Adetleri sevmem. Ama gelip bakmak isterlerlerse de baksınlarMerhaba arkadaşlar ailem memleketimden uzakta başka bi şehirde yaşıyor bense işim dolayısı ile farklı bi şehirdeyim ( nişanlım ve aileside bu şehirde ) yakında evleniyorum gelin alma işini kendi oturacağım evden yapmak istedim ailemde kabul etti şuan ve ilerde eşimle oturacağım evden beni almaya gelecekler kapının önünde 1 saat eğlence olacak şimdi sorun şu ki kayınvalidem eve bakmak isterlerse gibi bişey söyledi bende böyle bi şey olmayacak sadece gelin alma olacak dedim oda şehir dışından kardeşleri vs akrabaları bakayım derlerse merak ederler ben bişey diyemem nasıl olacak vs diyor.Ben böyle bişeyi kesinlikle istemiyorum bana çok anlamsız geliyor başka birinin evine bakmak hayatımda tanıştığım insanlar değil gelip evime neden bakıyorlar birde evde eşyalar tam değil hem yetişmedi hem maddi anlamda sıkıştık düğünden sonra alıcaz bi çok şeyimizi.Birde şöyle bi ayrıntı var benim ailem kalabalık bi aile şehir dışından gelip bende kalacaklar yani ev inanılmaz kalabalık olacak belki de odalar vs müsait olmaz zaten.Eşyanın eksik olması konusunu da kv me anlatıyorum eşyaya mı bakacaklar sanki diyor ya ben gerçekten anlamıyorum bu Merak neden ?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ya eve giremezsiniz demek anlamında demiyorum aslında ama 10 tane kadında girip evi dolaşıp yorumlasın istemiyorumYani eve giremezsiniz deyince utanıp girmezler bence. Ben hiç evlenmedim bilmiyorum ki.
Hımm bu duvarlar da şu renkmiş sıvası güzelmişEşyaya mı bakacaklar sanki mi dedi birde
neye bakacaklar duvarlara mı deseydiniz keşke
Tabiki ne var ne yok diye bakacaklar konuşmaya malzeleme çıkaracaklar.
Yani işte kabul edin diye saçmalamışHımm bu duvarlar da şu renkmiş sıvası güzelmiş
Eşyaya bakmayacaksa neye bakmak için gezeceklermis evi.Merhaba arkadaşlar ailem memleketimden uzakta başka bi şehirde yaşıyor bense işim dolayısı ile farklı bi şehirdeyim ( nişanlım ve aileside bu şehirde ) yakında evleniyorum gelin alma işini kendi oturacağım evden yapmak istedim ailemde kabul etti şuan ve ilerde eşimle oturacağım evden beni almaya gelecekler kapının önünde 1 saat eğlence olacak şimdi sorun şu ki kayınvalidem eve bakmak isterlerse gibi bişey söyledi bende böyle bi şey olmayacak sadece gelin alma olacak dedim oda şehir dışından kardeşleri vs akrabaları bakayım derlerse merak ederler ben bişey diyemem nasıl olacak vs diyor.Ben böyle bişeyi kesinlikle istemiyorum bana çok anlamsız geliyor başka birinin evine bakmak hayatımda tanıştığım insanlar değil gelip evime neden bakıyorlar birde evde eşyalar tam değil hem yetişmedi hem maddi anlamda sıkıştık düğünden sonra alıcaz bi çok şeyimizi.Birde şöyle bi ayrıntı var benim ailem kalabalık bi aile şehir dışından gelip bende kalacaklar yani ev inanılmaz kalabalık olacak belki de odalar vs müsait olmaz zaten.Eşyanın eksik olması konusunu da kv me anlatıyorum eşyaya mı bakacaklar sanki diyor ya ben gerçekten anlamıyorum bu Merak neden ?
En son şey dedi tuvalete vs girmek isteyen olursa girme diyemem yani bence onun aklı evi gezdirmekti ama bende hayır cevabını kabullenemedi ya herşeyi geçtim ben ordan gelin çıkıyorum onun heyecanını yaşamak istiyorum başka bişey düşünmek istemiyorumYani işte kabul edin diye saçmalamış
Kayinvalidenize hayır diyemiyorsaniz kapıyı kilitleyin odaların.En son şey dedi tuvalete vs girmek isteyen olursa girme diyemem yani bence onun aklı evi gezdirmekti ama bende hayır cevabını kabullenemedi ya herşeyi geçtim ben ordan gelin çıkıyorum onun heyecanını yaşamak istiyorum başka bişey düşünmek istemiyorum
Ailem gelecek sadece annem babam kardeşlerim haklısınız belki öyle düşünecekler ama onlar teyzeler kuzenler vs vs herkesAma bir çok yerde boş evi dahi gezmeye gidiyor insanlar
Gelin evinde sizin tüm sülaleniz kalacak sorun yok erkek tarafı yukarı çıkalım deyince “olmaz”sözü bence şık olmaz
Ha ailenizin kalması da hoş olmayabilir
Yıllar önce dayım evlendi eşi ailesi ile yaşıyordu birlikte yaşayacakları evi tutunca dayım oraya taşındı
Düğünden önce gittik kına vs de vardı misafirhanede kaldık düğün sonrası da orada kalacaktık
Ama düğün öncesi kuaförden çıkıp giyinmeye eve gittik ben çocuktum da diğer yemgem vs de vardı niye böyle yaptık bilemedim
Düğün çıkışı da gittik eve erkek tarafı, kız tarafından gençler, arkadaşlar vs de vardı birer şampanya içip çıktık
Şimdi sizin tüm sülaleniz gelin almada evde olacak da gece nereye gidecekler
Ya evde kimse olmasın birileri kirlenir virüs var vs desin eve girilmesin ya da isteyene hayır demeyin
Arkanızdan kendi sülalesini eve doldurmuş bize kapıdan dahi göstermedi denmesi cidden hoş olmaz
Yiyecekler mi evinizi gelip baksalar?Merhaba arkadaşlar ailem memleketimden uzakta başka bi şehirde yaşıyor bense işim dolayısı ile farklı bi şehirdeyim ( nişanlım ve aileside bu şehirde ) yakında evleniyorum gelin alma işini kendi oturacağım evden yapmak istedim ailemde kabul etti şuan ve ilerde eşimle oturacağım evden beni almaya gelecekler kapının önünde 1 saat eğlence olacak şimdi sorun şu ki kayınvalidem eve bakmak isterlerse gibi bişey söyledi bende böyle bi şey olmayacak sadece gelin alma olacak dedim oda şehir dışından kardeşleri vs akrabaları bakayım derlerse merak ederler ben bişey diyemem nasıl olacak vs diyor.Ben böyle bişeyi kesinlikle istemiyorum bana çok anlamsız geliyor başka birinin evine bakmak hayatımda tanıştığım insanlar değil gelip evime neden bakıyorlar birde evde eşyalar tam değil hem yetişmedi hem maddi anlamda sıkıştık düğünden sonra alıcaz bi çok şeyimizi.Birde şöyle bi ayrıntı var benim ailem kalabalık bi aile şehir dışından gelip bende kalacaklar yani ev inanılmaz kalabalık olacak belki de odalar vs müsait olmaz zaten.Eşyanın eksik olması konusunu da kv me anlatıyorum eşyaya mı bakacaklar sanki diyor ya ben gerçekten anlamıyorum bu Merak neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?