Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Amin kardeşim..İnşaallah herşey ikiniz içinde en hayırlısı olur..Fakat eğer umud görüyorsanız birlikteliğinizde, dış etkenler sizi bu hale getirmişse , eşinizle açık açık konuşun mutlaka..Beklemek yerine mutlaka hareket edin..Randevunuzu alın.Tutun kolundan götürün.. Kendisi gitmeyecek tek..Beraber girmeniz gerekiyor seansa.
Hala düzelmiyorsa birşeyler , bilinki siz elinizden geleni yapmışsınız..En azından sonrasında ''keşke '' demezsiniz..

Son düzenleme:

Hayır olsun inşaallah.. Bir ev yahut arsa alma isteğiniz var.Bir kaç defa bu girişimde bulunsanızda bunu yapamadınız.. Kısa değil, uzunda değil bu konuda bir adım daha atacaksınız.Fakat bunun için riske girip o araştırmaya girmeniz gerekiyor ki o evin içine girebilesiniz..Bulunduğunuz yerden uzak bir yerde birşey var sizin üstünüze tam anlamadım bunu yorumlayamadım.

ben kısacık bir rüya gordum ama o sevınc mutluluk bana yettı uzunmus gıbı geldi anlamı nedır bılemıyorum ama;
şimdi ben,annem ve teyzem ucak yolculugu yapıyormusuz ama ucagın içinde degılız kanadında teras katı gıbı acık bır yer varmış ordayız, annem bıtarafta teyzem bır tarafta sıgara içiyolar guya onlar sıgara içmeye cıkmışlar bende yanlarında koltukta oturuyorum terasta, sonra onlar içeri gırıyor galıba ben kalıyorum yalnız basıma ve koltukta oturuyorum ruzgar esıyor yuzume dogru ama üşütmuyor ayaga kalkıyorum sonra bulutların ustunde gıdıyoruz hepsı bembeyaz pamuk gıbı tozbulutu gibi bulutlar var heryerı kaplamış başka hiçbişey gorunmuyor ucak kanadı bıle sankı bulut benı goturuyordu ben cok mutlu oluyorum sevıncten gulumsuyorum
tabı anlamı nedır acaba :)

İnsanın canı rüya çeker mi bilmem ama bu rüyaya talibim. :)

Hayır olsun inşaallah.. Sizin rüyaya göre sigara içmek; şuan olan bir sıkıntının düzelmesine, rüzgar ; aklınızdaki bir sorunun çözümlenmesine, beyaz bulutlar , hayırlı bir ziyaretin olması hane içine, uçmanız ise uzun vadeli bir sevince delalettir..

:)) kısmetse olur talıpsenız :)))
ay gercekten içime su serptınız..gercek olur ınsallah.. okadar cok ıhtıyacım var kı :) bazı talıhsızlıkler yasadım 4 5 ay once sozlumden ayrılmak zorunda kaldık hayır olur ınsallah.. cok saolun..:))

Talibim, olsun. :))

Insaallah tüm sıkıntılarınız gider.. Rüyanız çok güzel, olacak inşaallah ..

Benim de aklıma takılan bir şey var bu yıl kendimi çok üzgün, sıkıntılı, çaresiz, yalnız hissettiğim anlarda 2 kez sarı saçlı mavi gözlü 2-3 yaşlarında bir erkek bebek gördüm rüyamda. Bunların ikisi de farklı bebeklerdi, sadece saç göz aynı renkte, belli zaman aralıklarıyla gördüm. Üzülme, ağlama diyip sarılıyorlardı bana.
Ve gerçekten beni çok mutlu ediyorlar, huzur içinde uyanıyorum ve sıcaklıklarını gerçek anlamda uyandığımda bile hissedebiliyorum, bana dokunuşlarını da hissedebiliyorum. 2 kez oldu. Ve bu bebeklerin ikisinin de anne ve babası yanlarındaydı ama beni üzgün görünce yanıma gelip sarıldılar harika gülümsemeleriyle. İlk rüyada gördüğüm bebek daha küçük olduğu için babasının ya da annesinin kucağındayken bana dokundu, üzülme dedi, onun da yüzünde göz yaşı vardı. 2. rüyamdaki bebek yürüyebiliyordu. Yanakları pesbembe, sıcacıktı.

