Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin Başı ve Makyajı

ıtır buse bolerolu gelinliği sormuşsun tabiki topuz olan saç yakışır.gelinlik saç ve makyaj düğün yerine göre ayarlanmalı.Şatafatlı gelinlikler şatafatlı saçlar gelini arka planda bırakıyor.sade,asil duran modeller ne kadar yakışıyor kızlarımıza.Abartılı makyajda hele kötü yapılmışsa geceye doğru çok kötü duruyor.Saflığı simgeleyen bir makyaj yapılmalı.Benim tavsiyem arkadaşlara o gün için bu işin uzmanını bulun derim sonra pişman olmayın.İnsan ister istemez o gün çok sinirleri bozuk oluyor bi sakinleştirici alırsanız iyi olur.Hiç umulmadık terslikler çıkabiliyor hazırlıklı olun.Gelinler güzelliğiyle uğraşmaktan o günün tadını çıkartamıyor boşverin o gün sizin rujunuz biraz silinse taşsa ne olur dilediğinizce eğlenin kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.herkese mutluluklar dilerim...

chocotripy nin verdiği örneklerden en büyük resimdeki dalgalı saçlı buğday tenli gelin gerçekten çok doğal kır düğünleri için biçilmiş kaftan bence şu an evleniyor olsam kır düğününü ve resimdeki modeli ve ona yakın bir gelinliği seçerdim düğünün sonlarındada çiçeğimi davetlilere atardım.herkese mutluluklar dilerim.

söylemeden edemeyeceğim eğer gelinliğiniz alınmış tüm hazırlıklar yapılmış olsa bile evleneceğiniz erkek de kafanıza takılan veya şahit olduğunuz kötü bir durum varsa sakın üstünü örtemeyin bunu bir arkadaşınızla paylaşın ve bir kere daha düşünün derim. çünkü evlilik çok önemli hayatınız bu insanla geçecek önemli olan sizsiniz baştan bircok şeyi kabul etmek ileride birçok şeyi kabul etmektir.İnsanın kendi gibi olması çok önemli.Sevgili dünyalar güzeli kızlarımız evlilik ne cennet nede cehennemdir umutlarınız hayalleriniz elbette vardır ama aşk gözünüzü kör edip hatalar yaptırmasın evleneceğiniz erkeğin ailesi çok önemli çünkü erkek o aile yetişti.Erkeğinizin geleceğini merak ediyorsanız ailesine bakmanız yeterli olacaktır.İçinizi karartmak niyetim değil sadece size bir abla tavsiyesi yapmak istedim inşaalah hayatınız boyunca cok mutlu olursunuz sevgiler.....

COK GUSELLER YAAAAAA
AMA BEN KAPALIYIM BENIMKI TURBANLI OLACAK HIC TURBANLI MODEL GORMEDIM...a.s.

Gelinliğim kırık beyaz, tenim de beyaz. Sizce düğünüm için saçlarımı platin sarısı yaptırıp tenimi hafif koyultsam mı yoksa...

saçlarımı kendi saç rengim olan açık kumral ya da kendi saçlarım üzerine hafif gölge mi yaptırsam???????

Karar veremiyorum fisfisfis Sizce hangisi daha güzel kızlar :uhm:

acik tenliysen bence saclarini koyulastirma yoksa yüzün cok beyaz gözükür, eger yapmak istiyorsan biraz solariuma git ozaman olabilir bence fazla bisey yapma ama mech diyorlar herhalde türkcesi onu yapabilirsin, cok güzel bir gelin olursun

arkadaşlar bende salonda nikah istiyorum ve eşimle tango yapmak istiyorum ama nasıl bir program olur bilemiyorum, ilk salano girdiğinizde nikah kıyılıp sonramı dans ediliyor fisfisfis onu bilmiyorum ona göre duvağı düşünüyorum çünkü mesela nikah için ilk girerken uzun bir duvak nikahtan sonra takı faslımı olur bilmem yada dans ondan sonra odaya gidince kısa duvak ve taç düşünüyorum sizce gördüklerinizden sıralama nasıl oluyor yok eğer nikahtan sonra dans edilirse uzun duvak olmazda ondan :çok üzgünüm: ama belki tango yu da diğer dansa yaparız bilmem sizce nasıl olur ya?

imgres

bu nasıl kızlar

imgres

Ben duvağı topuz altından yaptırmayacağım. Eskiden başın üstünde yaparlardı ya öyle yaptıracağım, yani topuzun üstünden. Belki düğünün ilerleyen saatlerinde duvağı çıkarırım. Topuzun altından duvak sevmiyorum ben. Ama zevk meselesi derler ya benimki de o hesap tatlım.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benım duvagım böyle degişik bir dantel dagınık topuzmu?? yoksa düz duvakmı kullansam dantelden gelinliktede var saç için çiçekte var napsam yardımm edın lütfenn karar veremıyorum :bbo::bbo:

Son düzenleyen: Moderatör:
spa0077om8.jpg

kızlar benım duvagım böyle degişik bir dantel dagınık topuzmu?? yoksa düz duvakmı kullansam dantelden gelinliktede var saç için çiçekte var napsam yardımm edın lütfenn karar veremıyorum :bbo::bbo:

sekerım ben dagınık olsun derım ama koafor ısını bılır sen bosuna uzulme ne uyar onu hallederrrrrrr

Back
X