- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.921
Birsen sanırım çok fazla rüya yazdım buraya kusura bakma.
Artık yorumlayamıyorsun galiba.Yorumladıkların için hakkını helal et canım teşekkürler..
merhaba hayırlı günlerr
rüyamda çilek tarlalarındayım su altındaymış çilekler ışık vurunca görülüyormuş.Işık vuruyor bir ara yanımda arkadaşta var o bir hayli çok topluyor.Bende avucuma topluyorum böyle büyük büyük hormonlu çileklerBir adam varmış çilek tarlasıın sahibi ne güzel topladınız toplayın toplayın gibilerinden bişeyler söylüyor. Sonra başka biryere gidiyorum.Benim babaannemin bahçesine benzer daha uzun bir bahçe.Yanımda erkek arkadaşım var heryer yemyeşil yine çilek tarlasıymış hiç çilek kalmamış toplamışlar diyor erkek arkadaşım az ilerde var gel gidelim diyor.Sonra babamı görüyorum bana kasanın içine salatalık topluyor kasada büyük açık yeşil biberlerden de var.
Ordan başka bir rüyaya atlıyorum.Bir bina var harabe mi harabe her yerleri dökülüyor okulumuzmuş orası.Tadilat ediyorlar ben geziniyorum içinde şöyle bir.Sonra babama soruyorum bizim okul nereye taşındı diye bir bina gösteriyor3-4 katlı.Terasına çıkıyorum ordan aşağıdaki sınıf arkadaşıma sesleniyorum o biryere gidiyormuş diyorum ki hava çok güzel denize gireriz benim mayomu da getir diyorum tamam deyip gidiyor.
Oyy çok uzun yazdımmmKusura bakmayın
Merhaba oncelıkle sunu soyleyım 1 ay once nısanlım benı terkettı ortada bır sebep yokken cok zor donem gecırdım ama atlatıyorum allahın ıznıyle bende dun gece bır ruya gordum bıraz karısıktı ama hatırladıgım kısımlar ılgınctı bır arkadas grubumla kar yagmıs olan bır yere gıdıyoruz karda yururken ayak ızmı goruyorum a ne guzel temız bır ayak ızı dıye soylenıyorum sonra ordan donuste yolun kenarında eskı nısanlımı goruyorum ama o benı gormuyor bır bakıyorum yem yesıl bır kravat takmıs cok dıkkatımı cekıyor bıraz daha yaklasınca pantolonunuda yesıl oldugunu goruyorum sasırıyorum yesıller ıcınde onu gorunce sonrasını pek hatırlamıyorum bana yorumlarsanız sevınırım bıraz uzun oldu kusura bakmayın...
birsencim nasılsın,bugün rüya yok hatırını soriyim dedim
Merhaba birsen bende bir baska rüyamdan bahsetmek istiyorum ama rüyayi göreli biraz oldu. S1k1ntili oldugum bir dönemde görmüstüm. Tanimadigim bir erkek ve ben arabada oturuyoruz vede komsumuzda vardi. Biz bu erkekle arka koltuktaydik. Ellini omzuma atmisti sanirim pek hatirlayamiyorum. Ve ben onun avucunu aciyorum. Avucunun icin ekmek kirintilariyla doluydu. Onun yüzüne baktigimda bana gülümsüyordu. Ben bu rüyadan öyle etkilenmistim ki kac gün aklimdan cikmadi o erkegin avcundaki ekmek kirintilari ve gülüsü. Icimde daha huzurluyud bir kac gün...
Çok güldüm mesajına.Arkasından rüya gelmeyecek mi ?
Çok şükür iyiyim, evlilik hazırlığı v.s işte.. Sen nasılsın , neden görmedin rüya ? :)
Hayır olsun inşaallah.. Ekmek kırıntısı, faydalı ilme, helal bol kazanca, ferahlamaya, evliliğe, ikiz çocuğa, dönem içerisinde verdiğiniz kararın doğruluğuna delalettir..
(Rüyanın bitiminde kalktığımız zaman huzur varsa o rüyanin gerçekleşeceğine dair işaretler olduğunu söylüyorlar ilim sahipleri.)
günlerdir rüyamda hep kedi görüyorum. kedi kedi kedi kedi... bazen benim kedim kayboluyo, bazen bana saldıran vahşi kedi görüyorum, bazen yavru kediler... bazen iyi şekilde, bazen kötü. kedileri çok severim ama sürekli rüyamda görmekten bıktım
arkadaşlar ben yaklaşık 3 senedir kayınvalidemle konuşmuyorum sadece bayram seyranda gelinlik görevimi yapıyorum okadar ve evimede hiç gelmemişti. geçen gün ziyaretine gitiiğimizde başladı ağlamaya çok bunalmışta sinirleri bozukmuşta falan filan dayanamadım ve isterseniz bikaç gün buyrun misafirimiz olun dememle ağlaması biranda durdu ve şuanda bizde. geçen hafta pazar günü kayınpederimi rüyasında görmüş ( kayınpederim vefat etmiş ) kayınpederim benim saçımı okşayıp sırtımı sıvazlıyomuş kayınvalidemede dönüp bişeyler demi, kayınvalidem anlamadım demiş oda sen anladın anladın dediğimi yap unutma demiş ve bu arada hep sırtımı sıvazlıyomuş. size ne demek arkadaşlar ?
Hayır olsun inşaallah.. Güzel bir rüya görülmüş.. Uyarı ve müjde rüyası.
Kayınvalidenize size destek olması için uyarıda bulunmuş, sizinde sırtınızı sıvazlaması sizinde atılan bu adımlara cevap vermeniz istenmiş..
Sırt sıvazlamak , münakaşaları bitirmeye, küskünlüğü atmak gerektiğine, yardıma, ferahlığa, müjdeye delalettir..
Hayır olsun inşaallah.. Ekmek kırıntısı, faydalı ilme, helal bol kazanca, ferahlamaya, evliliğe, ikiz çocuğa, dönem içerisinde verdiğiniz kararın doğruluğuna delalettir..
(Rüyanın bitiminde kalktığımız zaman huzur varsa o rüyanin gerçekleşeceğine dair işaretler olduğunu söylüyorlar ilim sahipleri.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?