Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
emek edıp bır suru model ekleyen herkese sonsuz tesekkurler arkadaslar ben de kesınlıkle topuz yaptırmıcam salık ve dalgalı ıstıyorum farklı bısıler bakıyodum burdan baya bı model aldım bakalım artık hangısı ıcıme sınerse
slm bende aranıza yenı katıldım ve dügünümede 4 ay kaldı. şimdiden gelinlik, saç modelleri, duvak felan bakmaya başladım. ben topuz yaptırmak istemıyorum ama herkes topuz olması gerektıgını söylüyo. ama şöyle açık trend bir model bulursam kimseyı dinlemıycem yaptırcam. bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım. burda kı çogu model topuz. şimdiden teşekkürler
merhaba kıslar acilen saç modeli aroyırum buradakilerde gerçekten çok güzel ama benim çok uzun ve düz saçlarım var o yüzdn sade bir topuz çok kaba olcaktır bana.yarım topuz tarzı modelleriniz varsa gönderin lütfeeeeen bunalıma girmek üzereyim
Ben de kesinlikle topuz istemiyorum dügünümde..
$öyle daginik olmasi tercihimdir..
Ama aradim taradim,hic öyle hosuma giden olmadi..
Yanlizca,Petek Dincöz´ün Beyaz Show´da evlenirken saclari ve duvagi hosuma gitmisti :asigim:
merhab nılbera arkadaşım sen adanadaoturuyosun bu konularad meraklısın sorum olacaktı mersşindede iyi bildigin kuaför varmı bayn olsun tüm elemanları cevap verirsen sevinirim
arkadaşlar Nisan 5 te düğünüm var ve gelinliğim bu tarz bişey ama duvak kısmı resimde görünmüyor bu uzun duvakla topuz harici nasıl bir saç modeli yapabilirim ?
uzun duvaga topuz gitmezmi kızlar ya benim duvagım 4 metre var maşallah tütütüde e ben topuz yaptırmak istiyom şöle dagınık topuz lüle lüle bana fikir verin