Kayinvalidenize hayır diyemiyorsaniz kapıyı kilitleyin odaların.
Bı salon açıkta kalsın ...
Hatta sizi almaya gelecek kişileri koridora dolusup bekleyin...
Sonra anahtar kimde kim kilitledi yaa bilmiyorum ki dersiniz soran olursa..
Gezememis olurlar
Eve bakmak isteyen başka neye bakacak pardon? Tabiki eşyalara bakacak, evin içine bakıp aa duvarları saten değil pütürlü, aa parkelerin deseni kötü, baksana elektrik kabloları iyi döşenmemiş mi diyecekler? Kayınvalideniz saçmalamış. Ben olsam almam evime. Kapıları kilitleyin sadece duracağınız oda açık kalsın. Giren oraya girsin. En iyi ihtimalle böyle yapın, fazlasına asla izin vermeyin bence.
Ya o kadarına teşebbüs ederlerse kilitleyemem başta annem izin vermez baksınlar n'olacak modunda annemde aynı kafaAnahtar varsa kimsenin girmesini istemediğiniz odanın kapısını kilitleyin ya da birine görev verin o kilitlesin.
Bırakın gelsinler gezsinler yorumlasınlar. Saray gibi olsa da hiç eksiksiz döşenmiş olsa da mutlaka olumsuz bir yorum yaparlar zaten. :)
Hey allam pes yani illa sokacak eve birileriniEn son şey dedi tuvalete vs girmek isteyen olursa girme diyemem yani bence onun aklı evi gezdirmekti ama bende hayır cevabını kabullenemedi ya herşeyi geçtim ben ordan gelin çıkıyorum onun heyecanını yaşamak istiyorum başka bişey düşünmek istemiyorum
Bırakın o zaman canınızı hiç sıkmayın. Baksınlar en fazla şu yok bu yok iyi kötü derler, birkaç laf söz olur tamam.Ya o kadarına teşebbüs ederlerse kilitleyemem başta annem izin vermez baksınlar n'olacak modunda annemde aynı kafa
Olur mu hiç öyle şey. O gelinin halası, her şey mübah. Diğerleri yabancı çünkü damadın evi değil gelinin evi orasıSon son soru kendi halanız bi göreyim dese asla izin vermem diyecek miydiniz?
Bırakın o zaman canınızı hiç sıkmayın. Baksınlar en fazla şu yok bu yok iyi kötü derler, birkaç laf söz olur tamam.
Tatsızlık çıkmasından daha iyidir
Yok canım mesele valla erkek tarafı kız tarafı da değil ailemdende çekiniyorum kendi akrabamda gelsin istemem şuan yorumlamalarından çekiniyorum büyüdende değil ben zaten kaç aydır bu evde yaşıyorumEve bakılınca ne oluyor gerçekten?
Eşinizin teyzesi halası evinizi görürse ne olabilir en kötü?
Evlenmeden evimi kimse görmeyecek, büyüsü bozuluyor filan diye de düşünüyor olamazsınız
Malum sizin aileniz o evde kalacakmış
E bu şartlar altında bu neyin asla girmemeliler inadı?
Bana bu tarz meraklar normal geliyor
Sonuçta yeni bi ev, yaşam alanı filan kuruluyor
Yeni t-shirt alsak birbirimize gösteren bi milletiz biz
Dolap dolap ne var ne yok diye bakmayacaklardır
Son soru evlenmeden eşinizin halasının evinizi görmesiyle evlendikten sonra görmesi arasında ne fark var?
Son son soru kendi halanız bi göreyim dese asla izin vermem diyecek miydiniz?
