- 18 Şubat 2018
- 13.746
- En iyi cevaplar
- 2
- 63.919
- 598
- 45
Ya en güzeli,iki insan birbirini sevip anlaşabiliyorsa gerisi teferruat.Mesafeli olmak her zaman iyidir.Ama instagram da ki ciciş gelinlere de özeniyor insanBu soğukluk hep devam edecektir evlensen bile. Eşimin ailesi de aynı böyleydi arayıp sormaz bisey bilmiyoruz derlerdi yersen. Bir çeyrek bile takmadılar. Bende bişey istemedim çarşı takı falan çünkü biz ödücektik sonrasında. Eşim ev peşinatı verdi bizde eşyaları aldık ufak tefek düğün masrafına yardım ettik evlendik. Şimdi kimsenin birşeye karışmaya hakkı yok tek kelime edemiyorlar. Azıcık aşım ağrısız başım ohh
Aynen önemli olan biziz milleti memnun etmek çok zor. Aynı zamanda evlenen komşu kızı vardı. Nişanlısının durumu iyiydi takılar bohçalar hediyeler. Millet kıyaslıyordu o nasıl bu nasıl diye. Tıkadım valla kulaklarımı hiç umurum olmadı millet ödemicekti o borçlarıYa en güzeli,iki insan birbirini sevip anlaşabiliyorsa gerisi teferruat.Mesafeli olmak her zaman iyidir.Ama instagram da ki ciciş gelinlere de özeniyor insan.
Onlar yerine biz utanalim
Benim kv bana zorla elbise almisti. Utana skla giymistim .
Birde bunlar direk istiyor. Su eksik bu eksik. Su kadar altin olsun konusunu nasil aciyorlar anlamiyorum
Siz kendi kıyafetinizi alamıyor musunuz?Gelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
Aylık ihtiyaç ne ya ped mi? Niye her ay bir ihtiyacın var mı diye sorsunlar, niye sürekli bir şey alsınlar?Başkalarının nişanlıları bi ihtiyacını varmı diye sorarlar benimki daha hiç sormadı. Ailesi hiç aramıyor beni soğuklar çok
En iyisini yapmışsın, eşinin valizin nasıl dokunacaklarAma bu çok daha mantıklı. Ben her şeyi internetten almıştım eşimle seçmiştik biz de :)
Benim halalarım meraklıdır böyle şeylere. Evi yerleştirmeye yardıma gelmişlerdi direk sordular dedim napacaksınız bakalım olsun diyolar size ne yahu dedim almadın dimi yok dimi falan gaza getiriyorlar güya. Eşimin valizine sakladıydım hepsini bi ona dokunmak gelmedi akıllarına
Damada ailesine üzüldüm siz tamda evlenince evi gereksiz eşya doldurup nişanı düğünü abarti gösterişli yaptiran ve bir sürü borca sokan tiplerdensiniz sanirim, tamda o havayi sezdim rezalet.Gelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
Nişanlıyken paketim bitmişti. Eşimin yanında idim, tl atayım hemen sana dedi kendimi ne kadar kötü hissetmiştim. Yemeğe çıkarken bile yemeği o ödese bende mutlkaka bi tatlı vs bişey ısmarlardım. Bilmiyorum bana çok itici geliyor böyle şeyler param varsa alırım yoksa almam. Ne münasebetGelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
Kendimde alıyorum ama şuan çalışmıyorum sınırlı oluyor alcaklarım bide insan özeniyor etrafından görünce
Bizim gibi cahil toplumlarda oluyor böyle şeyler.Bazı kızlar pahalı şeyler aldırınca daha değerli hissediyor sanırım kendilerini.Bu zamanla midik yarışına dönüyor ve borç batağında evlilik yapan mutsuz ama mutlu görünen çiftler ürüyor habire.Aynen önemli olan biziz milleti memnun etmek çok zor. Aynı zamanda evlenen komşu kızı vardı. Nişanlısının durumu iyiydi takılar bohçalar hediyeler. Millet kıyaslıyordu o nasıl bu nasıl diye. Tıkadım valla kulaklarımı hiç umurum olmadı millet ödemicekti o borçları
2 oğlum var demeyin şöyle şeylerErkek anneleri not alın:
1. Geline nişan alışverişinde 10 yıllık yazlık ve kışlık tüm ihtiyaçları karşılancak
2.Geline ev, araba, kilosunca altın yapılacak
3. Ev düğünden önce gelinin zevkine göre a-z ye döşenecek
4. Düğün cırağan sarayında yapılacak, malum prenses alıcaksınız ne öyle fakir gibi düğün salonu falan
5. Nişanlıyken hergün aranıp hal hatır bir eksiği varmı diye sorulacak- evlenince asla aranmayacak. Evlerine hele hiç gidilmeyecek. Mümkün mertebe şehir hata ülke terkedilecek. En iyisi düğünün ertesi ölmek hata.
İşiniz zor umarım birikime başlamışsınızdır ultrasonda erkek olacağını öğrendiniz gün2 oğlum var demeyin şöyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?