Evi yetersiz eksik düzeyde olduğu için rahatsız aslında...Evin eşyanın mahremi mi olur allah aşkına, bu kadar kutsiyet yüklemeyin maddi şeylere.
Ev sadece sizin değil müstakbel eşinizin evi. Eşinizin akrabaları da sizin akrabalarınızla aynı statüde. Yani sizin tanımanıza kaynaşmanıza gerek yok, eşiniz yeterince tanıyordur halasını teyzesini bence. Küçücük şeyde bu kadar geriliyorsanız evlilik hayatınız çok zorlu geçer. İnsanlar 3 dk girip odalara baksalar bir şeyiniz eksilmez. Evet saçma bir adet ama eski nesil hoşlanıyor, gerginlik yaratmaya değmez.
Anne,baba ve kardeşler nasıl inanılmaz kalabalık yapacaklar? Biraz cevirdiniz gibi geldi olayıAilem gelecek sadece annem babam kardeşlerim haklısınız belki öyle düşünecekler ama onlar teyzeler kuzenler vs vs herkes
Benim sadece baba tarafım 30 kişiye denk geliyor valla (kardeşler, kuzenler, eşleri olarak)Anne,baba ve kardeşler nasıl inanılmaz kalabalık yapacaklar? Biraz cevirdiniz gibi geldi olayı
Kuzen, kardeş ve kardeş eşleri vs diye düşündüm bende inanılmaz kalabalık deyince ama başka yorumunda annem, babam, kardeşlerim gelecek demiş sadece. Bana sizin taraf gelip kalırken karşı tarafın beş dakika bakmasi size çok gelmesin deyince kişi sayısını düşürdü gibi geldi.Benim sadece baba tarafım 30 kişiye denk geliyor valla (kardeşler, kuzenler, eşleri olarak)
O Kısım doğru olabilir o yüzden
9 senedir evliyim benim evimde de eksik var. Eksik tamamlanmaz.Evi yetersiz eksik düzeyde olduğu için rahatsız aslında...
Ondan görsünler istemiyor
Tamamlanmis olsaydı huzursuz olmazdı problem bu
Anne baba kardeş çok bende 2 si evli ama teyze hala vs sülale yokAnne,baba ve kardeşler nasıl inanılmaz kalabalık yapacaklar? Biraz cevirdiniz gibi geldi olayı
Allah razı olsunEvi yetersiz eksik düzeyde olduğu için rahatsız aslında...
Ondan görsünler istemiyor
Tamamlanmis olsaydı huzursuz olmazdı problem bu
Allah razı olsun
Şu an koca TV yerde mesela tamam TV miz var ama kablosu yetişmedi ilgili yere üstünden atlıyoz yerde yani9 senedir evliyim benim evimde de eksik var. Eksik tamamlanmaz.
O zaman sorun yok demek isterdim ama mantıken değil. Bu adetlere ben de karşıyım ama kendiniz evi doldurup görmek isteyen 3-5 kişiye hayır derseniz olmaz. Zaten kayınvalide illa gelin görün diye kendi demeyecekse görmek isteyen 2 kişi ya olur ya olmaz.Anne baba kardeş çok bende 2 si evli ama teyze hala vs sülale yok
Duvara yaslayın niye orta yerde duruyor üstünden atlıyorsunuz falan.Şu an koca TV yerde mesela tamam TV miz var ama kablosu yetişmedi ilgili yere üstünden atlıyoz yerde yani
Ya bende o kadarını söyledim herkesi uygun bi zamanda davet edicem sen yeterlki hadi ev gezmesi yapıyoruz adımı atma diyeO zaman sorun yok demek isterdim ama mantıken değil. Bu adetlere ben de karşıyım ama kendiniz evi doldurup görmek isteyen 3-5 kişiye hayır derseniz olmaz. Zaten kayınvalide illa gelin görün diye kendi demeyecekse görmek isteyen 2 kişi ya olur ya olmaz.
