Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Birsen82;
Bu gece yada sabaha karşı pek farkında değilim hangi ara gördüm bu rüyayı..

Rüyamda ağlaya ağlaya bi hal oldum birsen

Gelen akrabalarımıza sarıla sarıla ağladım..Hala etkisindeyim..

Rüyam'a gelince canım..

Babam kendini üst katta olan annesinin evinden atmaya çalışıyordu..Bir hızla balkona çıktı ve kendini tam atacaktı ki yapamadı,balkonda yere attı kendini ve bedeninin yarısı sallantıda,yarısı içerde ucuz kurtuldu o an(o an kurtuldu sonra öldü)ama ne yazık ki ölmüştü babam..Gelenlere baş sağlığa falan gelmişlerdi..tEŞEKKÜRLER

Birsen sanırım çok fazla rüya yazdım buraya kusura bakma.
Artık yorumlayamıyorsun galiba.Yorumladıkların için hakkını helal et canım teşekkürler..

ya bende gecen gun bir ruya gordum ve cok etkilendim.

ruyamda ben gelinlik giymisim, ve gelinligimide cok seviyorum, hoplaya ziplaya gelinligimin tadini cikartiyorum, herneyse ben dedemleri ve ninelerimi goruyorum. (benim dedem vefat etti) ve ruyamda vefat eden dedemi gordugumde, dedemin vefat ettigini biliyorum ve icimden "benim icin geldi" diyorum. dedemin yanina gitip ellini opmek ve sarilmak istiyorum onu cokk ozledim, ama dedemin ellini tam operken aglamaya basliyorum, ve dedem hemen omuzuma dokunarak "artik aglamayacaksin, seni bir daha aglarken gormicem" diyor. ben hemen gozlerimi silmeye basliyorum. (dedemi ruyamda tarif edeceksem, boyle beyaz bi takim giymis ve adeta parliyo, yuzune bakmaya korkuyorum, yakisikligindan ve dimdik uzun karsimdaydi. ruyamdaki hali cokk cok guzeldi.

ben sabah uyaninca etkisinden uyanamadim, ve icime birden bi huzur geldi, dedemi gordum ve sanki bana bisiler soyledi. canim dedem yaa allah rahmet eylesin butun dedelerimizi..

Birsen sanırım çok fazla rüya yazdım buraya kusura bakma.
Artık yorumlayamıyorsun galiba.Yorumladıkların için hakkını helal et canım teşekkürler..

Hayır , estagfurullah; hiç ilgisi yok..

Sadece olumsuz düşünceler içerisindeyim bugunlerde.. Yorgunluk v.s var birde, bu yüzden idrakım almıyor sanırım..

Rüyalar, rüya sahibine haksızlık olmasın diye, zihin açıkken ve olumlu düşüncelere sahipken yorumlanması gerekiyor kanaatindeyim..Bu yüzden hiç okumadım-okuyamadım.

Ayrıntı olunca daha iyi oluyor rüyalar, iyi yapmışsınız. :)

Hayır olsun inşaallah..Sizin rüyanıza göre çilek koparmak kısmettir..Güzel bir nasibe delalettir. (Kişi yerse eğer hızlı gelişecek bir evliliğe delattir.)

Salatalık ise mevsiminde görürseniz hayır getirecek bir rızıktır..Babanızın ödemeler konusunda rahatlayacağına delalettir..

Haraba bir yerin onarılması ise sıkıntıda olduğunuz bir durumun hızlı bir şekilde iğleşmesine delalettir.

Başka bir tarlada çileklerin toplandığını görüp başka bir yere yönelmeniz ise şuan karar vermek zorunda kalacağınız-kaldığınız bir konuda babanızın desteğiyle- ya da baskısıyla daha doğru bir karar vereceğinize delalettir.

Hayır olsun inşaallah.. Rüyanız çok güzel. Meşakatli ve sıkıntılı yolunuzun bitmek üzere olduğunu ve atacağınız adımların hayırla tamamlanıp sizin mutlu olacağınız şekilde olacagına delalettir..

