Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

ah be mahsumum bu rüyanın ne anlattığını birbilsen canım inan sevincinden ağlarsın senin çok ama çokkkk güzel günlerin olacak beklede gör

Rüyamda karışık bir evdeyiz annemle beraber kalabalık insanlar var sonra birden kayboluyorlar annemle biz kalıyoruz.YAtıyormuşuz kalktım nasıl öksürüyorum.Annem bişey olmaz dedi sonra anneme dedim işe ne zaman gidiyorsun diyye hemen gitmem lazım geç kaldım edi hangi otobüsle gideceksin dedim neyse beraber çıktık birtane otobüs gördük annem bununla gidicem dedi gel sende bin sonra geri dönersin dedi bindik çok güzel bir otobüs otobüsün içinde yan koltuklar var onlarda oturuyoruz ben biraz rahatsız oldum yan gitmekten arkada düz boş yer vardı gördüm ama söylemedim anneme nedense elimizde kahveli lolipoplar varmış yiyoruz kağıtları elimizde yolda giderken çöp görüyorum uzakta anneme oraya at denk getir diyorum annem daha yakında bir çöp bulup (mavi kova) atıyor ve hala otobüsteyiz.

Daha sonra farklı bir rüyaya geçtim.
Erkek arkadaşımı görüyorum (normalde asker) izindeymiş çimlerin üzerinde oturup beraber sigara içiyoruz bir tane de yedek sigara var elimde.Normalde ben sigara kullanmam erkek arkadasım kullanır.Ben içime cekmiyorum sanırım birkez içime cektim öksürdüm sonra elimi yaktım.Erkek arkadasım sigarasını bitirdi ötekisini uzattım içmeyeceğim dedi.Sonra durduk yerde ağzından sigara dumanı cıkarttı bak hala ciğerlerimde var diye.Tüm bunlar olurken yanımızda da genç bir erkek var ve bizi izliyor.Daha sonra önümde bir bilgisayar oldu ve resimler oldu.Pembeli resimlerinden niye yok dedi bana erkek arkadaşım.Ben de sen zaten resimlere bakmamışsın diyorum o da cebinden bişeyler cıkarıyor.Bankadan yeni cıkmış gibi dümdüz 5 tller altından benm resmim bide arkaları dönük insanların olduğu resim bu resmi nie cıkarttı diye kendi kendime soruyorum.

Bu kadardı.Yine çok uzun oldu farkındayım :) Teşekkür ederim şimdiden.

Canm yazmıştım ama gözünden kaçmış bu seferki rüyalar pek hayırlı değil sanırım

Annem görmüş bu rüyayı.
Annem,ben, anneannem ve birkaç çocuk da varmış. Bir odadaymışız aşağıda sular varmış,etrafı su basmış. Sonra görünmez bir güç,bulunduğumuz odayı daha yüksek bir yere taşımış. Su baskınından korunalım diye.
Bu ne anlama geliyor Nazsevda Abla?

ah be mahsumum bu rüyanın ne anlattığını birbilsen canım inan sevincinden ağlarsın senin çok ama çokkkk güzel günlerin olacak beklede gör

ah be ablacim keske dedigin gibi olur pek umudum yok ama
insallah rabbim bana o sevinci yasatir
ne diyim hakimizda hayirlisi

gözüm üzerinizde haberiniz olsunakannehir

nazsevda sagolsun beni hic aratmiyor onun yorumlari cok isabetlidir

endulus sen ne alemdesin kiz?iyisindir insallah

canım bir ara düşündümki,imza kampanyası başlatayım,mahsum foruma geri dönsün diye,sonra bıraz daha bekliyeyım dedim,rüya yorumlama,ama burda ol,

canım benım iyiyim,bayramda yurtdışına gitcem inş,bir rüyamı yorumlamıştın,içimde bir ümit var,bakalım deidğin gibi beyaz atlıyı,seyhattemı bulcam :)sen iyi gerisi boş tatlım..

wow masum girmiş ..gitmiş...

rüyalarımın yorumcusu:)

o arkadaşla dayanamadım..sizin ısrarınıza..gaza geldim..selam verdim...
bir kaç dakika konuştuk...tövbe ettim falan dedi..pek derinlere giremedik..çok hatalar yaptım...anlatsam kızarsın falan dedi..o kadar..dügün günü agladıgını falan söledi..
dedimki rüyama çok giriyosun dedim..o da dediki.kulaklarını çok çınlatıyorum ondandır. dedi
sonra eşim geldi...o gitmek zorunda kaldı..eşim ondan habersiz onla görüşmeme
bozuldu.

bu yüzden artık slm verme dedi ne olcak şimcik..?

