- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.861
merhaba birsen rüyamda yanımda konuşmadığım bir arkadaşım bir de bzim iki üç adım yanımızda bir hocam var o arkadaş yanımızdan ayrılığ aşağı doğru yürüyor bizde hocamla yolun karşısına geçiyoruz arabaların geçmesini bekleyip yorumlarsan sevinirim şimdiden sağol
günaydın.rüyamda boş bir çayırlık arazide at arabası gibi bir şeyin üzerinde ben ablam ve 2-3 çocukla birlikte hızlı hızlı gidiyoruz.yan tarafımızdanda köpek geliyor.burada yanımızda olan bir çocuktan hoşlanıyormuşum ben.sonra birden evlerin olduğu yere geliyoruz.yanımızda olan başka bir çocukta bana beni sevdiğini söylüyor birden sevgili oluyoruz.sonra kapalı bir yere giriyoruz ama boyle bir tarafımızda demirler kötü kötü insanlar diğer bir trafımızda ise ağaçlar var dere var sular akıyor falan..biz sürekli burada dolaşıyoruz gidiyoruz geliyoruz falan.bulunduğumuz yerin bir diğer tarafı da karanlık 2-3 kişi film seyrediyor.sonra biz buradan çkmak için kapıya doğru gidiyoruz kapıda geniş plastikten bir şey.sonra da çıkıyoruz ordan tekrar çimenlik alanda geziniyoruz falan.bu kadar rüyamı yorumlarsanız sevinirim:))))
Gün aydınlığa yakındı..
Hayır olsun inşaallah.. Bekarsınız sanırım.. Eğer bekarsanız (ki bekar rüyası gibi)hayatınızı kuracağınız , meşakatli yollardan geçecegınız fakat sonu aydınlık olan bir birlikteliğiniz olacak.. Yalnız şuan yanınızda ya da arkanızda bıraktığınız herkim varsa o değil gibi görünüyor.. Birde arkadaş grubunuzda size kıskançlık yapıp siz farketmeden yanlış yönlendiren bir yakınınız var.
Eğer evliyseniz güzel bir yerden ev alıyorsunuz zorluklardan sonra..
sağol canım o arkadaşla gerçekte de konuşmuyorum dediğin gibi iyi oldu rüyalarımda bugünlerde hep yolun karşısına geçiyorum özel bir anlamı var mıdır
yüreğine sağlık canım
yalnız anlamadığım yanınızda dedin. o şey mi şuanda hayatımda olan kişi mi yani?
kısacası hayatıma yeni girecek biri heralde şimdilerde tanımadığım biri?
Birsen merhaba canım
Ya diyeceksin ki mydonose senin rüyaların bitmez mi?
Ben rüyamda bu gece ölen büyüklerimi gördüm cnm ya.
Anane dede falan..
Böyle uzaktan bakıp gülüyordu ananem bana.Yüzü aydınlık o kadar güzel ki..
Dedem desen oda oturmuş yanımda düşünüyordu
Allah hayır etsin..Dua mı istiyorlar acaba?:26:
kızlar yine bir rüya gördüm ben hayır olsun inş.
benim yattığım odada balkon var rüyamda balkonun kapalı olan kısmı yıkılıyor karşımızda da cami var balkonun kapalı kısmı yıkıldıktan sonra caminin minaresi de bir anda yıkılıyor yerle bir oluyor ve bu olay iki kere tekrarlanıyor rüyamda çok etkilendim umarım hayır olur...
Benim rüyam bugün çoook karışıktı..
Önce bi evin içinde limon ağacı gördüm. Sarı sarı büyük limonlar vardı. Ay ne güzel evin içinde limon yetiştiriyosunuz dedim. Adamda o limon değilki dedi. Ne peki dedim limona benziyo ekşi ama değil dedi. Ama limondu yani. Bide okulda oluyorum etek giymişim ama bacaklarım kıllı :S Herkez bacağıma bakıyo utanıyorum baya bi dikkat çekiyo falan böyle gördüm ne demek oluyoki bunlar :44:
Ben de rüyamda kendimi aşırı güzel gördüm. Birkaç adam vardı (film ya da reklam çekimleriyle uğraşan adamlardan), annem ve babam da yanımdaydı. Bir de bir kamera vardı. Kamera benim önümde duruyordu, sonra kafamı biraz yukarı kaldırınca bir ekran olduğunu gördüm duvarda. Ve kameradan suratım o ekrana yansıyordu. Ama nasıl güzelmişim nasıl anlatamam. Muhteşem görünüyordum. Çok şaşırdım o görüntüye, o kadar fazla güzel görünmeme. Ama hep 'kamera beni çekmesin sakın' gibi bir şeyler söylüyordum kendimi görmeden önce. Gerçek hayatta da sevmem fotoğraf çektirmeyi, kameradan çekilmeyi.
Diğer rüyamda da şehirlerarası otobüsler olur ya onlardan birindeydim. Boş, dümdüz bir yolda hızla ilerliyordu otobüs. İçinde benden başka belki 2 ,3 kişi vardı tam hatırlayamıyorum. Ama çok hızlı ilerliyordu ve ben de en önde oturduğum için daha çok korktum bu kadar hızlı gitmesinden otobüsün. İyice tutundum koltuğun önündeki tutma yerlerine. Bu arada hava kapalıydı, yağmur yağıyordu ve yolun her iki tarafında da yemyeşil ağaçlar vardı. Yağmurdan ıslanmıştı hepsi. Ne demek olabilir bunlar? :s
Ben de rüyamda kendimi aşırı güzel gördüm. Birkaç adam vardı (film ya da reklam çekimleriyle uğraşan adamlardan), annem ve babam da yanımdaydı. Bir de bir kamera vardı. Kamera benim önümde duruyordu, sonra kafamı biraz yukarı kaldırınca bir ekran olduğunu gördüm duvarda. Ve kameradan suratım o ekrana yansıyordu. Ama nasıl güzelmişim nasıl anlatamam. Muhteşem görünüyordum. Çok şaşırdım o görüntüye, o kadar fazla güzel görünmeme. Ama hep 'kamera beni çekmesin sakın' gibi bir şeyler söylüyordum kendimi görmeden önce. Gerçek hayatta da sevmem fotoğraf çektirmeyi, kameradan çekilmeyi.
Diğer rüyamda da şehirlerarası otobüsler olur ya onlardan birindeydim. Boş, dümdüz bir yolda hızla ilerliyordu otobüs. İçinde benden başka belki 2 ,3 kişi vardı tam hatırlayamıyorum. Ama çok hızlı ilerliyordu ve ben de en önde oturduğum için daha çok korktum bu kadar hızlı gitmesinden otobüsün. İyice tutundum koltuğun önündeki tutma yerlerine. Bu arada hava kapalıydı, yağmur yağıyordu ve yolun her iki tarafında da yemyeşil ağaçlar vardı. Yağmurdan ıslanmıştı hepsi. Ne demek olabilir bunlar? :s
birsencim selam cnm:78:ben rüyamda erkek bebek gördüm.benim bebeğimmiş.ama hamileliğimi falan görmüyorum annemle babamla ayakkabı almak için geziyoruz kapalı ayakkabılar bakıyorum bot gibi.almıyorum ama,sonra birden kucağıma bi bebek geliyo,öyle güzel ki simsiyah saçları var:97:yeni doğmuş.emziriyorum annemle babamda altını değiştiriyoha bide çocuğu emzirirken tırnağım gözüne batıyo yanlışlıkla ve çocuk dile gelip bana kızıyo bende özür diliyorum,gözü kanlanıyo üzülüyorum ama sonra geçiyo eski haline geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?