- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.881
ya kizlar bende bebek emziriyorddum ruyamda o kadar nettiki ve gercek gibiydi oglan cocuguydu esimde ayni gece kiz bebek gormus benim ruyalarim genellikle cikar ,bazen gunluk yasayacagim seyi gece cok yakin bi sekilde goruyorum annemde oyle
Rica ederim..
Özelden yazarsınız, istişare yaparız.
birsen rüyam o kadar mı kötü yorumlamamışsınHayır olsun inşaallah..
birsen rüyam o kadar mı kötü yorumlamamışsın((
benimde rüyamı yorarsanız teşekkürler
kavgalı ve küs olduğum bi kız var evli kendisi onun evine gittim rüyamda evini gezdim sonra o bana odalarını gösterdi bu ne anlama geliyo evini gezmem :26:
selam canım bende bu gece bi rüya gördüm biraz saçma ama
rüyamda büyük kahve tanelerini üzüm yaprağına sarıp dolma yapıyordum
aynı zamanda da eşimle çocuk isimleri konusunda tartışıyorduk şu olsun bu olsun diye
Birsencim;
Sana yazmadan duramıyorum
Bu gece eşimle karanlık bir yerden bir yere gidiyoruz arabayla..
Hadi diyorum içimden,hani biraz daha hızlı gidelimde yakalayamasınlar bizi falan
Komik oldu biraz:)
Geçenlerde de bunun gibi bir rüya görmüştüm..
Gündüz vakti,taksideyiz eşimle,etrafta saldırgan adamlar,taksiye taş falan atmaya çalışıyorlar..
Bizde kaçmaya çalışıyoruz oradan
Hayır kötü değil lütfen öyle düşünmeyin..Sadece bazı rüyaların yorumlatılmaması taraftarıyım..Sizin rüyanızda bunlardan biri.. Dua okuyun, hayır olsun '' deyin.. Bazı rüyaların için bir tavsiye emrolunmuştur bizlere..
Özelden yazdım size; fakat ya göndermeyi beceremedim, ya da siz görmediniz..Yoğun mesaj olunca 10 dk. beklediğimden dolayı unutuyor olabiliyorum.
Hayır olsun inşaallah..Eğer hiç gitmediğiniz bir ev ise ve odalarını beğenerek geziyorsanız bu evliliği istemeye ve evlenmeye delalettir..Eğer evli ise kişi buda iş hayatında başarılı bir adım atmaya delalettir..
Eğer önceden gittiğiniz bir ev ise karmaşık bir konu gündeme geleceğini bu konuyu çözmek için biraz yol gerektiğine delalettir..
Patates kızartmasının neye işaret olduğunu bilmiyorum ; fakat patates görmek, mal , mevki, refah yaşam vebir iş karşısında hoşgörülü davranmak zorunda kalmaya delalettir.
canım hiç gitmediğim bi ev gittiğim kişi evli ama benim küs olduğum birisi bana tek tek evinin odalarını gezdirdi bu ne anlama geliyo
birsen hanımcım yorumlarmısın rüyamı.
birsen hanımcım ablam rüyasında annemlerin evinde benim mavi bebek tulumları yıkayıp ipe astığımı görüyor annemde ablama ne güzel tulumlar erkek bebeğe mavi çok yakışıyo felan diyo sizce rüyamın anlamı nedir lütfen yorumlarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?