Gelin almada evi görmek istemek

Düğünden önce olacaksa uzaktan geleceklerse sadece eşyaları merak ediyorlarsa ve aşırı kalabalık değillerse şöyle bi bakıp çıksınlar. Ha yok evimin eksiği çok istemem diyorsan ki yeni evin eksiği bitmez eşine söyleyebilirsin.

Bizim buralarda bi 13 yıl önce falan bizzat denk gelmiştim. Yaşıtım kuzenim evlenmişti düğünden sonra evine gidilmişti herkes gelecek illa sen de gel demişti. Baya baya bütün dolapları çekmeceler komple açıyorlar(tamamen açık insanlar gezip görsün diye o şekil bekliyor) tüm odalarda. Düğünden sonra o mis gibi tertemiz gelin evine doluşuyor akrabalar. Gezip dolaşıp inceliyorlsr dolap içleri dahil. Üstüne çay kahve ikram falan. Hiç diyen yok ki bunlar yeni evli düğün bitmiş hadi biz gidelim. Salondan hoooppp yeni gelin evine. B.k var düğün peşi koşun dolaptaki donlara bakın diyesim gelmişti ama 20 yaşında yeni yetme olarak diyememiştim.

Evi yetersiz eksik düzeyde olduğu için rahatsız aslında...
Ondan görsünler istemiyor
Tamamlanmis olsaydı huzursuz olmazdı problem bu

Anne,baba ve kardeşler nasıl inanılmaz kalabalık yapacaklar? Biraz cevirdiniz gibi geldi olayı
Benim sadece baba tarafım 30 kişiye denk geliyor valla (kardeşler, kuzenler, eşleri olarak)
O Kısım doğru olabilir o yüzden

Benim sadece baba tarafım 30 kişiye denk geliyor valla (kardeşler, kuzenler, eşleri olarak)
O Kısım doğru olabilir o yüzden
Kuzen, kardeş ve kardeş eşleri vs diye düşündüm bende inanılmaz kalabalık deyince ama başka yorumunda annem, babam, kardeşlerim gelecek demiş sadece. Bana sizin taraf gelip kalırken karşı tarafın beş dakika bakmasi size çok gelmesin deyince kişi sayısını düşürdü gibi geldi.

Anne baba kardeş çok bende 2 si evli ama teyze hala vs sülale yok
O zaman sorun yok demek isterdim ama mantıken değil. Bu adetlere ben de karşıyım ama kendiniz evi doldurup görmek isteyen 3-5 kişiye hayır derseniz olmaz. Zaten kayınvalide illa gelin görün diye kendi demeyecekse görmek isteyen 2 kişi ya olur ya olmaz.

Ya bende o kadarını söyledim herkesi uygun bi zamanda davet edicem sen yeterlki hadi ev gezmesi yapıyoruz adımı atma diye

Bence gelsinler çıksınlar, siz de evdekileri ayarlayın “orası müsait değil hihhih, bu odada giyinenler var, banyo şuan dolu maalesef ehhehh” vb sözlerle kapı girişi haricinde her yere girmelerine engel olun. Gülümseyerek ve hafif fısıldaşarak yaparsanız gerginlik de çıkmaz.
“Biz yabancı mıyız yeenimm” derlerse de, estağfurullah sizden değil ama onlar utangaç biraz hihhih yaparsınız.

Şu an koca TV yerde mesela tamam TV miz var ama kablosu yetişmedi ilgili yere üstünden atlıyoz yerde yani
Uzatma kablosu almak ya da tv’nin yerini değiştirmek çok mu zor peki? Başkalarının görmesini geçtim o kalabalıkta tv ortada dursa ben rahatsız olurum, siz olmuyor musunuz? Başkaları için değil kendiniz için düzenleyin evinizi.

Çok tatlısınız

3 yıllık evliyim, evim hala eksik
Bu kadar takılma
Kendini boşuna doldurup ortamı germiş olursun
O günün tadını çıkar
Orası aynı zamanda eşinin de evi
Ve o akrabalarını gayet iyi tanıyor
Türk kadını evini çok sahipleniyor. Benim evim, benim özel alanım, benim eşyalarım moduna girip eşlerini geri plana atıyorlar. Sonra adamlar ev işlerine elini sürmeyince kızıyorlar.

Ya tabiki düzenliycez ama şuanki durum demek istediğim TV ünitesi vs yok bazı şeylerin düzenlenmesi gerekiyor bi yandan düğün hazırlığı yapıyoruz vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…