Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

cvbınız ve uyarınız için teşekkür ederim tam olarak istihare denilemez ama dua ettim ve yalvardım bi işaret die.evet aslında 2 defa düşük yaşadım umutsuzluklarım bunlar olabilir.zaman verilmemiş demişsiniz zamana delalet olarak neler olmalıydı rüyamda mesela.

Hayır olsun inşaallah..Sizin rüyanızda göre erkek bebek , şuan karar vermek zorunda olduğunuz- olacağınız bir önemli mevzunun tekrar gündeme gelmesi fakat bu kararda zorlanacağınıza delalettir..Bebeğin gülümsemesi ise bu konunun ferahlıkla halolacağına müjdedir..

merhaba birsen ne güzel herkesin rüyasını zaman geçirmeden yorumluyosun
ben arkadaşımın kardeşinin rüyasını anlatmak istiyorum aklıma takıldı kardeşini tanımıyorum arkadaşımın ama arkadaşımın kardeşi ismimi vererek rüyasında ben ve ablası için dua ediyomuş ne demek bir fkrin var mı

Zaman , cinsiyet, v.s konular eğer rüya bilinç altı değilse ilmi konulardır..Bu kadarı benim bilgimi aşıyor..Rüyadan tahmin çıkarabiliyorum ama bu tahmin yoruma dönüşmesi doğru değildir, net birşey bilmiyorsan.. Ama yakın olduğu rüyada net.Çiftleştirme olmuş rüyanızın sonunda ve rüyanın sonunda annenizi görmüşsünüz..Ve huzurlu bitmiş rüya..Bu duanızın kabul olduğuna delalettir..Fakat net zamanını çıkaramıyorum..

Birde bilir misiniz bilmem ''ebcet'' hesabı vardır. Bu da nadir rüyalarda kendini belli eder..Şuan örneklendirmez güç..İşte bu da rüyada zamanı verir bizlere..

Kısacası ; sizin rüyanızda bu ikinci dediğim olsaydı hesaplayabilirdik , olmadığı için yorum yapmak beni aşıyor.

Elimden geldiğince, idrakım yettiğince yorumlamaya çalışıyorum.

Bu tür rüyalar olduğu gibidir..Dua; güç, ferahlık, istediğiniz bir işin rahatlıkla olacağına delalettir.. Hayır olsun inşaallah..

hımm anladım canım çok saol.ebcet hesabını hiç duymamıştım.

Son düzenleme:

Herşey olabilir..

Hani o fare kılığında ki cicişler

Bakalım göreceğiz..

Teşekkürler

benim rüyam kısa :))). Birsencim bende sneden yorum istesem .. Güvercin gördüm ...bizim balkonda 2 güvercin var. sarı ve siyah renkte. Birde kafes de muhabbet kuşu oda sarı..

Geçen gecede bahçeli evdeyim. dışardan geliyorum evin beyaz perdelerini örtüyorum..

Rüyaların güzel yorumcusu inşallh güzel rüyalardır :93:

canım inan bişey anlamadım kim evlenmek istiyo rüyaya göre benmi :26: ev görüyorum odaları geziyorum bunun evlilikle ne alakası var anlamadım ama rüyadan çok etkilendim

Ne alaka konusunda birşey diyemeyecegım ama yeni bir eve gitmek evliliğe delalettir rüyalarda.. Siz ya da size çok yakın bir kişi.

Eğer hala ifade edemediysem baştan yazayım.

Son düzenleme:
Annem bugün çok ilginç bir rüya görmüş. Akşam vaktiymiş, karanlıkmış hava. Ama gökyüzünün bir kısmı aydınlıkmış, siyah beyaz şekiller çıkıyormuş o kısımda. Böyle daire şekli gibi bir alanmış. Etrafta da bir sürü insan varmış. Annemle birlikte onlar da gözyüzüne bakıyorlarmış. Sonra aşağıya beyaz kuş tüyleri düşmeye başlamış gökyüzünden. Annem de demiş ki 'aaaa görüyor musun yazık oldu, bir kuşu vurdular herhalde.'

Ben de çok enteresan bir şey gördüm. Bazı akrabalarımıza ve bazı tanımadığım insanlara hep diyordum ki 'ben cinayeti işleyeni şikayet ettim ama kimse bir şey yapmıyor. ' Hep bu cümleyi söyledim ona buna... :S Bir de bir hapishane gördüm, karakol gibi yerler gördüm. Ve etrafta hiç adam yoktu. Her yer sessiz sakin. Yani birilerini şikayet etmişim, kötü bir suç işlenmiş çünkü ama ilgilenen olmamış.

