Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin Başı ve Makyajı

bunların ayrı bir başlıkta olması gerekiyordu burada ne işi var onu anlamadım

kafan karışmasın canım benim ben onları doğru yere aldım aynı başlık olduğu için tekrar farklı bir başlık altında açmana gerek yok bundan dolayı onlar burda

ben saçta abartılı olmayan çiçeği tercih etmiştim çok da güsel oldu.ayrıca makyaj için markalı ürünler tercih edin bir de water prof çünkü silmek istediğinizde kolay çıksın ama terleyince akmasın..ayrıca pırıltı da olmalı;)

arkadaslar yaklasık 2 bucuk ay sonra dugunum var ve ben daha gelinlik bile bakmadım:( nişanımda sacım cok kotu olmustu hemen bozuldu ki ankara nın en lüks kuaforlerinden birine gitmistim dusunun artık..simdi benim sorunum birincisi ankara da gercekten guzel bir kuafor biliyormusunuz ikincisi saclarım siyah burda gordugum modeller gercekten cok guzel gonderen arkadaslara tesekkur ederim ama bunların hepsi sarısın..peki ben ne yapcam zaten cok ince telli saclarım...cok stresliyim:(

canım arkadaşlarım bende 7-8 ay sonra evleneceğim kımetse ama gelin saçıma karar veremiyorum. topuz asla istemiyorum heryerde bakıyorum saç modellerine hep toplu. benim saçlarım uzun ve sarı. salık olmasını istiyorum sizde modeller varsa gönderirmisiniz? lütfeeeeeeeen :sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
özo cnm yardımcı olardım sana ama resimleri ekleyemiyorum ya senağlama deli oldum zaten of

hiii kıyamam sanaaa. noldu neden ekleyemiyorsun. söylemesi ayıptır sırnaşık şey pc konusunda iyiyimdir. sana yardımcı olabilirim :teselli:

hayatım hayırlı olsun bu bölümde gelin saçı modelleri bölümü vardı orda bulamadınmı ama nilbera konuna denk gelirse seni modellere boğar merak etme o konuda çok iyidir arkadaşım bende yardımcı olmaya çalışırım

canım bir kaç model bulmaya çalışacam senin için ama sen görene kadar bu sayfayı diğer ait olan yere taşimicam sonra saç ve makyaj bölumune taşicam haberin olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
hüzün güzeli verdiğin model çok hoşuma gitti çok teşekkürler.
arkadaşlar gelin daçları modellerine baktım. o başlıktaki tüm sayfaları özenle inceledim ama benim istediğim gibi değiller çünkü ben topuz istemiyorum bana hiç yakışmıyo topuz karınca kafası gibi oluyo topuz yapınca :dance:
birde migren problemim var saçımı topladığım an başım ağırmaya başlıyo. o yüzden illa salık dedim a.s.

Ellerine Saglik Arkadasim Cok Guzel Ama Birazdaha Olsa Keskke Cunki Cok Sevim Degisik Seyleri Gormeyi Cok Tesk Ederim Vallh Cok Degisikti Mumkunse Rica Etsem Bireaz Daha Guzel Sac Modelleri Bulabilirmisin Simdiden Cok Tesk Ederim Canim

99C2E_bruidskapsel_1.jpg

Back
X