Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin Başı ve Makyajı

gelin_saci_344.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sacim kisa ve sac taktirmak istemedim sevmedigim icin. kendi sacimla ne olursa olsun istedim. basimi makineye soktular ve kivir kivir oldu saclarim, sonra topladilar ve altindan dogru duvagimi taktilar. cok hos oldu ve istedigim gibi oldu. bence herkes kendi saciyla birseyler yapmali...

kızlar naçizane benimde bir tavsiyem olacak.....eğer saçlarınız koyu renk ise (k.rengi,siyah,kızıl) sarışın mankenler üzerinde denenmiş modellere bakmayın bile ...ben evlenirken saçlarım kahverengi idi,sarışın bi mankene uygulanmış bir modeli beğendim ve başka hiç bir model bakmadım...düğünden 2 gün önce modeli denemeye gittiğimde saç rengim modeli hiç göstermedi...son iki günde bulunan modelde içime sinmedi =(( aklınızda bulunsunn

Kızlar ben manisadan bursaya gelin geldim ve temmuz sıcağıydı o yüzden kouförüm böle bir model yaptı.20 dk aldı:)hiç gelin saçımı böle düşünmemiştimkaydirigubbakcemile3

arya fotoyu göremedik tekrar koyarsan sevinirim tşkler ewet şbnmfrh dediği gibi boyalı saç modeli düz saça uygulamayın:D

bencede çok hoş ve cici olmuş
aklımda bulunsun gamyoncuiremsu

biran için unuttum
ama benim nişanlım örgü sevmiyor kaydirigubbakcemile

bu da kına gecesi saçım bunu daha çok sevmiştim

yokmu farklı modeller :( ya ben topuz sevmiorum çok klasik. açık olanlarda çok basit gelio yandan çiçekle süslenmiş farklı bi model istiyorum ama daha görebilmiş değilim:((( varmı beni anlıyan

arkadaslar bütün sayfaları inceleyemedim verilmislerse özür :çok üzgünüm:
gelinbasigelintaci64pm1.th.jpg

şimdilik bu kadar umarım işinize yaramıştır arkadaslar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

Back
X