Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Günaydıııınnnn
Birsencim ben dün gece çok karışık rüyalar gördüm hatırlayamıyorum zaten ben resmen film sahneleri gibi rüyalar görüyorum birgün uyandığımda yazsam ünlü bir senarist olurum tam hatırlayamıyorum ama bir yerde saklanıyormuşuz yanımda birileri var kapılar kilitli filan sonra biri geliyor adı Cem miş hani yılan hikayesi diye bir dizi vardı orada memolinin arkadaşı vardı.Oymuş çok iri yapılı ama böyle o kadar sıkı sarılıyorum ki yıllardır seni görmedim filan diye ama nasıl hasret gideriyoruz adının cem olduğunun sürekli vurgulanması çok ilginçti.Hiç cem diye birini tanımıyorum ayrıca rüyamda gördüğüm kişiyi reklamda şurda burda televizyonda hiç görmedim etkilenme olamaz orası.Niye o kadar insan varken onu gördüm çok ilginçti

merhaba
rüyamda hep bi çocuğum olduğunu görüyorum ama bu sefer doğururken gördüm her anını çıkışını bile nedir bu bi anlam veremedim.yorumlarsanız çok sevinirim

geçen rüyamda bağırsak kurdu düşürüyodum tuvallete. sonra da göründe aa bunlar ne küçükmüş ben bunları kocaman biliyodum korkacak bişi yokmuş diyodum. sonra da ilaç alayım bari filan diodum.. komik yavv

süpermiş ya bu arada imzandaki ticket 2 yıl 2 ay 2 hafta 2 gün olmuş hepsi 2

Geç bir Günaydın benden de size aclya :)

Hayır olsun inşaallah..Bazen yıllar önce görünen kişiler ya da konular bile gündeme gelebiliyor. Sadece gündem içerisinde olması bile gerekmez..

Hatta bazen yolda yürürken birinin konuştuğu konuya kulak misafiri olursanızo bile yıllar sonra rüyaya girebiliyor. Değişik bir sistem.. :)

Cem diye biriyle karşılaşırsanız haber salın bizede. Oldu oldu diye.

Rüyanız bilinçaltı.

merhaba
rüyamda hep bi çocuğum olduğunu görüyorum ama bu sefer doğururken gördüm her anını çıkışını bile nedir bu bi anlam veremedim.yorumlarsanız çok sevinirim

Hayır olsun. Rojdaaa, bebek büyük müjde demektir.. Kız çocuğu görmek, sıkıntılardan kurtulup bolluk içinde dönem yaşamaya, erkek çocuğu görmek, müjdeye delalettir.

Rüyanızda doğum anını hatırlamanız ise, bu dönem içerisinde yaşanılan tüm sıkıntıların sona ermesi demektir..Eğer sancıyı hatırlıyorsanız bu sıkıntılardan sonra ardı ardına müjdelere işarettir rüyanız.

Kurtçuğun ne anlama geldiğini bilmiyorum ki.

Hayır olsun.Fakat şöyle yorumlanabilir, dönem içerisinde size meşakatli ve sıkıntılı gelen bir konu, zaman sonra kolaylıkla çözülecek ve büyüttüğünüz gibi bir durum olmadığını anlayıp rahatlayacaksınız inşaallah.

Rüyamda bir erkek çocuğu vardı. 5, 6 yaşlarında. Onu yanıma alacakmışım sözde. Annesi ve babası iyi bakmıyormuş ona çünkü. Çocuk yanımda yürüyor, sarışındı, kırmızı bir tişört ve şort giymişti. Sonra otobüs durağına gidiyorum. Sırada bekliyorum. Bir otobüs geliyor; gideceğim yerin ordan geçiyormuş bu otobüs ama binmiyorum ben. Diğer insanlar doluşuyor içine. Biraz daha durakta kalıp evimize gidiyorum. Yanımdaki çocuğu da bırakıyorum, yanımda gelmiyor. Evimiz gerçek hayattaki evden çok farklıydı. Tek katlı bir yermiş. Köy evi gibi. Yanıma tanıdığım bir erkek arkadaşım geliyor. Ona diyorum ki gitme otur annemle konuş, sohbet edin biraz. Kabul ediyor, oturuyor kanepeye. Çok durgun ve yüzü gülmüyor. Yanına oturuyorum, kafamı omzuna yaslıyorum, tv izliyoruz. (Gerçek hayatta benden hoşlanmıştı bu kişi, ama ben istemedim; hala da konuşuruz arkadaş olarak :s) Bir de annem de ben de çok neşeliydik, sürekli gülümsüyorduk. Annem olduğundan çok daha güzeldi, saçları uzamıştı (gerçekte daha kısa), parlıyordu, çok güzeldi.

