Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Saol tatlım bende bilemedim o körler çok ilginçti.Heryerin kar olması beyaz olması güzel bişey sanırım Bugün erkek arkadaşıma fırça attım beni rüyamda aldattın diye

Saol tatlım bende bilemedim o körler çok ilginçti.Heryerin kar olması beyaz olması güzel bişey sanırım Bugün erkek arkadaşıma fırça attım beni rüyamda aldattın diye

Güzel evet hayırlı sonuçlara vesile oluyor kar görmek rüyada..

İyi yapmışsınız.. Testi kırılmadan

:78: Rica ederim.. Haklısın , olumsuzluklar üst üste gelince insan bazen idrakını yitiriyor, süzgecinden ışık geçerse şaşırabiliyor.

bu rüyayımı 2-3 qün önce qörmüştüm azcık hatırlıyorm;biz ailecek büyük bi eve taşınmışız ama bu ev mezarlığın altında kalıo bnde kendime diyorumki acaba geceleyin bana 3 harfliler qelirmi diyorm sonra yni yatak odası takımı almışız bnm odama arkadaşlarımda bizim evdeler onlara gösteriyrm çok beğeniyolr sonra sonra evin içinde bi fırın gibi bşy görüyrm fırın deil ama fırn şeklinde içine biri girio sonra bn düğmeye basıyorm ve kanlar fışkırıodu..daha sonra bi caddedeyiz bi araba görüyorm 2 kişi yolun kenarından yürüyo ve bu araba çok hızlı gelip o 2 kişiye çarpıo ama bn bu kişileri tanımıoyrm vurduktan sonra o 2 kişi kayboluo ve bn yanımdaki birisine araba çarptı falan diyorm ama böyle sanki bu olay normalmiş gibi diyorum............bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim hala etkisindeyim

Hayır olsun inşaallah.. Rüyanızın baştan sona hükmü yok..

birsenn canımm gene benn bi rüüya görüdüm anmlamıı nedir acep

eşimii gördümm herzamnkii gibi sabah işee gidiyormuşşş perşembe günlerden akşam sat 8 gelme satiii ama yokk:44:arıyorum soruyum haber yok biğün geçmiş ardan onun akrabalrı benim akrabalrımm bize geliyolarr öldüü oglumuzz felan diyee biz şaşırıyozz sonraa ben eşimin iş arkdaşını dışarda görüyorum soruuyom nerde eve gelmedi diyorumm oda diyarbakıra gitiii gelirr çok bunlamış felna diyoo vss..sonrasındaa ben yol boyu yüeüyorum eşim karşımda bak geldimm diyorr eve getiriyorum herkezzz sevindii

çokk yazdımm cnm kusuruma bakmaa

Rica ederim.

Bir kaç defa okudum ama inanın yorumlayamadım rüyanızı.. Olumsuz değil, bilinçaltıda değil fakat yorumlayamadım malesef.. Eşinizle ilgili bir iş durumu mu çıkacak acaba ortaya. Ölüm hayırlı ömür demek, sizin rüyanıza göre kaybolmak, gizli kalmış bir konunun gündeme gelmesi, herkesin sevinmesi ise sıkıntılı bir sürecin sevinçle tamamlanmasına delalettir.

Fakat bütünüyle yorumlayamadım..

göönlünee saglıkk hakını helall ett saolllasınn canımmm...buda yeterr

Gününüz aydın olsun.Rüyamda okuldayım ve birisinin dikkatini çekmeye çalışıyorum okul eteği giymişim.bir erkek ama kim olduğunu hatırlamıyorum.daha sonra ise benim ilk ve çcukluk askımın kardeşinin öldüğünü görüyorum ve ardından da durup durup aglıyorum nereye gitsem bir aglamak var bende.daha sonra ise evimin karşısındaki ilkokulda 2 tane adam var ben bunların yanına gidiyorum beni klipte oynatmalarını istiyorum.kabul ediyorlar.snra bizim eve gidiyoruz.annemler bana hamburger falan almış ama ben dışarı çktığım için kapının önüne koymuştum alıyorum onu ordan mutfaga gidip yemeye başlıyorum.ardından o 2 adamdan 1i geliyor.ama o gelen benim kuzenimin aynı.işte hamburgerden bir ısırıkta o alıyor.patateslerin yarısını o yiyor falan bende yiyorum tabi.bu kadar rüyam.yorumlarsanız sevinirimm

birde hiç kalmadığın bi evde kalıp o evin anahtarını yastığının altına koydunmu evlenicğein kişiyi rüyanda görürmüşsün çok duydum bunu..bende dün gece komşumuzda uyudum anahtarını yastığımın altına koydum
gece rüyamda ayrıldığım erkek arkadaşımın adını soyadını söylediler gökhan ********
bu ne anlama geliyo doğrumudur bilinç altıda olabilir dimi :44:

Rüyanızı okuyunca acıktığımı hissettim. :)

Hayır olsun inşaallah..Rüyada ağlamak, sürekli ağlamaklı his, sevinç ve huzur getirir rüyanin görüldüğü dönemde..

Birinin sizin yemeğinizden yemek yemesi ise o kişi tarafından göreceğiniz iyiliğe delalattir..

Birinin öldüğünü görmek ise , bir yolculukla tabir olunur..

Geriye kalan kısımları sanırım bilinç altı rüyası. :)

çok çok çok teşekkür ederim beni kırmayıp yorumladığınız için:)) yüreğinize sağlık:))

Hayır olsun inşaallah.. Öyle bir yatış şeklinin islamiyette yeri olmadığı için görülen rüyanında sahih olma ihtimali zayıftır.

Bilinç altı rüyası oluyor genelde zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…