Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

selam birsen rüyamda K. Kılıçdaroğlu nu görüyorum ilkönce salon gibi bir yerde onu dinliyorum ardından bahçe benzeri bir yerde beraber oturup konuşuyoruz bana fotoğraf albümü gösteriyo fotoğraftakide R. Erdoğanmış asker askerliğini nerede yapmış diye söruyorum Trabzon diyo
yine rüyamda yeni doğmuş bir bebek görüyorum birde ayağıma ayakkabı deniyorum çok rahat ve sanırım kırmızıydı

Rüyamda kuzenlerimle beraberdim. Onların olduğu şehre gitmişim. İki kuzenimin de yüzleri çok asıktı, çok üzgün ve bitkindiler. Bir otomobile bindik. Tanımadığım bir adam kullanıyordu. Çok sıkış tıkış doluştuk arabanın içine. Deniz kenarından geçiyorduk. Ben dedim ki 'lütfen yavaş gidin de denize bakayım biraz, denizi çok özledim.' (Ben Ankara'da yaşıyorum gerçek hayatta, o yüzden denize özlem duyuyorum) Sonra da şurada durun biraz da dalga seslerini duyayım diyorum. Durdu araba; trafik ışıklarına takıldı çünkü. Kafamı otomobilin camından çıkarıp uzatıyorum, kulaklarımı iyice denize doğru veriyorum. Minik dalgaların seslerini duyabilmek için çok çabaladım yani. Tam yanında da değildik denizin, yoldaydık; o yüzden. Minik dalgalar denize vurdukça seslerini dinledim ve gülümsedim, çok iyi geldi bu bana. BGir ara da bir duvarda bir ekran çıkıyor ve bir film gösteriliyor, ona baktık biraz. Arabadan inip yürüdük vs.

Ardından kendimi iki tane erkeğin yanında buluyorum. 2 tane havai tip bunlar. Sınıf gibi bir yere giriyoruz. Masaya uzanıyor bu ikisi, kafaları yan yana gelmiş. Ben eğilip ikisinin de dudağından öpüyorum. Önce birini, sonra diğerini öpüyorum. Ben onları bu şekilde öptükten sonra onlar da birbirlerini öpüyorlar dudaklarından. Öpüşüyorlardı yani bu iki erkek. :s Ben yine öptüm her ikisini de, ama bir yandan da hiç zevk almıyordum, hoşuma gitmedi hiç onları öpmek ama öptüm yine de. :s Sonra yine aynı şekilde onlar da birbirlerini öptüler. Bu şekilde devam etti. :s

Bunlar ne demek olabilir? :26:

1. rüyamda; hoşlandığım ve onun da benden hoşlandığını düşündüğüm kişiyi görüyorum. Bana açılmış. Ben çok mutlu oluyorum fakat kabul etmemeyi düşünüyorum. Sonra benden hoşlanan ama benim hiçbir şey hissetmediğim kişi sırama gelip (sınıftayız) seni seviyorum dicem ona gibisinden şeyler söyleyerek bana duyurmaya çalışıyor. Ben de şöyle düşünüyorum; galiba kaybetmekten korktu elini çabuk tutuyor.

2.rüyamda; annemi bayılmış bir şekilde buluyorum ve kucağımda eve taşıyorum. Sonra kardeşim geliyor ve tedavi amaçlı bir şeyler yapıyoruz. Bezi ıslatıp alnına koyuyoruz saçma gibi ama bal yedirmeye çalışıyoruz. Arada bir ayılıyor fakat hemen geri bayılıyor. Yorumun için şimdiden sağol..

Rüyamda tamda hatırlamıyorum ama. ilk önce eniştemlerin köyündeydik biraz orada duruyoruz snra 10-15 kişi olarak geri bizim eve geliyoruz.bizdeyiz.sonra kara parçaları var birde kara parçalarının olmadığı yerde su gibi birşeyler var.teker teker o kara parçalarına atlıyoruz.onlara atlamayıp suya düşersek ölücekmişiz.sonra bizim evde görüyorum tekrar kendimizi.güneş var ama çok yakın bize koskocaman birşey birde güneş yanıyordu.yuvarlak olur ya güneş onun o kenarlarından ateşler çıkıyor resmen.rüyamı yorumlarsanız sevinirim

birsencim rüyamı tam olarak hatırlayamamakla beraber......rüyamda kalabalık okul gibi bir yerdeyim...sırada oturuyorum.parmağımda sol elimde altın yüzük var...sağ elimede bir tane takıyorum.acaba birşey derlermi diyede düşünüyorum.......birde kayısı ağaçları gördüm.üstleri yeşil yeşilçağlalarla doluydu..........hatırladıklarım bunlar.........yorumlarsan sevinirim............

