Gelin alışverişi ve kv

İnşallah, benim de dileğim o yönde. Sessiz kaldığına göre, yazılanlar hoşuna gitmedi diye düşünüyorum. Görümce takıntısı da başlamış, tamamen arapsaci

Nişanlınızla tanışana kadar yaprak mı kullanıyordunuz?

Benim düğünle nişan arasında 3 ay vardı. Millet 2 sene kendini finanse ettiriyormuş

İnşallah, benim de dileğim o yönde. Sessiz kaldığına göre, yazılanlar hoşuna gitmedi diye düşünüyorum. Görümce takıntısı da başlamış, tamamen arapsaci
Hakkında hayırlısı olsun ne diyelim neyseki henüz nişanlı da kafaları uymazsa ona göre yol çizerler bari

Kınayı sözü bile onlar yapsın istiyorlardı en son hatta yinede bizim istediğimiz oluyor diyen insanlar sence neler aldırmamıştır ki tam varoşluk
Baktım şimdi ve şaşırdım Ya ben artık aile büyüklerine kızıyorum. Kızlarını bu kadar ezdirmemeliler. Bir sözün de neyini yapamıyorsunuz ya. Aklının kullanan insan, eğer ailelerin durumu müsaitse (iki aile için sözüm) , asıl ev eşyalarında kullanır hakkını. Beyaz eşyalar arsa çıkmış

O değilde ben çalıştığım halde üstüme mont alamadım bu sene, boşuna masraf yapmıyım, az sonra doğuracağım nasıl olsa diye. Üstüme gerçekten montum yok önü kapanmıyor
Hayırlısıyla gelsin inşallah bebeginiz Kalın giyinin içini de üşütmeyin

Benimkiler de evlenmeden önce 1.5 sene nişanlı kalınca bayram alisverisi yapılırmış. Ben hiç bilmem anlamam da, elbise ve takım almislardi. Ama kesinlikle ben istemedim. Bayramda alinirmis ama normal zamanda alındığını ilk kez duyuyorum.

O değilde ben çalıştığım halde üstüme mont alamadım bu sene, boşuna masraf yapmıyım, az sonra doğuracağım nasıl olsa diye. Üstüme gerçekten montum yok önü kapanmıyor
Ahahhah al benden de o kadar
Üstüne panço atıyorum üstten 2 düğme kapanıyor Allah'tan

geldik normal bir kalabalık yok

Nişanlımla aram iyi çok şükür
Kendi kızı nişanlıyken hepsini eksiksiz yaptırmışlar bana gelince herşeyimi kısmaya çalışılıyor
“kendi kızı “ ya hani ondan eksiksik yapmış olabilirler mi aileniz de size yapsın ellerinden geleni mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…