Bunlar ne demek olabilir? ://

Hayır olsun..Evet güzel rüyalar inşaallah..

Rüyada güvercin görmek, kovmak, öldürmek v.s dışında oldukça hayırlıdır.. Sizi üzen ardından hemen bu üzüntünüzü iki katı sevince çevirecek bir durum yaşayacaksınız..

Muhabbet kuşu güzel bir habere delalettir.. Kafeste olması bunun için az sabır edilmesi gerektiini gösterir.

Perdeyi kapatmak önlemdir; bir konu karşısında alacağınız bir önlem; fakat eğer kapattığınız zaman içerisi eğer çok karanlık olmuşsa bu öneminizi yöntemini değiştirmeniz gerekiyor..

Perdenin beyaz olması ise verdiğiniz kararın doğruluğuna işerettir.

İşte ilk yaptığım yoruma delalet eğer hiç gitmediyseniz..Küs olduğunuz v.s mühim değil bu rüyada.

Ne alaka konusunda birşey diyemeyecegım ama yeni bir eve gitmek evliliğe delalettir rüyalarda.. Siz ya da size çok yakın bir kişi.

Eğer hala ifade edemediysem baştan yazayım.

kıs ben rüyaya göre evlensem o evine gittiğimin yüreğine iner rüya işte hayır olsun benim rüyalarımın altında hep bişey çıkar ama hayıra yoruyim

1.rüyada anneniz birşeye çok içerleniyor- içerlenecek.. Bu konu onda gerçekten üzüntü oluşturuyor..

Çok kendiyle ilgili konuşamayan bir insan.. Kuş tüylerinin döküldüğünü görmek ise dert ve kederlerin üzerinden çıkması , gitmesine delalettir.. Fakat kuş vuruldu, yazık oldu diye yorumlaması bunu , bu sıkıntılardan sıyrılacagına çokk inanmaması..Fakat inşaallah sevinçleri ve müjdeleri var..

İkinci rüyada ise ; bu konuda seni endişelendirmek istemem ama hiç haketmediğin bir konuda haketmediğin bir şekilde müdahale ve söz duyacaksın..Buna biraz üzülüyorsun ama inşaallah çabuk geçiyor..

teşekkür ederiim

merhaba hayırlı günlerr
rüyamda çilek tarlalarındayım su altındaymış çilekler ışık vurunca görülüyormuş.Işık vuruyor bir ara yanımda arkadaşta var o bir hayli çok topluyor.Bende avucuma topluyorum böyle büyük büyük hormonlu çilekler Bir adam varmış çilek tarlasıın sahibi ne güzel topladınız toplayın toplayın gibilerinden bişeyler söylüyor. Sonra başka biryere gidiyorum.Benim babaannemin bahçesine benzer daha uzun bir bahçe.Yanımda erkek arkadaşım var heryer yemyeşil yine çilek tarlasıymış hiç çilek kalmamış toplamışlar diyor erkek arkadaşım az ilerde var gel gidelim diyor.Sonra babamı görüyorum bana kasanın içine salatalık topluyor kasada büyük açık yeşil biberlerden de var.
Ordan başka bir rüyaya atlıyorum.Bir bina var harabe mi harabe her yerleri dökülüyor okulumuzmuş orası.Tadilat ediyorlar ben geziniyorum içinde şöyle bir.Sonra babama soruyorum bizim okul nereye taşındı diye bir bina gösteriyor3-4 katlı.Terasına çıkıyorum ordan aşağıdaki sınıf arkadaşıma sesleniyorum o biryere gidiyormuş diyorum ki hava çok güzel denize gireriz benim mayomu da getir diyorum tamam deyip gidiyor.
Oyy çok uzun yazdımmm Kusura bakmayın

Son düzenleme:
Merhaba oncelıkle sunu soyleyım 1 ay once nısanlım benı terkettı ortada bır sebep yokken cok zor donem gecırdım ama atlatıyorum allahın ıznıyle bende dun gece bır ruya gordum bıraz karısıktı ama hatırladıgım kısımlar ılgınctı bır arkadas grubumla kar yagmıs olan bır yere gıdıyoruz karda yururken ayak ızmı goruyorum a ne guzel temız bır ayak ızı dıye soylenıyorum sonra ordan donuste yolun kenarında eskı nısanlımı goruyorum ama o benı gormuyor bır bakıyorum yem yesıl bır kravat takmıs cok dıkkatımı cekıyor bıraz daha yaklasınca pantolonunuda yesıl oldugunu goruyorum sasırıyorum yesıller ıcınde onu gorunce sonrasını pek hatırlamıyorum bana yorumlarsanız sevınırım bıraz uzun oldu kusura bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…