Çok merak ettim bunları.:26:

yeni bir rüya daha; arka arkaya boyle ruylara gormeme sebeb nedır bılemıyorum ama hayır olsun;
ben ve ablam bekarız zaten :) kucuk kız kardesıme talıp cıkmış,hersey olup bıtmış dugun gunu kararı alınmış ve gelınlıkde alınmış bız buro gıbı bır yerdeyız damat adayını tanımıyorum ama bıze gelıo telefon edıo bır yere,babamda hiç istemıo sevememiş bu kişiyı sınırlenıo soylenıo falan kardesımde gelınlıkle ugrasıyo annem yardım edıyor falan hatta gelınlık gıyme kılavuzu var ordan bakıyorlar bende ordan okuyorum şoyle olucak boyle olucak dıye ama gelınlıgın tamamı gorunmuyor alt kısmını ben goruyorum sadece ustunu gormuyorum bılmıyorum modelı yanı uff devamını goremedım ama uyandım sonra (
bunada yorum ıstesem cok sey ıstermıyım

kızlar nolur yorumlarınızı bekliyorum

rüyamda formaliteden düğünüm sanki film çekimi gibi varmış beyaz bir gelinlik giyiyorum ama düğünümde kimseyi tanımıyorum tanımadığım bir bayanlada fazlaca oynuyorum.hatta kadına eğilip bu yıl benim 3.gelinlik giyişim düğünümdede giydim diyorum gülüyorumm...sol parmağımda kararmış bir taşlı yüzük var onu çıkarıyorlar eşimin yüzüğüymüş sol parmağıma metalsiz sadece ufak bir taştan parlak bi taş takıyolar sonra yüksek bir yerdeyim arka arkaya 4-5 tane gelin arabası görüyorum.ama hiçbirine binmedim...

uyandıktan sonra tekrar uyudum bu defada hastaymışım ambulansla gelip beniş götürüyorlar iç kanamam varmış altımda kan görüyorum annemle hastaneye gidiyoruz beni muayene ediyorlar ama iyiymişim ama kendimi hasta hissediyorum yürüyemiyorum....

rüya yorumlarına baktım hepsi ölüm cenaze demekmiş ölcekmiyim ben

:78: Istemezsiniz. :)

Hayır olsun ınsaallah..Malesef tam yorumlayamadım rüyanızı ama ablanıza bir talip geliyor fakat siz ya da kardeşinizden dolay fikirleri biraz değişiyor.. Dediğim gibi tam yorumlayamadım.

Hayır olsun ınsaallah..

HERKESE SÖYLÜYORUM RUYANIZ VESILESIYLE.. LUTFEN, LUTFEN ınternettekı yahut elınızdekı kıtaplardan ruya yorumuna bakmayınız.. CUNKU her ruya kendınce yorumlanır.. Örnegın bir rüyada diş cekmek cenaze, baska bır ruyada sıkıntıdan kurtulmak, baska bır ruyada evlenmeye delalettır..

Kötü rüyaları asla anlatmayınız..Ya da cok guvendıgınız bırıne sadece bır kısıye anlatın cok sıkılıyorsanız kı ona bıle anlatmamanızı , hayır uzerıne bır dua edıp susmanızı önerırım..

Guzel ruyalar ıse eger sahıh bır ruyaysa onuda anlatmamak lazım herkese..Herkeste bir olumsuzluk var..Herkes diz boyu karamsarlığa boğulmuş..Mutsuzluk cok fazla etrafta..V.s v.s bu yuzden yüreğimizi açmasak daha ıyı..

Mesela siz rüya yorumuna baktınız, ,ster istemez aklınıza takıldı ve ılk yorum olmuş oluyor o baktıgınız yer tarafından..RUYADA ILK yorum cok onemlıdır.. Bu yüzden bu konuda bırsey dıyemeyecegım.

