş. vay anasını bız bedavaya gıttıkşaka bı yana almak zorunda degıller demekkı durumları bu yani duğun masrafları olacak vs. bence saçmalıyorsunuz
Hakkında hayırlısı olsun ne diyelim neyseki henüz nişanlı da kafaları uymazsa ona göre yol çizerler bariİnşallah, benim de dileğim o yönde. Sessiz kaldığına göre, yazılanlar hoşuna gitmedi diye düşünüyorum. Görümce takıntısı da başlamış, tamamen arapsaci
Kınayı sözü bile onlar yapsın istiyorlardı en son hatta yinede bizim istediğimiz oluyor diyen insanlar sence neler aldırmamıştır kiBir şey almamışlar ya Calci, almışlar mı yoksa
Ayyy çok guldumBenim düğünle nişan arasında 3 ay vardı. Millet 2 sene kendini finanse ettiriyormuş
Bi dolap düzdüremediysen ayıp sanaAyyy çok guldumben de 2 yıl nişanlı kaldım
Baktım şimdi ve şaşırdımKınayı sözü bile onlar yapsın istiyorlardı en son hatta yinede bizim istediğimiz oluyor diyen insanlar sence neler aldırmamıştır kitam varoşluk
Annem kirardi bacaklarımı çıplak mı geziyorsun diyeBi dolap düzdüremediysen ayıp sana
Annem kirardi bacaklarımı çıplak mı geziyorsun diye
Hayırlısıyla gelsin inşallah bebeginizO değilde ben çalıştığım halde üstüme mont alamadım bu sene, boşuna masraf yapmıyım, az sonra doğuracağım nasıl olsa diye. Üstüme gerçekten montum yok önü kapanmıyor
benim de 1 sene vardı ama en ufak bi finanse etme durumu aklıma gelmemişti ayyyBenim düğünle nişan arasında 3 ay vardı. Millet 2 sene kendini finanse ettiriyormuş
Ahahhah al benden de o kadarO değilde ben çalıştığım halde üstüme mont alamadım bu sene, boşuna masraf yapmıyım, az sonra doğuracağım nasıl olsa diye. Üstüme gerçekten montum yok önü kapanmıyor
Covid testi mi? Yapar. Ama belirli sayıya ulaşmadan örnekler laba gitmiyor. Mesela 30 sürüntü alınmalı siz gittiğinizde 5 sürüntü var o dolana kadar beklenir öyle gönderilir sonucunuzda biraz geç çıkar. Yok gittiğiniz de tam sınırdaysa hemen gönderilir daha çabuk çıkar.
“kendi kızı “ ya hani ondan eksiksik yapmış olabilirler miNişanlımla aram iyi çok şükür
Kendi kızı nişanlıyken hepsini eksiksiz yaptırmışlar bana gelince herşeyimi kısmaya çalışılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?