O kadar reklamlarını izlesek rüyada görmek normal.
.......
Hayır olsun inşaallah.. Rüyada ülke başkanlığında olan birilerini görmek , o dönem içerisinde olan-olacak maddi sıkıntıların kolayca kapanmasına ve mevki yüksekliğine delalettir..

Yeni doğmuş bir bebek görmek ise müjdeyle tabir olunur.Ayakkabı giymeniz ise çok istediğiniz bir muradınızın gerçekleşeceğine delalettir..Renginin kırmızı olması ile biraz sabır etmeniz gerektiğine dair işarettir.

Hayır olsun inşaallah..Özlemini duyduğunuz bir konu var aklınızda, kendinizi yalnız hissettiğiniz bir dönemin içerisinde bulunuyor-bulunacaksınız.. Bu dönemin size müjdelerle yaklaştığına dair tabirler var rüyanızda. .Arabanın içinde sıkışık oturmanız ise hane içerisinde bir münakaşanız-fikir ayrılığınız olacak.
Bu konuda sizin düşünceniz gerçekleşecek.

....

İkisinide tanımıyorsanız eğer iki iyi dost edineceğinize delalettir..Eğer tanıyorsanız bu kişilerle karşılaşacağınıza ve karşılıklı faydalar dokunacağına delalettir..

Erkeklerin öpüşmesi ise bir iş konusunda bir ortaklık düşüncesinin gerçekleşeceğine delalettir.

Hayır olsun inşaallah..Birinci rüyanızın hükmü yok.

İkinci rüyada ise bir hastalık ya da üzücü bir durumla karşılaşılıyor, annenizin ayılması ise bu durum her ise beklenildiği gibi zor olmadan çok kolay ve ferah atlatılacağına, bal yedirmeniz ise yakında haberini alacağınız hayırlı bir müjdeye delalettir.

Hayır olsun inşaallah. Rüyada suya basmamak için taşların üzerinden zıplamanız , meşakatli bir yola giriceğinizi fakat sonu ferahlık olarak bu yolu tamamlayacağınıza dealettir.

Rüyada güneş görmek; (rüyayı gören kişi, vali-başkan v.s siyasetten biri değilse) yüksek bir mertebeye geleceğine delalettir.. Eğer yüksek bir mevkideyse vereceği kararlar ile daha hayırlı adımlar atacagına delalettir.

Rüyada güneşin yandığını-etrafından ateş parçalarının görülmesi ise sizin bu dönem içerisinde vereceğiniz bir kararda çok fazla düşünmeden hareket etmemeniz gerektiğiyle tabir olunur.Dikkat rüyası.

Hayır olsun inşaallah.. Ya erken diyorsunuz ama ısrarla rüyanız bebekler üzerine müjdelerle delalet..

Eğer erkense, (hayırlısı ne ise olsun ) çevrenizdeki birilerinin , isteyipte olmayanlar ile tabir edelim o zaman...

Birsen82 merhaba
Rüyamı yorumlayabilirsen sevinirim

Aslında çok kısa minik bir rüya..

Bir kadın vardı tanımıyorum aslında..

Bana elma püresi yapmıştı..

Bende çok severim diyerek sevindim,masaya tabakla koyduğunu görünce.

Tatlı niyetine yemek istedim rüyamda ama yemedim:44:

Yesem daha hayırlı olurdu dimi?:44:

benimkine de bakar mısın birsen?
çok huzursuz yattım bu gece,zar zor uyudum.rüyamdada bi bahçe gördüm bizim bahçeymiş sanırım çilekler vardı ağaçlarda.ama o kadar çoktu ki ağaçların dalları eğilmiş zor taşıyomuş döklenlerde vardı baya.bende topluyorum,kucağıma sığmıyo yerlere düşüyo.sonra tanımadığım biri geliyo erkek.birlikte şakalaşıyoruz,yerlerdeyiz gülüyoruz,yuvarlanıyoruzyerdeki çilekler eziliyo üstüme bulaşıyo kırmızı kırmızı lekeler oluyo beyazda bi tişört varmış üstümde.sonra eve giriyorum ev şuan ki evimiz değil gecekondu gibi küçük,içi loş biras ama bu bahçe evin bahçesi.evde misafir varmış annem kızıyo niye üstünü başını değiştirmeden geliyosun şu haline bak evde misafir var diyo

bide ben çok sık kaybolma rüyaları görüyorum.arabaya biniyorum mesela yanlış yere gidiyorum geri dönmeye çalışıyorum ya da sokak sokak bi yer arıyorum:26:kaybolma rüyalları neye delalettir?