Bunlar ne demektir? :26:

Son düzenleme:

Hayır olsun inşaallah..Rüyanızda ki çocuk, sizin bir konuda birine yardım düşünceniz olacak, bu konuda yoğunlaşıyorsunuz fakat erteliyorsunuz..Bunu uygulamanız gerektiğine işarettir.

Bir konuda son noktaya ulaşacaksınız ve karar vermek isteyeceksiniz, otobusu ertelemeniz bu konuyuda kısa bir dönem ertelemenize delattir.

Annenizi şuanki durumdan çok farklı görmek ise , saçları kısa iken uzun ve canlı görmek annenizin gönlündeki bir muradın hızla ve hayırla gerçekleşmesine ve hane içinde hayırlı bir kalabalığa delalettir.

dün gece bir rüya gördüm.tatil yeri gbi bir yerdeyimbalkonda kamera dürbün falan var.ordan birilerini görüyorum biir adam başka bir adamı öldürüyor.adam beni görmyor ama kamera ve dürbünü gördügü için adam odaya geliyor.içerde ben yokum ama korkan başka bir genç oluyor yakışıklı sarışın bir erkek kafasını vura vura kafasını kırıp öldürüyor kendini.adam onu görmüyor sanırım dolanıp koloçan edip gidiyor.kan falanda görmedim hayırdır inşallah yorumlarsanız sevinirim

Hayır olsun inşaallah..Rüyanızı genel anlamda yorumlayamadım malesef , bir kaç defa okudum üstelik.

Fakat rüyada kan yokken katil görmek birinden gelecek destek ve habere delalettir.. Kamera ise dönem içerisinde bir konuda yükselmeye işarettir. Onun dışındakilerin manasını bilmiyorum .

evet cnm siyah renk giyinmiş sıkıntılı kadınlar..eski oturulan ev görmek..ölmüş bi amcanın tekrar öldüğünü duymak

''Kara kadınlar'' diye forumun bir yerinde okumuştum; çarşaf- ferace giyen hanımlar için..

Bunun için yazdığı düşünerek bir daha sormak istedim.
......

Hayır olsun inşaallah.. Ölmüş biri için sorduğun yorum için sadece hayra yor derim ısrarla.

İkinci rüya siyah giyinmiş sıkıntılı kadın görmek ise sıkıntılı bir habere delalettir.. Bu kadınların kaybolduğunu göüryorsanız bir müddet sonra bu haberin kısa sürede dağılacağına işarettir..Görmüyosanız eğer biraz meşakatli dönem işaretidir.

Eski oturulan bir ev görmek ise görmeyi çok arzu ettiğiniz bir kişiyi yeniden görmeniz ve bu kişiyle yeniden birşeyleri paylaşmak anlamına geliyor..

ben bugun cok tuhaf bir ruya gordum yorummlayabilirsen sevinirim canim
bir kadin ruyamda elimi acti falima bakiyordu dediki cok mucadele edecegin hayatta birseyler elde etmek icin,hic bisey kolayca eline gecmeyecek dedi birde 24yil daha yasiycaksin dedio sirada elime disim dustu alttaki on kesici disti,sonrda saat caldi uyandim:97:

Hayır olsun inşaallah..Fal konusu tamamen bilinç altı, hükmü yok rüyanın.

Diş konusunda ise güzel bir rüya görmüşsünüz. Avucun içine diş düşmesi ; bekarsa hamile kalmaya, hamileyse doğumun beklenildiğinden önce olmasına ve güzel bir bebeğe, bekarsa eline geçecek bir malın yahut işin iyi değerlendirilmesine delalettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…