- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
bende çok özledimmç nasılsınnn
[a.s.
ay rüyami unutmadan yazayim
gece muhabbet kusuyla ugrastim cok tatli bir kusdu ama sanki normalinden biraz büyükdü kus gelip sag omuzuma konuyor ben agizima yakin sanki sirnasiyor beni cok seviyormus
bende nedense kusun gitmesini istiyormusum (biryere gitcekmisim pesimden gelmesin diye)gitcekmisim diye oda birakmiyor sanki beni omuzumdan aliyorum elimin üstünde duruyor ordanda sürekli ucup sag omuzuma konuyor gitmek istemiyor birtürlü kusu kendimden uzaklastiramadim ama bende o kusu cok seviyomusum (gercektende cok severim muhabbetkuslarini)
cok merak etdim kus haberdir ama niye beni birakmak istemiyor diye agizimin icine girmek isterxcesine benden agrilmiyor ve sag omuzuma sürekli konuyor?
ah be mahsumum bu rüyanın ne anlattığını birbilsen canım inan sevincinden ağlarsın senin çok ama çokkkk güzel günlerin olacak beklede gör
ah be ablacim keske dedigin gibi olur pek umudum yok ama
insallah rabbim bana o sevinci yasatir
ne diyim hakimizda hayirlisi
gözüm üzerinizde haberiniz olsunakannehir
nazsevda sagolsun beni hic aratmiyor onun yorumlari cok isabetlidir
endulus sen ne alemdesin kiz?iyisindir insallah
ah be ablacim keske dedigin gibi olur pek umudum yok ama
insallah rabbim bana o sevinci yasatir
ne diyim hakimizda hayirlisi
gözüm üzerinizde haberiniz olsunakannehir
nazsevda sagolsun beni hic aratmiyor onun yorumlari cok isabetlidir
endulus sen ne alemdesin kiz?iyisindir insallah
wow masum girmiş ..gitmiş...
rüyalarımın yorumcusu:)
o arkadaşla dayanamadım..sizin ısrarınıza..gaza geldim..selam verdim...
bir kaç dakika konuştuk...tövbe ettim falan dedi..pek derinlere giremedik..çok hatalar yaptım...anlatsam kızarsın falan dedi..o kadar..dügün günü agladıgını falan söledi..
dedimki rüyama çok giriyosun dedim..o da dediki.kulaklarını çok çınlatıyorum ondandır. dedi
sonra eşim geldi...o gitmek zorunda kaldı..eşim ondan habersiz onla görüşmeme bozuldu.
bu yüzden artık slm verme dedi ne olcak şimcik..?
bacım ne olcağımı var,kocan bozulduysa görüşme,ah keşke kocana deseydın,ama şekerim,kocan istemediğini bilmiyodum,bilseydım,konuşma derdim..özür,ama konuş derkende konunun içeriğini bilmiyorum demiştim,
öyle evime falan çagırmadım ya...
annemlerin üst katında oturuyor..anneme geldi..endulus
kocanada kızdım şimdi,o neden çağırıyor senın kızarkadaşını
:)
bak benım çok ykın arkadaşımın sevgilisi(şimdi kocası)bana asılmıştı,bende tersledım tabiki,ama arkadaşıma birşey anlatmayacaktım,bilirim bazı kadın tiplerı arkadaşını satar,yoluna devam eder,sabah olduğunda arkadaşım benı aradı,sevgilim artık sneınle görüşemmi istemıyor,işte snın için iyi şeyler duymaış flan :))ne gülmüştüm,o geldi aklıma,
benimkinin senin anlattıgnla alakası yok güselim..olamazda...
cümle alem söylüyor çünkü bunu..eşim arkadaşını söle sana kim oldugunu söyliyiim diyor.bana laf gelmemsi için istemiyor..anladın
bitanem alakası olmadığını biliyorum,alakasız diye yazdım,aklıma geldi birden yıllar önce olan bişeydı,bence görüşme dicem kızcaksın,boşver o halde,böle gereksız şeyler için eşinle sorun yaşama,tatsız bı durum,arkadaşınada allah yardım etsin,dua et yeter
canım bir ara düşündümki,imza kampanyası başlatayım,mahsum foruma geri dönsün diye,sonra bıraz daha bekliyeyım dedim,rüya yorumlama,ama burda ol,
canım benım iyiyim,bayramda yurtdışına gitcem inş,bir rüyamı yorumlamıştın,içimde bir ümit var,bakalım deidğin gibi beyaz atlıyı,seyhattemı bulcam :)sen iyi gerisi boş tatlım..
wow masum girmiş ..gitmiş...
bir kaç dakika konuştuk...tövbe ettim falan dedi..pek derinlere giremedik..çok hatalar yaptım...anlatsam kızarsın falan dedi..o kadar..dügün günü agladıgını falan söledi..
dedimki rüyama çok giriyosun dedim..o da dediki.kulaklarını çok çınlatıyorum ondandır. dedi
sonra eşim geldi...o gitmek zorunda kaldı..eşim ondan habersiz onla görüşmeme bozuldu.
canim en azindan bikerede olsa konustun olsun
madem görüsmek istemiyorsun fayda görmüyorsun ozman görüsmezsin.yasakkelime
kendine iyi bak
yasakkelimewow masum girmiş ..gitmiş...
canim en azindan bikerede olsa konustun olsun
madem görüsmek istemiyorsun fayda görmüyorsun ozman görüsmezsin.yasakkelime
kendine iyi bak
evet canım rahatladım..kulluk vaziyemdi diye düşündüm açıkcası..
kin duymadıgımı ve onu iyiliğini istemdiğimi belirtmiş oldum ona..yerimseniben.
ay canim alemsin ha kaydirigubbakcemile3
ara sira girmeye calisirim
yurtdisina nere gidiyorsun bakayim?
insallah diledigin sekilde gelisir olaylar
ne kadarligigina gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?