Gelin beni kiskaniyor mu ne ?

Sırf konu olsun diye açılmış bir konu olarak gördüm sıkıntınızı.

Ne kardeşine-ablasına-annesine sarılınca kıskançlık krizlerine giren gelinleri, nede beni kıskanıyor ondan böyle davranıyor diyen görümceleri anlamıyorum anlayamıyorum; kendini oluşturan hiçbir kadın böyle yapmaz, yapmamalı.

...

'' Benden kat kat güzel '' cümlesini kurarken bile kıskançlık mevzusuna bakış açınızı belli ediyorsunuz.. Garip, 19 - 33 yaş ; nesil farkı denilecek kadar fark büyük.

Burada size yazılanlara verdiğiniz cevaplar kadar garip davranıyorsanız abinizin hanımına, biraz düşünmek lazım, kimde hata ?

Ona biraz zaman vereceksiniz, hepsi bu !! Sigarasını bile alamıyor cümlesini kurmamaya başlayabilirsiniz mesela, içinizden bile olsa.

Evet bir erkek kardeşim var. Yarın birgün evlenirse eşinin yanında tabi ki hareketlerime dikkat ederim. Onu görünce sarılır öperim ama ikide bir sarılıp sarılıp öpmem.

Benim kocamı da sadece içinden! gelerek ben öpebilirim. Benim tarzım bu.

Kocadan da sadece sen boşanabilirsin!

Anne baba kardeş...ömür boyu asla.

.

konuyu okudum ne kadar sacma bi gorumce olarak gelin beni kiskaniyor demenize pessssssssssssssssssssss daha kizcagiz 19 yasindaymis ve trde yasiyormus kardesinizde yurtdisinda belkide kardesinizle yanliz vakit gecirmek istiyordur olamaz mi ? balayina ciktilar mi bas basa kardesinizle ? eger cevap hayirsa demek ki yanliz kalmak istiyordur sizde yanliz birakin onlari zirt pirt rahatsiz etmeyin benimde kardesim 8 aylik evli gelinimiz 17 yasinda bastan sunu dedim gelinimize eger sana ters bi hareketim ;;;;; olursa bana soyle kirginligini hatalarim olursada duzeltmeye calisirim ne ben ondan ne o benden sikayetci ne onun bana ne benim ona en ufak bi ters haraketim olmadi, eger ona kizsamda yuzune derim su su hareketin hosuma gitmedi veya sunu bunu yapma diye cek bi kenara gelininizi sor neden oyle davrandigini !!! tatli dil yilani bile deliginden cikarir

Kiskandigindan degil nasil desem ayni olay bizde de yasandi kiz kardesimle aramizda 1bucuk yas var ikiz gibiydik yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi ayni okul ayni arkadas vs evlenince kocasindan nefret etdim adeta kardesimi benden almisti sanki halbuki esiydi zamanla kabullenmeye basladim mesela basta yalniz kalmak isterler haklilarda bende bir ablayim bu yüzdende anliyorum seni senin yerinde olsam hosgörülü olurum altdan alirim :)

Kiskandigindan degil nasil desem ayni olay bizde de yasandi kiz kardesimle aramizda 1bucuk yas var ikiz gibiydik yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi ayni okul ayni arkadas vs evlenince kocasindan nefret etdim adeta kardesimi benden almisti sanki halbuki esiydi zamanla kabullenmeye basladim mesela basta yalniz kalmak isterler haklilarda bende bir ablayim bu yüzdende anliyorum seni senin yerinde olsam hosgörülü olurum altdan alirim :)

bu tip vakayi bende kuzenim evlenince yasadim bizimle arkadas gibiydi, esi bizi istemezdi aralarinda bizde ona gicik olurduk zamanla duzeldi nasil yani benim yerimde olsan hosgorulu olursun ? sizin geliniz 19 yasindaymis bizim gelinde 17 benim bulundugum durumla senin durumun arasindaki fark nedir ? bende bir ablayim ha 19 ha 17 ne fark eder sorun bence sende

bu tip vakayi bende kuzenim evlenince yasadim bizimle arkadas gibiydi, esi bizi istemezdi aralarinda bizde ona gicik olurduk zamanla duzeldi nasil yani benim yerimde olsan hosgorulu olursun ? sizin geliniz 19 yasindaymis bizim gelinde 17 benim bulundugum durumla senin durumun arasindaki fark nedir ? bende bir ablayim ha 19 ha 17 ne fark eder sorun bence sende

Sanirim bir yanlis anlasilma oldu benim cevabim konu sahibineydi ben konu sahibi degilim:34:

ben de bişey göremedim üstelik kızcağız küçük kardeşiniz yaşında size düşen dertlenmek değil olgun olup onu büyütmek...bence de denginizmiş gibi neden kıskanıyor demeniz yanlış..üstelik ben de kocamı kıskanırım en çok beni sevsin isterim annesi de olsa ablası sa abisi de...

şu olayı da hiç anlamış değilim yahu bunca yıl biz vardık nasıl bir mantıktır bu, insanın eşi elbette en önce gelir bence gelinde değilde kıskançlık biraz sizde gibi geldi sanki kardeşinizi zorla elinizden almış gibi bahsediyorsunuz, ister iki yıllık ister iki aylık olsun eş her zaman farklıdır, daha kıymetlidir çünkü paylaşımlar özeldir, yaşananlar özeldir, çok merak ettim acaba siz evli misiniz ?

Kardeş kardeşi karşılaştığında öper sarılır ama içinden geldikçe şapur şupur öpüp sarılamaz. 30 yıldır kardeşsiniz diye bu hakkı kimse size vermez.

Bunun adı kıskançlıksa kıskançlık.

Açıkcası bende bu tarz dusunceler ıcındeyım yanlıs veya dogru.daha dogrusu benı bu dusunceye ıten benden 20 yas buyuk gorumcem ve malesef buna yol acan bır esım var.zaten okuyanlar bılır bırbırlerıne sevgılıler gıbı mesajlar yazan senın ıcın yasıyorum gıbı cumleler kullanan bır ıkılı.ve benı sureklı 2.sınıf oldugumu hıssettırmeye calısan bır gorumcem var.bu hayatta en degerlı sey kardestır dıyıp durur sureklı . oyuzden çok kıskanırım uzulurum ve onada uzaklaşır mesafeleşirim.
yanı bnm sucum onu dogunca tanıyamamak ama ömrumu verecek kadarda cok sevmek.bilmem ben kıskanıyorum işte.

Kocadan da sadece sen boşanabilirsin!

Anne baba kardeş...ömür boyu asla.

.

Aileyi, terketmeyi/boşamayı nereden cıkardınız Allah aşkına?

Ailevi ilişkilerinize ortada hicbirsey yokken nifak sokup ilişkilerinizi yıpratıyorsunuz.

Back
X