- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.841
Hayır olsun inşaallah..Maşaallah güzel bir rüya..Ama malesef yorumlayamadım.. :78:
Hayır olsun.. Rüyada evlenmek yardım-müjde manasında.. Fakat diğer kısmın hükmğ yok sanırım..
Rüyada kedi görmek yine gördüğünüz hale göre değişir; fakat eğer rüya sahibi kedileri seviyorsa iyi bir dost yaren kazanacagı, sevmiyorsa zararsız bir düşman kazanacağına delalettir.
Birsen;
Bu gece ki rüyamın altında kesin bir anlam var ama bulamadım.
Şimdi..:)..Benim hoşlanmadığım bir kaç akraba kadınlar bize gelmiş.
Ben onlara kahve pişirmek istedim..Cezvenin içinde,kahvenin yanı sıra haşlanmış yumurta beliriyordu.
Onları karıştırıyorum,karıştırıyorum göya kahve yapacağım.(O kadar midem bulanıyor ki anlatırken,umarım sizi de tiksindirmemişimdir)
Sonra o kahvenin içi bulanmaya başlıyor, ve ben o cezveyi lavoboya döküyorum...
Birde eşimin görmüş olduğu bir rüya var aslında..
Çeşmeyi açıyor eşim,ve su yerine yeşil yosun gibi birşeylerin çıktığını görüyor..
Sonra su çıkmaya başlıyor o yeşillerin ardından,ve içiyor suyu..
Fakat midesi bulanarak..
Çok teşkürler
selam birsencim geçenlerde gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum
yakın bi arkadaşımla hiç bilmediğim bi yerde kol kola geziyoruz.eski evler filan var dar sokaklardan geçiyoruz..
sonra bi anayola varıyoruz...yan tarafta bi sürü gençler var..ve birden birisi koşup bize doğru geliyo.bu kişi benim eski sevgilim.elini gösteriyo bana.bakıyorum bi yüzük var.sonra kendi parmağıma bakıyorum aynı yüzükten bende de var.koşarak kaçıyorum arkadaşımı orda bırakıp..
bu arada biz sevgilimle kendi aramızda yüzük takmıştık çok önce rüyamda gördüğümde o bizim yüzüğümüzdü..
yorumlarsan çok sevinirim canım
birsen cnm benimde yorumlarsan rüyamı seviinirim
kurdeleli küpeler gördüm kendime alıyorumm
bide ön dişlerimin 2sii düştüü
(Yumurta kabuklu halde miydi ?, suyu avucuyla mı içiyor, yoksa bardağa mı dolduruyor ? )
......
Hayır olsun inşaallah..İki rüyanızda beklenmedik bir anda beklenmedik bir minik misafire delalet..
Hayır olsun inşaallah.Küpeleri takıyor muydunuz ? Dişleriniz çürük mü ? Yani son zamanlarda dişlerle ilgileniyor musunuz, tedavi ağrı v.s
Selam Enise ;
Hayır olsun inşaallah.Bekar mısınız ? Birde burada yüzüğün şekli önemli; ayrıntı verebilir misiniz ?
Bardakla içmiş eşim :44:
Malesef yumurta kabuklu değildi
Haşlanmış ve kahveyle karman çorman olmuş iğrenç bir haldi
evet canım bekarım.yüzüğümüz gümüş.nası anlatsam ki..
üstünde kare kare çizgileri var aynını gördüm rüyamda da....söz yüzüğü gibi yani...
canım küpeler kurdle şeklinde mavii krem rengii 3 tanesini birden alıyorum hataa başka bi bayanın elindekinide alıpğ o benim diyorum ödüyorum parasını takmadım
dişimde ön dişlerim çekilmiiişş yoktu iki dişim dişlerimle iligigi bi tane dişim çürük çekilebilirmiş dişciye giidyorum ama 2 ahfta önce doktor çekmeten vazgeçmştii nedenki birsen
Hayır olsun inşaallah enise..Zorluk ve meşakatlerden sonra sevinçli ve bereketli zamanlara işaret gördüğünüz rüya..Bir işaret rüyası..
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşaallah.
Hayır olsun inşaallah..
Çünkü bilinç altı rüyası ikinci rüyanız bu yüzden sordum..
(Özel rüyaları v.s özellikle dişle ilgili rüyaları eğer anlatmak isterseniz lütfen özelimden yazmaya çalışın, herkes için söylüyorum.)
..
tamamm cnm agzına yüüregine saglıkk helall et hakkını..birsencimm saolsınHayır olsun inşaallah..
Çünkü bilinç altı rüyası ikinci rüyanız bu yüzden sordum..
(Özel rüyaları v.s özellikle dişle ilgili rüyaları eğer anlatmak isterseniz lütfen özelimden yazmaya çalışın, herkes için söylüyorum.)
..
Birinci rüyada ise küpe çok hayırlı ve güzel zamanlara delalet..Küpeyi takmamanız bunun için çok az daha zaman gerekli olduğunu gösteriyor..
Evli ise hayır getirecek paraya, bekar ise evlenmeye, kuranı kerim öğrenmeye, küs olduklarıyla güzel münasebetler kurulacagına, eşiyle sıkıntı varsa bu sıkıntınınn çok rahat halolacagına delalettir..
Birsen bende dün gece rüyamda tam hatirlayamiyorum ama annemle türkiye´de (yurtdisinda yasiyorum) sanirim ama emin degilim bundan annemle ve türkiyedemiydi neyse seker aliyordum bildigimiz bayram sekerlerinden cesit cesit aliyordum. Hatirladigim bu kadar...
Hayır olsun inşaallah..Şeker rüyaları gerçekten güzel yorumlara işaret..
Hane ve siz için ; sağlık problemi varsa rahatlıkla atlatmaya, maddi sıkıntı varsa kurtulmaya, meşakatli bir iş varsa yakın müjdeye , bekarlık varsa evlliğe, evlilik varsa kız bebeğe delalettir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?