Eski nişanlınız ise size bu yaptığı haksızlığın farkına varacak, yakın zamanda sizle iletişime geçmek isteyecek..
.........
İnşaallah hep ileriye doğru arkanıza bakmadan çok mutlu olacağınız kararlar verirsiniz..

Merhaba birsen bende bir baska rüyamdan bahsetmek istiyorum ama rüyayi göreli biraz oldu. S1k1ntili oldugum bir dönemde görmüstüm. Tanimadigim bir erkek ve ben arabada oturuyoruz vede komsumuzda vardi. Biz bu erkekle arka koltuktaydik. Ellini omzuma atmisti sanirim pek hatirlayamiyorum. Ve ben onun avucunu aciyorum. Avucunun icin ekmek kirintilariyla doluydu. Onun yüzüne baktigimda bana gülümsüyordu. Ben bu rüyadan öyle etkilenmistim ki kac gün aklimdan cikmadi o erkegin avcundaki ekmek kirintilari ve gülüsü. Icimde daha huzurluyud bir kac gün...

günlerdir rüyamda hep kedi görüyorum. kedi kedi kedi kedi... bazen benim kedim kayboluyo, bazen bana saldıran vahşi kedi görüyorum, bazen yavru kediler... bazen iyi şekilde, bazen kötü. kedileri çok severim ama sürekli rüyamda görmekten bıktım

Hayır olsun inşaallah.. Ekmek kırıntısı, faydalı ilme, helal bol kazanca, ferahlamaya, evliliğe, ikiz çocuğa, dönem içerisinde verdiğiniz kararın doğruluğuna delalettir..

(Rüyanın bitiminde kalktığımız zaman huzur varsa o rüyanin gerçekleşeceğine dair işaretler olduğunu söylüyorlar ilim sahipleri.)

agizina yüregine salik birsencigim...

Evde veya çok yakınınızda kedi var mı ? Sanırım bundan dolayı görüyor olabilirsiniz..

Hayır olsun inşaallah. Sizin rüyanıza göre kedi görmek ; bir konu hakkında yakınınızla düşeceğiniz fikir itilafına delattir..Bundan dolayı münakaşalarınız olacak..

arkadaşlar ben yaklaşık 3 senedir kayınvalidemle konuşmuyorum sadece bayram seyranda gelinlik görevimi yapıyorum okadar ve evimede hiç gelmemişti. geçen gün ziyaretine gitiiğimizde başladı ağlamaya çok bunalmışta sinirleri bozukmuşta falan filan dayanamadım ve isterseniz bikaç gün buyrun misafirimiz olun dememle ağlaması biranda durdu ve şuanda bizde. geçen hafta pazar günü kayınpederimi rüyasında görmüş ( kayınpederim vefat etmiş ) kayınpederim benim saçımı okşayıp sırtımı sıvazlıyomuş kayınvalidemede dönüp bişeyler demi, kayınvalidem anlamadım demiş oda sen anladın anladın dediğimi yap unutma demiş ve bu arada hep sırtımı sıvazlıyomuş. size ne demek arkadaşlar ?

Hayır olsun inşaallah.. Güzel bir rüya görülmüş.. Uyarı ve müjde rüyası.

Kayınvalidenize size destek olması için uyarıda bulunmuş, sizinde sırtınızı sıvazlaması sizinde atılan bu adımlara cevap vermeniz istenmiş..

Sırt sıvazlamak , münakaşaları bitirmeye, küskünlüğü atmak gerektiğine, yardıma, ferahlığa, müjdeye delalettir..

ağzınıza sağlık çok teşekkür ederim :)

Bu ruyayi sözlümden ayrildiktan 1-1,5 ay gibi bir dönem sonra gördüm s1k1ntili bir dönemdeydim. Kalktiktan sonra erkegin avcundaki ekmek kirintilari bana bakisini ve gülüsünden cok ama cok etkilenmistim. Sürekli aklimda bu üclü vardi. Kalktigimda cok daha huzurluydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…