Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

ben iyiyim sen nasılsın herşey yolundadır umarım mahsum yok çok kişi yok hayırdır bilgin varmı canımbilmiyorumkismile

iyii sayılırım çok şükürr bunuda ablacım...

masun rüya yorumlamıcakmış veda etii ve gitiiii...benimde bi ryam vardıı ama yorumsuz kaldı seni beklemşştim...yazdım orayada bi yorumlarmısınnn:kedi:

ben iyiyim sen nasılsın herşey yolundadır umarım mahsum yok çok kişi yok hayırdır bilgin varmı canımbilmiyorumkismile

cadıarzu

benimkinin senin anlattıgnla alakası yok güselim..olamazda...

cümle alem söylüyor çünkü bunu..eşim arkadaşını söle sana kim oldugunu söyliyiim diyor.bana laf gelmemsi için istemiyor..anladın

eşin çok haklı karışmak istemezdim ama dayanamadım sen o arkadaşınla pek görüşme bence sanki kötü şeyler olacakmış gibi bir hisse kapıldım daha ilk onu rüyanda gördüğünü söylediğin zaman hissetmiştim ama belki yanlış hissettim diye konuya girmemiştim şimdi çok daha net hissediyorum ondan uzak dur kusura bakma konunuza karıştığım için

vallah kizlar ben sunu anladimki erkeklere fazla iyi olmiyacaksin hak edene haketdigi kadar deger vereceksin
kaybeden yine kadinlar oluyor herseyin fazlasi zarar
buda benim düsüncem tabi

canım seni burda görmek ne güzel çok sevindim inan doğru değer hakedene verilir ama kaybeden biz kadınlar değil onlar olur ayrılmayı kendi isteyen hiçbir kadın sonradan pişman olmamıştır ama ayrılmayı kendi isteyen her erkekte kesinlikle pişman olup eşinden birkez daha şans istemiştir bu kesinlikle böyledir şimdi sor ayrılan çiftlere kim pişman oldu tekrar deneyelim dedi diye bak görkü benim dediğim çıkacak ben çok araştırdım vede yanılmadım:enbuyukkk:

canım annenin rüyası çok hayırlı bir rüya annen sanırım çok iyilik yapan biri vede aldığı dualar onuda sizide koruyor annen veye sen mümkünse bir çocuk sevindirin bir sıkıntı gelecek hafif atlatmanız için çocuk sevindirin dedim güzel ve huzurlu sağlıklı günler sizin olsun canım

endulus nasılsın canım bende katılıyorum düşüncene burası mahsumsuz olmaz geri gel mahsum sanada iyi gelecek burdaki sohbet canım sanada şimdiden hayırlı yolculuklar inşallah sağlıkla gider sağlıkla gelirsin tatlım

canım her rüya hayırlıdır çünkü bazısı kötü birşey olacaksa uyarı gibidir bizlerde önlem alırız ona göre senin şu anda büyük özlemin varda sen onun için bu rüyayı görmüşsün merak etme tatlım olurmua.s.

ay ne demek canım istegin kadar yorum yapabilirsin...

bütün masuma yazdıgım rüyaları okumuşmuydunakannehir
ona dayanarakmı söylüyorsun..sositososito

kötü bişey mi..alalah ??:uhm:

yorum için saol nazsevda..

mahsum foruma geri dönsün imza kampanyası başlamış bulunmaktadır...

yeterli çoğunluk sağlanınca mahsum bizi kıramayıp döncektir..

nazsevda ablanın dediği gibi burası onada iyi gelcek..

ilk imza benden:dön mahsum :)

nazsevda abla bende iyiyim,bu aralar rüya görmuyorum,bilinçaltımda olanları görüyorum,aslında görmekte istiyorum rüya

nazsevda abla benım için ne hissediyosun,bir kere zamanı gelınce söylücem demiştim..

super senle dün arkadaşımla olanı anlatmıştımya,gece rüyama girdi,sevmıyorum bilinçaltı rüyaları..

[
super senle dün arkadaşımla olanı anlatmıştımya,gece rüyama girdi,sevmıyorum bilinçaltı rüyaları..[/QUOTE]

ay ne gördün kıs...kaydirigubbakcemile3
hayırdır inş..akannehir

anladım canım :)))
ufak tefek şeyleri yazmıcam.. bana esrarengiz gelenleri yazarım artıkınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…