Ay rica ediyorum salın gitsinYa tabiki düzenliycez ama şuanki durum demek istediğim TV ünitesi vs yok bazı şeylerin düzenlenmesi gerekiyor bi yandan düğün hazırlığı yapıyoruz vs vs
Düğün ne zaman bilmiyorum ama siz evlenene kadar o tv yerde mi kalacak, evdeki kalabalık üzerinden mi atlayacak? Bi sehpa koyar altına dayarım duvara ben olsam.Ya tabiki düzenliycez ama şuanki durum demek istediğim TV ünitesi vs yok bazı şeylerin düzenlenmesi gerekiyor bi yandan düğün hazırlığı yapıyoruz vs vs
Benim düğünümde evi gezenler eksikleri not edip davet ettiğimizde elleri kolları hediyelerle dolu gelmişlerdi.Ay rica ediyorum salın gitsin
Huzur rahatlıkta
Gerçekten bi relax
İsterse ev komple eksik olsun
O kadar durum vardı,o kadar yaptınız
Eksik bulan varsa tamamlasınlar
Hep kötü yanından baktık olayaBenim düğünümde evi gezenler eksikleri not edip davet ettiğimizde elleri kolları hediyelerle dolu gelmişlerdi.
Bana hiç borcam gelmedi ya. Geçen anneme söylüyordum benim hiç borcamım yok, niye kimse bana borcam almıyor diyeHep kötü yanından baktık olaya
Belki de insanlar hediye alacaklardı sizin durum gibi...
Borcam alıp mı gelsinler asıl ev ziyaretine gelirken?
Görseler ne olacak kiii. Boşuna stres yapıyorsunuz..Ya arkadaşlar valla anlamıyorum hep bi merak ben evi yerler gibi düşünmüyorum ama çekiniyorım evim tam anlamıyla müsait olmayacak kalabalık insan gelecek aile fertlerinminde kalkıp evi toplamayacağından eminim herkesin bi telaşı olacak hemde çok stresli bi durum gelip kaç kişi inceliyor kasıntı bi ortam değil mi ben mi abartıyorum acaba.Ben kimsenin yatak odasına vs girmem mahrem değil mi ev insanın özeli hadi zamanla tanışırız kaynaşırız davet ederim bakarlar,şimdi şehir dışından gelen evi görse nolur göremese nolur anlamıyorum
Ben açıklıyorumBana hiç borcam gelmedi ya. Geçen anneme söylüyordum benim hiç borcamım yok, niye kimse bana borcam almıyor diye
Ya evet bende rahat olmak istiyorum bazen diyorum içimden tanımıyorum zaten ne derse desin diye ama olmuyor bende isterim o kafada olmayıAy rica ediyorum salın gitsin
Huzur rahatlıkta
Gerçekten bi relax
İsterse ev komple eksik olsun
O kadar durum vardı,o kadar yaptınız
Eksik bulan varsa tamamlasınlar
Yerinizde olsam bunun için kv ile tartışmam, gelen görsün bakalım ne bulacak. Bizim buralarda yeni gelin evine bakılır, baktırmazsan da ayıplanır. Ama gelin alma hengamesinde girmeye fırsat bulamazlar diye düşünüyorum. Ev kalabalık olunca zaten her yere de giremezlerMerhaba arkadaşlar ailem memleketimden uzakta başka bi şehirde yaşıyor bense işim dolayısı ile farklı bi şehirdeyim ( nişanlım ve aileside bu şehirde ) yakında evleniyorum gelin alma işini kendi oturacağım evden yapmak istedim ailemde kabul etti şuan ve ilerde eşimle oturacağım evden beni almaya gelecekler kapının önünde 1 saat eğlence olacak şimdi sorun şu ki kayınvalidem eve bakmak isterlerse gibi bişey söyledi bende böyle bi şey olmayacak sadece gelin alma olacak dedim oda şehir dışından kardeşleri vs akrabaları bakayım derlerse merak ederler ben bişey diyemem nasıl olacak vs diyor.Ben böyle bişeyi kesinlikle istemiyorum bana çok anlamsız geliyor başka birinin evine bakmak hayatımda tanıştığım insanlar değil gelip evime neden bakıyorlar birde evde eşyalar tam değil hem yetişmedi hem maddi anlamda sıkıştık düğünden sonra alıcaz bi çok şeyimizi.Birde şöyle bi ayrıntı var benim ailem kalabalık bi aile şehir dışından gelip bende kalacaklar yani ev inanılmaz kalabalık olacak belki de odalar vs müsait olmaz zaten.Eşyanın eksik olması konusunu da kv me anlatıyorum eşyaya mı bakacaklar sanki diyor ya ben gerçekten anlamıyorum bu Merak neden ?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Anne,baba ve kardeşler nasıl inanılmaz kalabalık yapacaklar? Biraz cevirdiniz gibi geldi olayı
Bu adet çok saçma, ben evlenir evlenmez düğün salonundan evime geldim, eşime daha önce böyle bişey istemediğimi söylediğim için kimse gelip evime bakamadı, düğün öncesi kv demişti il dışından gelen ve burdaki akrabalar bakabilir bende bu konuyu eşimle halletmiştimMerhaba arkadaşlar ailem memleketimden uzakta başka bi şehirde yaşıyor bense işim dolayısı ile farklı bi şehirdeyim ( nişanlım ve aileside bu şehirde ) yakında evleniyorum gelin alma işini kendi oturacağım evden yapmak istedim ailemde kabul etti şuan ve ilerde eşimle oturacağım evden beni almaya gelecekler kapının önünde 1 saat eğlence olacak şimdi sorun şu ki kayınvalidem eve bakmak isterlerse gibi bişey söyledi bende böyle bi şey olmayacak sadece gelin alma olacak dedim oda şehir dışından kardeşleri vs akrabaları bakayım derlerse merak ederler ben bişey diyemem nasıl olacak vs diyor.Ben böyle bişeyi kesinlikle istemiyorum bana çok anlamsız geliyor başka birinin evine bakmak hayatımda tanıştığım insanlar değil gelip evime neden bakıyorlar birde evde eşyalar tam değil hem yetişmedi hem maddi anlamda sıkıştık düğünden sonra alıcaz bi çok şeyimizi.Birde şöyle bi ayrıntı var benim ailem kalabalık bi aile şehir dışından gelip bende kalacaklar yani ev inanılmaz kalabalık olacak belki de odalar vs müsait olmaz zaten.Eşyanın eksik olması konusunu da kv me anlatıyorum eşyaya mı bakacaklar sanki diyor ya ben gerçekten anlamıyorum bu Merak neden ?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?