Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin Başı ve Makyajı

ya kızlar gelinliğimin modelini ekleyemedim ama krem rengi ince askılı etegi yandan katlı gibi bişey nasıl saç modeli olur bide bne uzun duvak istiyorum topuzda olsun istemiyorum yardım lutfennnn tenmzuda dugunum varrrr:bbo::a015:
Canım uzun duvak topuzda güzel olurmuş!Bende açık saç ve uzun duvak istiyorum ama kuaförlerin hemen hepsi uzun duvak açık saçı kapatır diyor onun yerine kısa daha güzel olur diyorlar benden söylemesi

düğünüme çook az kaldııı:teytey:
saçımı ;dağınık topuz istiyorum taç takıcam
kına gecemde de salık lüle lüle istiyorum
nişanımdaki saçımı herkes çok beyendi aynı kuaföre yaptırıcam:dance:

bişey sorcam sizeee
tanıdığımızda evleniyor salonda nikahı olacak..2 tane duvağı olcakmış.uzun ve kısa nikahtan sonra birini çıkarcakmış
benim nikahımda düğün salonunda olacak...
ama böle 2 taneye gerek yok diyorum.ben uzun duvak istiyorum . sizceeeee

bişey sorcam sizeee
tanıdığımızda evleniyor salonda nikahı olacak..2 tane duvağı olcakmış.uzun ve kısa nikahtan sonra birini çıkarcakmış
benim nikahımda düğün salonunda olacak...
ama böle 2 taneye gerek yok diyorum.ben uzun duvak istiyorum . sizceeeee

bence b i tane duvak yeterli düğünde oda uzun olsun ama bayağıı :)yerimseniben

Arkadaşlar makyaj tonları olarak şeftali ya da pembe düşünüyorum. Gri-siyah far ağır oluyor bence. Siz neler düşünüyorsunuz. Pırıltılı far ve eye liner lar abartılı durur mu?

Kızlar, Mutlaka kuaförünüze deneme saçı ve makyajı yaptırın.
Hatta saçlarınız boyaysa 1 hafta önce boyatın. ve aybnı gün denemenizi yapın.
Extra para falan almıyorlar. Zaten detay yapmıyorlar sadece kaba hatlarıyla saçınızı topuz yapıyorlar ve göz makjayınızı iki tonda gözünüze uyguluyorlar (bir renk tonu birine bir renk tonu diğerine) ona göre karar veriyorsun.
Gelin paket fiyatlarında mutlaka pazarlık yapıın. Son güne bırakırsanız damat beyi güzelce kazıklıyorlar. Önceden siz gidin konuşun. Düğün gününüzü söyleyip o güne rezervasyon yapın. Kaç kişi geleceğini onların makyaj yaptırıp yaptırmayacağını soruyorlar.
Her kuaförün gelin paketi farklı pakete neler dahi mutlaka sorun.
Makyaj malzemelerine (markasına)dikkat edin uyduruk kuaför malzemeleri hiç kalıcı olmuyor. Makyajınızı kuaföre değil makyöze yaptırın. Normal kuaför yapacaksa siz yapın daha iyi....

slm arkadaşlar emeğinize sağlık herşeyi yazmış gerekli resimleri koymuşsunuz...bende 47 gün sonra evleniyorumm.yeni evlenenler özellikle burada konu açanlar nelerden memnun kalmadınız yada saçınız nasıl oldu ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürlerr

bide saçımı sarı düşünüyorum,kına için de kırmızı veya yeşil tuvalet hangisi daha iyi sizce?

ben bu makyaja bayıldım diyebilirim benim de tenim böyle bu tonlar şeftali mi pembe mi onu anlayamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
ağustosta düğünüm var.Saçlarıma gelinteli taktırmayı düşünüyorum.Eskilerdeki gibi....Ama model bulamıyorum...

ben o teli düğünümde değilde kınada kullandım...eskiden gelinin arkadaşlarına yada orada olan herkese dağıtılırmış...kına gecesi bende dağıttırdım ablama her gelene kopardı verdi....ama içimde uhdeydi illa yapıcam dedim gülenler oldu bana ama umrumda değildi valla...ama bişey unutmuşum o telden gelin çiçeğime takacaktım onu unutmuşum...bence sende çiçeğine takabilirsin..annemin çiçeği durur hala onda bile bir demet gelin teli var....

bu son sorum bolerolu gelinliğe topuz saç yakışır mı arkadaşlar duvağım uzun

Evet arkadaşım bolerolu gelinliğe topuz takışır,benim de gelinliğim boleroya benzer olacak yani bolerolu değil de straplezin üzerine gipür olacak,kuaförle konuştum,topuzun daha iyi olacağını söyledi.Straplez veya askılı modellerde dalgalı veya yarım dalgalı daha çok yakışırmış.Ben de güzel bir topuz ve enseden takılmış bir duvak düşünüyorum.

prometheus benim de gelinliğim straplez bu bilgileri öğrendiğim çok iyi oldu olacak mı olmyacak mı diye tereddütte kalmıştım ....

Kıslar bir arkadaşımın düğünü oldu geçenlerde saçına bayıldım. Tamamen toplamamışlar dağınık yapmışlardı. Duğağı uzundu ve duğanın üstüne doğru bukleler geliyordu çok güzeldi...
Bence bu fikride gözden geçirin...Tamamen toplamayın yaniiiii...Birde güzel bir çiçek yan tarafına topuzun..Süper vallaaayerimseniben

bu da sade ve hoş ama benim sacım normalde de böle
o yüzden ben gelinlikle salınmıs kıvırcık sac istemiyorum
ne de olsa günlük hayatta böle sacım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X