- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
ben iyiyim sen nasılsın herşey yolundadır umarım mahsum yok çok kişi yok hayırdır bilgin varmı canımbilmiyorumkismile
ben iyiyim sen nasılsın herşey yolundadır umarım mahsum yok çok kişi yok hayırdır bilgin varmı canımbilmiyorumkismile
cadıarzu[ı]buğün sabah rüyamda annemgilin evindeyiz ablamgil yigenlerim gelmiş küçük çoçuklar dahaa[/ı]
[ı]sonra bebler annemin halılarına kustularr:)bizde annemle banyoda onları temziledik ablamda bu arada kuaföre gitiiş şaçlarınına röfle atırmayaaa...bukadarr [/ı]
[ı]ne esaçma dimiiiiiiiiii[/ı]
cadıarzu
benimkinin senin anlattıgnla alakası yok güselim..olamazda...
cümle alem söylüyor çünkü bunu..eşim arkadaşını söle sana kim oldugunu söyliyiim diyor.bana laf gelmemsi için istemiyor..anladın
vallah kizlar ben sunu anladimki erkeklere fazla iyi olmiyacaksin hak edene haketdigi kadar deger vereceksin
kaybeden yine kadinlar oluyor herseyin fazlasi zarar
buda benim düsüncem tabi
Annem görmüş bu rüyayı.
Annem,ben, anneannem ve birkaç çocuk da varmış. Bir odadaymışız aşağıda sular varmış,etrafı su basmış. Sonra görünmez bir güç,bulunduğumuz odayı daha yüksek bir yere taşımış. Su baskınından korunalım diye.
Bu ne anlama geliyor Nazsevda Abla?
canım bir ara düşündümki,imza kampanyası başlatayım,mahsum foruma geri dönsün diye,sonra bıraz daha bekliyeyım dedim,rüya yorumlama,ama burda ol,
canım benım iyiyim,bayramda yurtdışına gitcem inş,bir rüyamı yorumlamıştın,içimde bir ümit var,bakalım deidğin gibi beyaz atlıyı,seyhattemı bulcam :)sen iyi gerisi boş tatlım..
Rüyamda karışık bir evdeyiz annemle beraber kalabalık insanlar var sonra birden kayboluyorlar annemle biz kalıyoruz.YAtıyormuşuz kalktım nasıl öksürüyorum.Annem bişey olmaz dedi sonra anneme dedim işe ne zaman gidiyorsun diyye hemen gitmem lazım geç kaldım edi hangi otobüsle gideceksin dedim neyse beraber çıktık birtane otobüs gördük annem bununla gidicem dedi gel sende bin sonra geri dönersin dedi bindik çok güzel bir otobüs otobüsün içinde yan koltuklar var onlarda oturuyoruz ben biraz rahatsız oldum yan gitmekten arkada düz boş yer vardı gördüm ama söylemedim anneme nedense elimizde kahveli lolipoplar varmış yiyoruz kağıtları elimizde yolda giderken çöp görüyorum uzakta anneme oraya at denk getir diyorum annem daha yakında bir çöp bulup (mavi kova) atıyor ve hala otobüsteyiz.
Daha sonra farklı bir rüyaya geçtim.
Erkek arkadaşımı görüyorum (normalde asker) izindeymiş çimlerin üzerinde oturup beraber sigara içiyoruz bir tane de yedek sigara var elimde.Normalde ben sigara kullanmam erkek arkadasım kullanır.Ben içime cekmiyorum sanırım birkez içime cektim öksürdüm sonra elimi yaktım.Erkek arkadasım sigarasını bitirdi ötekisini uzattım içmeyeceğim dedi.Sonra durduk yerde ağzından sigara dumanı cıkarttı bak hala ciğerlerimde var diye.Tüm bunlar olurken yanımızda da genç bir erkek var ve bizi izliyor.Daha sonra önümde bir bilgisayar oldu ve resimler oldu.Pembeli resimlerinden niye yok dedi bana erkek arkadaşım.Ben de sen zaten resimlere bakmamışsın diyorum o da cebinden bişeyler cıkarıyor.Bankadan yeni cıkmış gibi dümdüz 5 tller altından benm resmim bide arkaları dönük insanların olduğu resim bu resmi nie cıkarttı diye kendi kendime soruyorum.
Bu kadardı.Yine çok uzun oldu farkındayım :) Teşekkür ederim şimdiden.
Canm yazmıştım ama gözünden kaçmış bu seferki rüyalar pek hayırlı değil sanırım
canım benim bu rüyada yorumlanacak hiç birşey yok bence inşallah daha net rüyalar görürsün bizde yorumlarız
canım her rüya hayırlıdır çünkü bazısı kötü birşey olacaksa uyarı gibidir bizlerde önlem alırız ona göre senin şu anda büyük özlemin varda sen onun için bu rüyayı görmüşsün merak etme tatlım olurmua.s.
eşin çok haklı karışmak istemezdim ama dayanamadım sen o arkadaşınla pek görüşme bence sanki kötü şeyler olacakmış gibi bir hisse kapıldım daha ilk onu rüyanda gördüğünü söylediğin zaman hissetmiştim ama belki yanlış hissettim diye konuya girmemiştim şimdi çok daha net hissediyorum ondan uzak dur kusura bakma konunuza karıştığım için
imza kampanyası nerde oluyor..???
foruma yaz dön mahsum diye,ne görcem kıss saçma saçma şeyler,ya cidden o gün gördüğüm konuştuğum şeylerın rüyama girmesınde hiç hoşlanmıyorum,sana demek istediğimde buydu,hanı bir ara herşeyi yazıyosun demiştmya,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?