Katılıyorum.Tamam siz evinizde eşyalarınız tamamlanmadı diye istemiyorsunuz anlıyorum ama bu sefer de arkanızdan aaa görüyor musunuz kendi ailesi vs kalıyor bizi gezdirmediler bile diyerek daha çok laf vermiş olacaksınız. Böyle akraba takımı düğünden yıllar sonra bile bunu konuşur.Ama bir çok yerde boş evi dahi gezmeye gidiyor insanlar
Gelin evinde sizin tüm sülaleniz kalacak sorun yok erkek tarafı yukarı çıkalım deyince “olmaz”sözü bence şık olmaz
Ha ailenizin kalması da hoş olmayabilir
Yıllar önce dayım evlendi eşi ailesi ile yaşıyordu birlikte yaşayacakları evi tutunca dayım oraya taşındı
Düğünden önce gittik kına vs de vardı misafirhanede kaldık düğün sonrası da orada kalacaktık
Ama düğün öncesi kuaförden çıkıp giyinmeye eve gittik ben çocuktum da diğer yemgem vs de vardı niye böyle yaptık bilemedim
Düğün çıkışı da gittik eve erkek tarafı, kız tarafından gençler, arkadaşlar vs de vardı birer şampanya içip çıktık
Şimdi sizin tüm sülaleniz gelin almada evde olacak da gece nereye gidecekler
Ya evde kimse olmasın birileri kirlenir virüs var vs desin eve girilmesin ya da isteyene hayır demeyin
Arkanızdan kendi sülalesini eve doldurmuş bize kapıdan dahi göstermedi denmesi cidden hoş olmaz
Evin eşyanın mahremi mi olur allah aşkına, bu kadar kutsiyet yüklemeyin maddi şeylere.Ya arkadaşlar valla anlamıyorum hep bi merak ben evi yerler gibi düşünmüyorum ama çekiniyorım evim tam anlamıyla müsait olmayacak kalabalık insan gelecek aile fertlerinminde kalkıp evi toplamayacağından eminim herkesin bi telaşı olacak hemde çok stresli bi durum gelip kaç kişi inceliyor kasıntı bi ortam değil mi ben mi abartıyorum acaba.Ben kimsenin yatak odasına vs girmem mahrem değil mi ev insanın özeli hadi zamanla tanışırız kaynaşırız davet ederim bakarlar,şimdi şehir dışından gelen evi görse nolur göremese nolur anlamıyorum
Ben öyle bir etiketleme yapmadım. Cümleme dikkat ederseniz "en fazla" diyerek; en olumsuz olabilecek şeyleri söyledim ve bu olabilecekler bir tatsızlık çıkmasından daha iyidir dedim. :)Bir şey soracağım. Neden ev gezen kişileri en başından kötü niyetli ve dedikoducu olafak etiketliyoruz? Bu önyargı neden? Benim eşimin akrabaları da gezdiler, herkes eviniz çok güzelmiş dedi. Arkadan da tek kelime eden olmadı. Hepsi iyi niyetli ve güleryüzlüydü. 8 saatlik yola çıkacaktık, tuvaleti kullanan oldu, namaz kılan oldu. Sonra olaysız arabalara bindik.
Böyle bir ortamda hayır giremezsiniz demem o kadar çiğ kaçardı ki
Evet bi önyargılıyım haklısınız tanımıyorum aslındaBir şey soracağım. Neden ev gezen kişileri en başından kötü niyetli ve dedikoducu olafak etiketliyoruz? Bu önyargı neden? Benim eşimin akrabaları da gezdiler, herkes eviniz çok güzelmiş dedi. Arkadan da tek kelime eden olmadı. Hepsi iyi niyetli ve güleryüzlüydü. 8 saatlik yola çıkacaktık, tuvaleti kullanan oldu, namaz kılan oldu. Sonra olaysız arabalara bindik.
Böyle bir ortamda hayır giremezsiniz demem o kadar çiğ kaçardı ki
Bu açıdan düşünmemiştimEvin eşyanın mahremi mi olur allah aşkına, bu kadar kutsiyet yüklemeyin maddi şeylere.
Ev sadece sizin değil müstakbel eşinizin evi. Eşinizin akrabaları da sizin akrabalarınızla aynı statüde. Yani sizin tanımanıza kaynaşmanıza gerek yok, eşiniz yeterince tanıyordur halasını teyzesini bence. Küçücük şeyde bu kadar geriliyorsanız evlilik hayatınız çok zorlu geçer. İnsanlar 3 dk girip odalara baksalar bir şeyiniz eksilmez. Evet saçma bir adet ama eski nesil hoşlanıyor, gerginlik yaratmaya değmez.
Hanımefendi kimse sizin EVİM diye sadece kendinizin sandığınız yeri merak etmiyorYa arkadaşlar valla anlamıyorum hep bi merak ben evi yerler gibi düşünmüyorum ama çekiniyorım evim tam anlamıyla müsait olmayacak kalabalık insan gelecek aile fertlerinminde kalkıp evi toplamayacağından eminim herkesin bi telaşı olacak hemde çok stresli bi durum gelip kaç kişi inceliyor kasıntı bi ortam değil mi ben mi abartıyorum acaba.Ben kimsenin yatak odasına vs girmem mahrem değil mi ev insanın özeli hadi zamanla tanışırız kaynaşırız davet ederim bakarlar,şimdi şehir dışından gelen evi görse nolur göremese nolur anlamıyorum
Valla benim ablamin düğününde halamın kızı tüm odaları gezecegi için annem kapıyı kilitle dedi bana.Ya o kadarına teşebbüs ederlerse kilitleyemem başta annem izin vermez baksınlar n'olacak modunda annemde aynı kafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?