Son düzenleme:

bacım ne olcağımı var,kocan bozulduysa görüşme,ah keşke kocana deseydın,ama şekerim,kocan istemediğini bilmiyodum,bilseydım,konuşma derdim..özür,ama konuş derkende konunun içeriğini bilmiyorum demiştim,

anlatayım şekerim istersen...özürlük bişey yok be canım...
öyle abartılcak bişey yokta..kırıldı eşim o kadar...

saglam kişilerle dolaşmıyordu bu arkadaş..adını çıkmıştı anlarsın ya..
hatalar düşmüştü..falan..bu yüzden bende baglantıyı kesmiştim..eşimde kesmişti..

dediki bana söleseydin..bende çagırırdım dedi..neden benden habersiz konuştun dedi..sadece:uhm:

öyle evime falan çagırmadım ya...
annemlerin üst katında oturuyor..anneme geldi..
endulus

kocanada kızdım şimdi,o neden çağırıyor senın kızarkadaşını
:)

bak benım çok ykın arkadaşımın sevgilisi(şimdi kocası)bana asılmıştı,bende tersledım tabiki,ama arkadaşıma birşey anlatmayacaktım,bilirim bazı kadın tiplerı arkadaşını satar,yoluna devam eder,sabah olduğunda arkadaşım benı aradı,sevgilim artık sneınle görüşemmi istemıyor,işte snın için iyi şeyler duymaış flan :))ne gülmüştüm,o geldi aklıma,

ya tatlım öyle demesini sebebi şu...
biz nişanlıyken...o kız arkadaşa akıl verdik..kendine gel falan diye o bunu degerlendirmedi..bu yüzden..onla konuşmadık artık..eskiden çok samimiydik..yediğimz içtigimz birdi.....

benimkinin senin anlattıgnla alakası yok güselim..olamazda...

cümle alem söylüyor çünkü bunu..eşim arkadaşını söle sana kim oldugunu söyliyiim diyor.bana laf gelmemsi için istemiyor..anladın

benimkinin senin anlattıgnla alakası yok güselim..olamazda...

cümle alem söylüyor çünkü bunu..eşim arkadaşını söle sana kim oldugunu söyliyiim diyor.bana laf gelmemsi için istemiyor..anladın

bitanem alakası olmadığını biliyorum,alakasız diye yazdım,aklıma geldi birden yıllar önce olan bişeydı,bence görüşme dicem kızcaksın,boşver o halde,böle gereksız şeyler için eşinle sorun yaşama,tatsız bı durum,arkadaşınada allah yardım etsin,dua et yeter

anladım canım..
benim eşim sonszu güvenlir insandır kıs kaydirigubbakcemile3
sevmem öyle şeylerilmaz:

niye kızıyım sen bana mantıgını düşünceni paylaş o bana yeter tatlım...
evet tabi herşeyden önce eşim gelir...

dedim zaten allah yolunu açık etsin dedim...

bana dediki bana kin duymadıgını biliyorum dedi

ay canim alemsin ha kaydirigubbakcemile3
ara sira girmeye calisirim

yurtdisina nere gidiyorsun bakayim?
insallah diledigin sekilde gelisir olaylar
ne kadarligigina gideceksin?

yasakkelime

vallah kizlar ben sunu anladimki erkeklere fazla iyi olmiyacaksin hak edene haketdigi kadar deger vereceksin
kaybeden yine kadinlar oluyor herseyin fazlasi zarar
buda benim düsüncem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…