Rüyanızı özelden yolluyorum.. Üzülmeyin kötü bir rüya değil.

çok teşekkür ederim

Merhaba Birsen hanım 2rüyam var 1.si şöyle;Ben rüyayı gördüğüm gece kendi evimde değil yengemin evinde kalıyordum ve kaldığım gece gördüm bu anlatacağım rüyayı.Bunu söylememin sebebi rüya o evde ve o yattığım odada geçiyor..(ilk defa kalışım değil ama, o ev benim baba evim gibidir)neyse rüyamda yengemin evindeyim ve tam emin değilim ama ya eşimin yada sevgilimin yani benim hayatımda olan birinin ölüm haberini alıyorum kahroluyorum ve o an uyuduğum misafir odasına girip uyuduğum yatağın üzerine uzanıp ağlıyorum ama nasıl yaşlar yüzümü yakıyo..tam ben öyle içli içli ağlarken o odanın kapısı açılıyor yavaşça ve kapıda uzuuuunnn boylu enine boyuna yapılı bir kadın görüyorum kadın tepeden bembeyaz(sanki hacdan bir görüntü gibi)düz bol bir elbise giymiş başıda beyaz örtülü sadece yüzü ve elleri ortada onlarda bembeyazdı nurlu deriz ya işte öyle..kadın kapıyı açınca böyle içeri beyaz ışık yansıdı neyse ben kadının yüzüne korkuyla baktım kadının yüzü görünmüyodu yani sadece teni var göz ağız falan yok ve iyice korktum o korkuyla uyandım uyandığımda bi baktım yüzüm yastığım saçlarım boynum sırııılsıklam ve dahada ağladım o kadar tuhaf olduki rüyayı birebir yattığım odada görünce...2.rüyamda söyle;ben çizim için özel kağıt alır onlara çizim yaparım rüyamdada ablam o kağıtlardan birini almış üzerine sayfayı düzenli kullanarak insan yüzleri çizmiş önden bir çizim boynuna kadar böyle 2şerli ve alt alta düzenlici karakalem şeklinde çizmiş sonrada televizyonun üstüne koymuş ben başka birşey almak için televizyonun üstüne uzanırken bu kağıdı buluyorum ve ona kızıyorum neden benim özel aldığım kağıda bunları çizmiş başka kağıtmı bulamamış diye söyleniyorum sonra yüzlere bakıyorum hepsi başka başka tuhaf ifadeli onlara öyle bakarkende rüya bitiyor....biraz fazla detaylı anlatıyorum galiba baya uzun oldu:26:yorumlarsanız çok sevinirim....

merhaba... ben yakın zamanda biriyle yakınlaşma yaşadım ama araya soğukluk girdi ve sonrasında sevdiğimi anladım o kişiyi ama şu an konuşmuyoruz... sevdiğimi anladığımdan belli her gece rüyamda görüyorum ve her rüyanın sonunda ya bekle beni diyor ya da beni elimden tutup hep seni sevdim zamanı vardı diyor 1 haftayı geçti bu rüyalarım... dün gece ki rüyamda bir arkadaşımla beraber aynı evde oturuyoruz ve o da bizimle komşu evlerin ön kapısı aynı avluya açılıyor o hep bizim taraftan gideceği yere giderken aramız bozulduktan sonra arka taraftan benle karşılaşmadan evinden çıkıyor arkadaşıma anlatıyorum durumu üzülüyorum o da fark ettiğini söylüyor ama beni görmenin ona acı verdiği için böyle yağtığını ve unutamadığını söylüyor eskileri falan da anlatıyorum tam anlamıyla ve o da bende öyle düşünmüştüm diyor sonrada kolumdan tutup onun evine götürüyor beni onun evine ve arka tarafında bahçesinde bir parti var olduğunu görüyoruz ben kızıyorum ama arkadaşım onu gösteriyor tek başına dalgın bakıyor çünkü yanına gidiyorum konuşuyorum neden uzaklaştın benden falan diyorum suçluyorum o bana bakmıyor konuşurken hep yere bakıyor sürekli o ara da ağlıyorum ve alnımı omzuna dayacakken o beni alnımdan öpüyor beklemen gerek diyor şimdi olmaz ciddi düşünüyorum diyor beni sevdiğini söylüyor sende biliyorsun diyor şimdi olmayacağını ve sarılmış bir şekilde bitiyor rüyam... her rüyanın sonunda gözleri gözlerimde bitiyor ve her gece görüyorum... daha önce gördüğüm rüyalar gerçek kişi var ise rüyamda çıktı kalp krizi,hastahane ve ölüm gördüm bir kaç gün sonra ya da ertesi günü gerçek oldu bu mutlu bir rüya olduğu için olmayacak gibi geliyor anlamı nedir yorumlarsanız çok sevinecem... ve rüyalarında sevgisinden çok hayranlığını,saygısını değerini görüyorum her açılışından sonra bana çok güzel bakıyor ve genelde hep kalabalık bir yerlerde buluşuyoruz... bir kerede denize düşmüştüm beni kurtarmıştı ve gördüğüm rüyalarda hep su bulunmakta etrafta havuz,deniz, akarsu, süs havuzu ama mutlaka var... teşekkür ederim şimdiden...