Son düzenleme:

Hayır olsun inşaallah..

Senden bir ricam var ; daha önceki rüyalarında da sonunda hep olumsuz düşüncelerle yorum yapmıyorsun, mümkün müdür bilmiyorum ama hiç ama hiç birşey düşünme olumsuz olarak rüyan hakkında..Nasıl yapılır bilmiyorum ama ilk aklına gelen şey ; hayır olsun inşaalah, güzel rüyaya benziyor gibi yorum yap olur mu ? Çünkü bu tabiri etkiler..
..........

Rüyada elma görmek ; hayırla müjdelenir.. Tatlı olarak görmek , helal rızığa, masaya konulduğunu görmek , toplum içinde itibar görülecek bir iş yapmaya delalettir.

Niyetlenip ama yememek ise bunun için az sabır ve zaman gerektiğini fakat sonunun istediğiniz şekilde olacağına delalettir.

bu aralar çok kötü rüyalar görüyorm uykmda çok bunalıyorum ama uyanınca unutyrm ama su görmstüm en son iyi bişey değl mi

Uzun uzadıya yazdım , bağlantı koptu, sayfa kayboldu malesef.

Hayır olsun inşaallah.. Senin rüyana göre çilek görmek, gönül hayatında yaşayacağın ve çok sevineceğin hoş haberlere ve zamanlara delalettir..

Bu şekilde üstünün lekelendiğini görmek, bu dönem içerisinde vereceğin kararda çok dikkatli olmana delalettir.Ayrıca akışına bırakılan bir işe delalettir.. Bu şekilde insanların karşısına çıkmak ise bu akışına bıraktığın konuyu sonuçlandırman gerektiğine dair işarettir.. Yoksa sonu üzüntü oluyor.

Kaybolmak rüyadan rüyaya değişiyor.Bu rüyana göre , bu dönem içerisinde yapacagın-vereceğin kararda çok düşünmen gerektiğine ve mutlaka akıl ile yola çıkılması gerektiğine delalettir.

bu aralar çok kötü rüyalar görüyorm uykmda çok bunalıyorum ama uyanınca unutyrm ama su görmstüm en son iyi bişey değl mi

Çok bunalıp uyanınca unutulan rüyaların hükmü yok.. Sıkıntılı, uykusuz, yorgun ve çok yemek yenildiğinde bu tür rüyalar görülebiliyor..

Hayır olsun.Su ferahlıktır.Sıkıntılı dönem varsa bitmesine, evliyse çocuğa, bekarsa rızkın bollaşmasına delalettir.

Merhaba Birsencim tamamen etki rüyasıydı ama ayrıntıları dikkatimi çekti yazayım dedim.
Dün arkadaşımla konustuk kendisini erkek arkadaşı aldatmış.
Rüyamda da benim erkek arkadaşım beni aldatmıştı ben terkediyorum tabii sürekli peşimde dolaşıyor bir ara saçlarımı ıslak gördüm sonra sürekli kaçıyorum ondan o da peşimde kar var heryerde ankaradaymışız sanırım normalde başka bir kentte oturuyoruz.Byle kaçarken bir cafenin önünden geçiyoruz oturanlar dikkatimi çekiyor hepsi kör.Kursa dönüşüyor orası birden ellerinin altında klavye var.

Başka bir rüyamda ise hamile olduğumu gördüm hayır olsun inşallah:)) evli filan değilim normalde:44:

canım ağzına sağlık ........................

Merhaba aclya

Hayır olsun inşaallah..Malesef yorumlayamadım birinci rüyayı. Ne anlama geliyor acaba ? Fakat sondaki ayrıntılar olumsuz birşeye delalet olmuyor.

Rüyada bekar birinin hamile olmadığını görmek, hayırlı bir müjdeye delalettir..Doğurmak ise o müjdenin ani bir şekilde gerçekleşeceğine işarettir.

Birsencim;
Rican başım gözüm üstüne..ama senelerdir,çok sıkıntı verici rüyalar görüyorum malesef..
Kanlı etten tut,başka can sıkıcı şeylere kadar.Sanırım psikolojik olarak her rüyada birşey arıyorum,ama bundan sonra hepsini hayıra yoracağım!Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…