- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.981
Ben de rüyamda kek kesiyordum. Kalın, sade, ev yapımı bir kekti. Ne demektir bu?
çok çok çok teşekkür ederim beni kırmayıp yorumladığınız için:)) yüreğinize sağlık:))
geçen rüyamda bağırsak kurdu düşürüyodum tuvallete. sonra da göründe aa bunlar ne küçükmüş ben bunları kocaman biliyodum korkacak bişi yokmuş diyodum. sonra da ilaç alayım bari filan diodum.. komik yavv
Günaydıııınnnn
Birsencim ben dün gece çok karışık rüyalar gördüm hatırlayamıyorum zaten ben resmen film sahneleri gibi rüyalar görüyorum birgün uyandığımda yazsam ünlü bir senarist olurumtam hatırlayamıyorum ama bir yerde saklanıyormuşuz yanımda birileri var kapılar kilitli filan sonra biri geliyor adı Cem miş hani yılan hikayesi diye bir dizi vardı orada memolinin arkadaşı vardı.Oymuş çok iri yapılı ama böyle o kadar sıkı sarılıyorum ki yıllardır seni görmedim filan diye ama nasıl hasret gideriyoruz adının cem olduğunun sürekli vurgulanması çok ilginçti.Hiç cem diye birini tanımıyorum ayrıca rüyamda gördüğüm kişiyi reklamda şurda burda televizyonda hiç görmedim etkilenme olamaz orası.Niye o kadar insan varken onu gördüm çok ilginçti
merhaba
rüyamda hep bi çocuğum olduğunu görüyorum ama bu sefer doğururken gördüm her anını çıkışını bile nedir bu bi anlam veremedim.yorumlarsanız çok sevinirim
geçen rüyamda bağırsak kurdu düşürüyodum tuvallete. sonra da göründe aa bunlar ne küçükmüş ben bunları kocaman biliyodum korkacak bişi yokmuş diyodum. sonra da ilaç alayım bari filan diodum.. komik yavv
Rüyamda bir erkek çocuğu vardı. 5, 6 yaşlarında. Onu yanıma alacakmışım sözde. Annesi ve babası iyi bakmıyormuş ona çünkü. Çocuk yanımda yürüyor, sarışındı, kırmızı bir tişört ve şort giymişti. Sonra otobüs durağına gidiyorum. Sırada bekliyorum. Bir otobüs geliyor; gideceğim yerin ordan geçiyormuş bu otobüs ama binmiyorum ben. Diğer insanlar doluşuyor içine. Biraz daha durakta kalıp evimize gidiyorum. Yanımdaki çocuğu da bırakıyorum, yanımda gelmiyor. Evimiz gerçek hayattaki evden çok farklıydı. Tek katlı bir yermiş. Köy evi gibi. Yanıma tanıdığım bir erkek arkadaşım geliyor. Ona diyorum ki gitme otur annemle konuş, sohbet edin biraz. Kabul ediyor, oturuyor kanepeye. Çok durgun ve yüzü gülmüyor. Yanına oturuyorum, kafamı omzuna yaslıyorum, tv izliyoruz. (Gerçek hayatta benden hoşlanmıştı bu kişi, ama ben istemedim; hala da konuşuruz arkadaş olarak :s) Bir de annem de ben de çok neşeliydik, sürekli gülümsüyorduk. Annem olduğundan çok daha güzeldi, saçları uzamıştı (gerçekte daha kısa), parlıyordu, çok güzeldi.
Bunlar ne demektir? :26:
rüyada eski oturulan bi evi görmek birde 3-4 tane karanlık kadın kara kara giyinmiş
Ne anlama geliyor bu
dün gece bir rüya gördüm.tatil yeri gbi bir yerdeyimbalkonda kamera dürbün falan var.ordan birilerini görüyorum biir adam başka bir adamı öldürüyor.adam beni görmyor ama kamera ve dürbünü gördügü için adam odaya geliyor.içerde ben yokum ama korkan başka bir genç oluyor yakışıklı sarışın bir erkek kafasını vura vura kafasını kırıp öldürüyor kendini.adam onu görmüyor sanırım dolanıp koloçan edip gidiyor.kan falanda görmedim hayırdır inşallah yorumlarsanız sevinirim
Daha öncede sorum ama karar kara giyinmiş ne demek ? Siyah elbise mi giyinmiş yani ?
evet cnm siyah renk giyinmiş sıkıntılı kadınlar..eski oturulan ev görmek..ölmüş bi amcanın tekrar öldüğünü duymak
ben bugun cok tuhaf bir ruya gordum yorummlayabilirsen sevinirim canim
bir kadin ruyamda elimi acti falima bakiyordu dediki cok mucadele edecegin hayatta birseyler elde etmek icin,hic bisey kolayca eline gecmeyecek dedi birde 24yil daha yasiycaksin dedio sirada elime disim dustu alttaki on kesici disti,sonrda saat caldi uyandim:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?