Benim mesleğim stilist,tasarım...Benim mesaj hakkım yok maalesef o yüzden burdan cevaplıyorum.

Merhaba. Yok detaylı anlatmıyorsunuz.Detaylı anlatımlar daha iyi oluyor, çünkü sizleri hiç tanımıyorum.

Hayır olsun inşaallah..İlk rüyanız güzelden öte bir rüya.. Fakat yorumlamak istemiyorum..Olduğu gibi kalsın.. Sadece şunu söyleyebilirim; En çok neyi istiyorsanız, olması güç olan, acil ve çok çok güzel bir şekilde gerçekleşecek ınsaallah..Dönüm noktası olacak bu hayatınız için. Bunun müjdesi verilmiş.

İkinci rüya ise bir ikaz rüyası..Hayatınıza göre değerlendirmelisiniz bunu..

Hayır olsun ınsaallah.Daha önce gördüğünüz rüyaların gerçekleşmesinin nedeni, siz bunu çok fark etemsenizde bilinç altından kaynaklanıyor..Kötü rüyalar nedendir bilmem hep olduğu gibi yorumlanır ya kişi tarafından ya da başkası tarafından neyse..

Bu rüya üzgünüm ki bilinç altı rüyası.. Evet bir ferahlamanız olacak rüyaya göre.Sevinçte yaşıyorsunuz..Bu söz ettiğiniz kişiylede sizin tercihinizden (yani söyleminizden dolayı ) tekrar bir yakınlaşma yaşanacak hatta ailesinden biriyle tanışıyorsunuz; ama tuhaf birşey var yorumlayamadığım..Ya çevreniz, ya yaşam biçiminiz birbirineden farklı..Yani onun düşüncesi sizden daha farklı.. Dayanmak istemek, size başka alternatif sunması,size bakmaması v.s..Tam adlandıramadım.

Sizi bekleyen başka, daha hayırlı , daha güzel ileriye dönük bir birliktelik var. Bunun için biraz zaman lazım.. Kalabalık bir ortamda tanışacaksınız.

ben rüyalara çok inanırım bu yüzden de rüyalarımı anlatmam kötüyse eğer dediğiniz gibi ilk yorum önemlidir olduktan sonra anlatırım genelde öylesi daha iyi gibi geliyor ban... Açıkçası bende bilinçaltı olduğunu düşünüyorum ama eski rüyalarımdan dolayı acaba diyorum... Ve çok iyi yorumladınız çünkü biz çok farklı iki karakteriz çok şaşırdım bu yüzden... Birde gene gördüm rüyamda ve akrabaları ileydik tanışmaya gitmiştik o da şaşırttı ama bilinçaltı dediğiniz gibi bencede... Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…