Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin Başı ve Makyajı

uzun duvaga topuz gitmezmi kızlar ya benim duvagım 4 metre var maşallah tütütüde e ben topuz yaptırmak istiyom şöle dagınık topuz lüle lüle bana fikir verin

Canım gider tabii ki neden gitmesin, benim de uzun duvak olacak ve ben de topuz düşünüyorum, şöyle yandan da kocaman sallanan bir çiçek :teytey:

cok guselmıs bu resım
bende hala bulamadım yaa nası bıse yaptırcamı :(

Son düzenleme:
benim nişan saçım.
topuz yakışıyor mu kızlar yorum alayım. düğünde de topuz yaptırmak istiyorum. yaz günü açık saç iyice dağılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım yakışmış topuz ama daha dağınık bi topuz yaptır bence enseden falan dökülen....mutluluklar şimdiden....

çok güzel olmuş a.s..benimde topuzdu düğünde hey gidi günler hey
abç

çok güzelmiş bu model en iyisi böyle birşey yaptırayım

çok begengım ozellıkle bırıncı modelle ıkıncı modelı tesekkurler canom paylasımın için

arkadaslar biliyorsunuz bu yaz bende evleniyorum (allahin izniyle tabiki :utangac: ) ve sac modelime hic mi hic karar vermedim...kinaligim yakali oldugu icin topuz yaptirmayi planladim,gelinlikte ise acik sac istiyorum tatlicadiarzu ama nasil birsey olsun bilemiyorum...kuaför (nisan basimida yapmisti) süper birisi,kafasina göre yaptirmistim nisanda manyak olduydu..yine ona birakicam..ama sizinde fikirlerinizi almak istedim..yüzüm yuvarlaksi,sizce nasil birsey uyar ? şakkıdı modeli bulunan,yada tavsiyesi olan yazsin lütfen :nazar: a.s.

arkadaşlar bende evleneceğim 49 gün sonra ama hala kuaförüme karar veremedim. bi yer var ama 250ytl istedi sadece benim saçım için sizce nasıl fiyat henüz piyasayı araştıramadım.

bu arada sıla bence kuaföre bırakmamalısın bir hafta önceden bi provaya git ve bir iki model dene içine sinen olursa ona karar verirsin. ama gelinliğinin kapalı bi yakası yoksa yarım topuz yaptırmanı öneririm ben öyle yapcam :)

herkes diyorki düğünden önce saçına prova yaptır..anacım provayı bedaya yapmaya yanaşmıyoki hiçbiri :) şööle iyi bi kuaför de gelin saçını 200 den aşağı yapmıo ( gerçi paket fiyat diolar buna içinde başka hizmetler de oluyo )

kızlar meraba ağustosta düğünüm var saç ve makyaj konusunda çok tereddütlüyüm ne de olsa bi kere evleniyoruz ve beğenmezsem içime sinmezse diye çok endişeleniyorum ben göz makyajımı ışıltılı istiyorum ama fotograflarda pek hoş durmadığını duydum esmerim gri pembe ışıltılı makyaj çok hoş olur sanki diye düşünmüştüm halbuki:sm_confused: birde postiş kullansammı kullanmasammı kararsızım saçlarım omuzlarımda ve sık sayılır gerek var mı sizce ??CADIARZU
son bi soru kuaföre kendi makyaj malzemelrimi mi götürsem yoksa hiç karışmasammı çünkü bazen ne kadar irdelersek ince düşünsek o kadar berbat oluyotatlicadiarzu
öptüm hepinizia.s.

Canım çok güzel ama benim gelinlğime çok sade durur.a.s.

kızlar meraba ağustosta düğünüm var saç ve makyaj konusunda çok tereddütlüyüm ne de olsa bi kere evleniyoruz ve beğenmezsem içime sinmezse diye çok endişeleniyorum ben göz makyajımı ışıltılı istiyorum ama fotograflarda pek hoş durmadığını duydum esmerim gri pembe ışıltılı makyaj çok hoş olur sanki diye düşünmüştüm halbuki:sm_confused: birde postiş kullansammı kullanmasammı kararsızım saçlarım omuzlarımda ve sık sayılır gerek var mı sizce ??CADIARZU
son bi soru kuaföre kendi makyaj malzemelrimi mi götürsem yoksa hiç karışmasammı çünkü bazen ne kadar irdelersek ince düşünsek o kadar berbat oluyotatlicadiarzu
öptüm hepinizia.s.

Kıslar aynı soruları ben de soruyorum cevap yok mu baken:uhm:sırnaşık şey

ağustosta düğünüm var.Saçlarıma gelinteli taktırmayı düşünüyorum.Eskilerdeki gibi....Ama model bulamıyorum...

kızlar makyajıı süpper yaa bayıldım ama tabii fotoshop da vardır da yine de süper olmuş böle bişey yaptırabilirsem güzel olur

foto küçük çıkıyo niye yapamıyosam tıklayınca büyüyo :(

arkadaslar dugunde acık saç ıstıyorum ama hala model bulamadım buldugunuz acık saçlı resımlerı ne olur ekleyın:(

ya kızlar gelinliğimin modelini ekleyemedim ama krem rengi ince askılı etegi yandan katlı gibi bişey nasıl saç modeli olur bide bne uzun duvak istiyorum topuzda olsun istemiyorum yardım lutfennnn tenmzuda dugunum varrrr:bbo::a015:

Back
X