Gelin almada evi görmek istemek

Ya tabiki düzenliycez ama şuanki durum demek istediğim TV ünitesi vs yok bazı şeylerin düzenlenmesi gerekiyor bi yandan düğün hazırlığı yapıyoruz vs vs
Ay rica ediyorum salın gitsin
Huzur rahatlıkta
Gerçekten bi relax
İsterse ev komple eksik olsun
O kadar durum vardı,o kadar yaptınız
Eksik bulan varsa tamamlasınlar

Ya tabiki düzenliycez ama şuanki durum demek istediğim TV ünitesi vs yok bazı şeylerin düzenlenmesi gerekiyor bi yandan düğün hazırlığı yapıyoruz vs vs
Düğün ne zaman bilmiyorum ama siz evlenene kadar o tv yerde mi kalacak, evdeki kalabalık üzerinden mi atlayacak? Bi sehpa koyar altına dayarım duvara ben olsam.

Huzur rahatlıkta
Gerçekten bi relax
Benim düğünümde evi gezenler eksikleri not edip davet ettiğimizde elleri kolları hediyelerle dolu gelmişlerdi.

2 kere evlendim, ikisinde de evi ben döşedim, karşı taraf maddi bir yardım yapmamış olsa dahi evlenmeden önce oğullarının yaşayacağı evi görmek istediler. Yatak odam dışında evi gösterdim. İlk evliliğimde eşimin ailesi farklı şehirdeydi. Çok defada bize yatıya kaldılar.
Bizim gelenek ve göreneklerimizde böyle şeyler var. Duvarları kemircek değiller size evi göstermem demek çok kabaca.

Hep kötü yanından baktık olaya
Belki de insanlar hediye alacaklardı sizin durum gibi...
Borcam alıp mı gelsinler asıl ev ziyaretine gelirken?
Bana hiç borcam gelmedi ya. Geçen anneme söylüyordum benim hiç borcamım yok, niye kimse bana borcam almıyor diye

Görseler ne olacak kiii. Boşuna stres yapıyorsunuz..

Bana hiç borcam gelmedi ya. Geçen anneme söylüyordum benim hiç borcamım yok, niye kimse bana borcam almıyor diye
Ben açıklıyorum
Çünkü asıl ev eksiklerinizi görüp sonra hediye almışlar
Borcam alacak bi şey bulamadım hediyesi
Ya da al bunu naparsan yap, hediye almamış demesinler hediyesi de diyebiliriz

Huzur rahatlıkta
Gerçekten bi relax
Ya evet bende rahat olmak istiyorum bazen diyorum içimden tanımıyorum zaten ne derse desin diye ama olmuyor bende isterim o kafada olmayı

Yerinizde olsam bunun için kv ile tartışmam, gelen görsün bakalım ne bulacak. Bizim buralarda yeni gelin evine bakılır, baktırmazsan da ayıplanır. Ama gelin alma hengamesinde girmeye fırsat bulamazlar diye düşünüyorum. Ev kalabalık olunca zaten her yere de giremezler

Anne,baba ve kardeşler nasıl inanılmaz kalabalık yapacaklar? Biraz cevirdiniz gibi geldi olayı

Bir de toplamazlar dağınık olur demiş

Gelin evinde kalacağım gelin almaya gelecekler de ben ortalığı toplamayacağım

Kendi evimi b.k götürür ama bu durumda o evi bal dök yala hale getirmeden oturamam

O nasıl anne baba kardeş hem tüm evi çatır çatır kullanıp hem de temizlemeyecek

Sorun goremedim ortada. Evi biraz duzenler derler toplarsiniz. Extra bseye ihtiyac yok ki. Yeni evin eksigi coktur bunu da bilmeyen yoktur yani.

Bu arada biz eşimle birlikte yaşıyorduk düğün öncesi

Annemler geldiler düğünden bir gün önce, bir iki ıvır zıvır getirmişler bıraktılar eve ve gece otele yatmaya gittiler

Düğün sabahı bir telefon, eşimin kuzeni size geleyim dedi eşim olmaz annemlere git dedi

sonra halam aradı, size gelelim onlara da olmaz babamı ara dedim

Herkesin derdi belki de evi görmekti ama biz sabah o yataktan birlikte kalkmıştık, akşam da birlikte yatacaktık aradaki süreçte evde kimseyi çekemezdik

Akşam 16 daki düğüne sabah 8 de gelen düşüncesizler de biraz bozulmuş olabilir

Oysa biz sabah çıkıp düğün saati bu Şehre gelip akşam da kalmak gerekmeden gidilsin diye akşamüstü kır düğünü organize etmiştik

Kimse bu inceliği anlamamış

Bu adet çok saçma, ben evlenir evlenmez düğün salonundan evime geldim, eşime daha önce böyle bişey istemediğimi söylediğim için kimse gelip evime bakamadı, düğün öncesi kv demişti il dışından gelen ve burdaki akrabalar bakabilir bende bu konuyu eşimle halletmiştim Eşinizle konuşun

Damat ailesiyle kalacak olsa problem olur kaç kişi daha evlenmeden evimde kalacak diye. Kadının ailesi olunca sorun yok, erkeğin akrabaları merak edip eve bakacak olsa hayır bakamazlar, neden?
Eve dağınık olur demissiniz, aileniz kaldığı evi, sabah kalkıp toplasın o zaman bir zahmet.
Evinizde eksik varsa da var , ne olacak ki, ne olabilir en fazla?
Böyle şeylere takılmak gereksiz geliyor bana.

çok saçma sergi alanı mı eviniz.. öncesinde kayınvalideniz söyler ailesi kalıyor müsait değiller eşyalarını düğünden sonra halledecekler diye kimse de tutturmaz bakıcam diye..

bazı insanlar ev görme vs yapıyor ama full geleneksel insanlar ve o geleneksel insanlar benim gördüğüm kadarıyla çocuklarının evlerini de düzüyolar böylece evlenen kişilerin kendi evleri üzerinde karar hakkı olmuyor. Sizde böyle bir durum da yok olmaz diyip geçin

Kendi aileniz akrabalarınız gelecek daha sizin eşinizle kalmadığınız evde kalacak yatacak haliyle mutfakta kullanılacak,eşyalarına da bakacaklar yani onları kabul ederken kayınvalidenin yakınları istememeniz hoş değil tamamen eşinin ailesi diye uygulanan birşey..hiçkimse girmeyecek olsaydı hak verirdim bi eve bakıp çıkacaklar çekmece karıştırmayacaklar ya çoğu kişi direkt düğün yerine gider zaten gelin alıcıya çok yakın olan bikaç kişi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…