Bence gelsinler çıksınlar, siz de evdekileri ayarlayın “orası müsait değil hihhih, bu odada giyinenler var, banyo şuan dolu maalesef ehhehh” vb sözlerle kapı girişi haricinde her yere girmelerine engel olun. Gülümseyerek ve hafif fısıldaşarak yaparsanız gerginlik de çıkmaz.Merhaba arkadaşlar ailem memleketimden uzakta başka bi şehirde yaşıyor bense işim dolayısı ile farklı bi şehirdeyim ( nişanlım ve aileside bu şehirde ) yakında evleniyorum gelin alma işini kendi oturacağım evden yapmak istedim ailemde kabul etti şuan ve ilerde eşimle oturacağım evden beni almaya gelecekler kapının önünde 1 saat eğlence olacak şimdi sorun şu ki kayınvalidem eve bakmak isterlerse gibi bişey söyledi bende böyle bi şey olmayacak sadece gelin alma olacak dedim oda şehir dışından kardeşleri vs akrabaları bakayım derlerse merak ederler ben bişey diyemem nasıl olacak vs diyor.Ben böyle bişeyi kesinlikle istemiyorum bana çok anlamsız geliyor başka birinin evine bakmak hayatımda tanıştığım insanlar değil gelip evime neden bakıyorlar birde evde eşyalar tam değil hem yetişmedi hem maddi anlamda sıkıştık düğünden sonra alıcaz bi çok şeyimizi.Birde şöyle bi ayrıntı var benim ailem kalabalık bi aile şehir dışından gelip bende kalacaklar yani ev inanılmaz kalabalık olacak belki de odalar vs müsait olmaz zaten.Eşyanın eksik olması konusunu da kv me anlatıyorum eşyaya mı bakacaklar sanki diyor ya ben gerçekten anlamıyorum bu Merak neden ?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Uzatma kablosu almak ya da tv’nin yerini değiştirmek çok mu zor peki? Başkalarının görmesini geçtim o kalabalıkta tv ortada dursa ben rahatsız olurum, siz olmuyor musunuz? Başkaları için değil kendiniz için düzenleyin evinizi.Şu an koca TV yerde mesela tamam TV miz var ama kablosu yetişmedi ilgili yere üstünden atlıyoz yerde yani
Evet laf edecek her türlü eder tam tamına olsa bile3 yıllık evliyim, evim hala eksik
Bu kadar takılma
Kendini boşuna doldurup ortamı germiş olursun
O günün tadını çıkar
Orası aynı zamanda eşinin de evi
Ve o akrabalarını gayet iyi tanıyor
Çok tatlısınızBence gelsinler çıksınlar, siz de evdekileri ayarlayın “orası müsait değil hihhih, bu odada giyinenler var, banyo şuan dolu maalesef ehhehh” vb sözlerle kapı girişi haricinde her yere girmelerine engel olun. Gülümseyerek ve hafif fısıldaşarak yaparsanız gerginlik de çıkmaz.
“Biz yabancı mıyız yeenimm” derlerse de, estağfurullah sizden değil ama onlar utangaç biraz hihhih yaparsınız.
Türk kadını evini çok sahipleniyor. Benim evim, benim özel alanım, benim eşyalarım moduna girip eşlerini geri plana atıyorlar. Sonra adamlar ev işlerine elini sürmeyince kızıyorlar.3 yıllık evliyim, evim hala eksik
Bu kadar takılma
Kendini boşuna doldurup ortamı germiş olursun
O günün tadını çıkar
Orası aynı zamanda eşinin de evi
Ve o akrabalarını gayet iyi tanıyor
Ya tabiki düzenliycez ama şuanki durum demek istediğim TV ünitesi vs yok bazı şeylerin düzenlenmesi gerekiyor bi yandan düğün hazırlığı yapıyoruz vs vsUzatma kablosu almak ya da tv’nin yerini değiştirmek çok mu zor peki? Başkalarının görmesini geçtim o kalabalıkta tv ortada dursa ben rahatsız olurum, siz olmuyor musunuz? Başkaları için değil kendiniz için düzenleyin evinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?