Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

ya inş. benim rüyamıda yorumlarsınız çok merak ediyorum çünkü
dün akşam ben yatmadan önce Rabbim eğer istediğim üniversiteyi kazanırsam ferah bi rüya göreyim dedim eğer olmayacaksa sıkıcı bunaltıcı rüya göreyim diye dua ettim sonra rüyamda istedğim üniversitenin bulunduğu ilçedeyim orada piknik yapıyoruz sevdiklerim yanımda ailem yanımda çok güzel eğlenceli vakit geçiriyoruz ben bu üniversiteyi çok istiyroum yıl içinde 3-4kerede gördüm kendimi o üniversitede işte ev falan tutmuşuz öyle
inş. yorumlarsınız benim rüyalarım çıkıyo genelde ama acaba bunu çok istedğim için mi rüyama giriyo hani aç tavuk kendini buğday ambarından görürmüş ya oo misalbilmiyorumkismile
mesela cenaze görüyorum pat biri vafat ediyor abim bi kız işi vardı rüyamda kızdan soğumuştum hiç istemiyordum ve rüyamda olmuyordu gerçektede olmuyordu acaba buda çıkar mıbilmiyorumkismile

tatlım ne güzel yorumlamışın,süpersin,inşallah dediğin gibi aç tavuk kendini buydağ ambarında mısalı olmaz,ama eğer öle değilse süper rüyan,öte yandan bu duruma bende düşüyorum,bilinçaltı diyorum,ama senın duruma getirdiğin yorum cuk diye outrdu tatlım,işet anahtar burası bunu çözerse kişi rüyalarını ızler,bizede haber ver okul işini oldumu

inş. öyle olur Allah razı olsun yorumun için abimde üniversiteyi kazandığı sene kendisini ders anlatırken görmüş öğretmen oldu inş. benimde öyle olur. inş. hayırlıı bir haber veririm sizlere:Saruboceq: :Saruboceq:

erkekler aslında hiç ilgilenmez rüyaları ile,artık sende yorumlara katılabilirsin,

ablacığım 3 gecedir rahmetli dedemi görüyorum rüyamda...hayır olsun...birde dün gece rüyamda koluma altın bilezik taktım..sonra anneme veriyorum sakla diye oda bana geri veriyor...rüyalarım ne anlama geliyor...

ablacığım 3 gecedir rahmetli dedemi görüyorum rüyamda...hayır olsun...birde dün gece rüyamda koluma altın bilezik taktım..sonra anneme veriyorum sakla diye oda bana geri veriyor...rüyalarım ne anlama geliyor...

Çok anlamam ama ölü görmek iyidir derler belliki senden dua istiyor 3 ihlas 1 fatiha oku ruhuna gitsin dedenin.Altın bilezik hamile biri gördüğünde erkek bebek diye bilirim.Ama normal biri gördüğündede iyi bir haber olabilir...

selam kizlar yorumlayan daha varmi aranizda?

bende 7 aylik oglumu kosarken gördüm,
dün bir eve bakmaya gittik,o evin pencereleri felan rüyama girdi
birde cok garip suan oturdugum evin antresine oturup tuvaletimi yapiyorum kücük abdest ama :)))) hali batmasin diyede haliyi kaldiriyorum iyyyy
bir kiz gördüm icine cin kacmis ama öyle diyorlar kizda bir anormallik yokdur görünüsde

merhaba canim,
bugün rüyamda sevdigim, ve onun annesiyle kardesi bize gelmis. misafirlerlmis ve hazirlik yapmisiz. annem köfteler yapmis. köftelere degisikk bi tad kattim. diyor ve örümcek agi ile yogurdugunu sölüyor. görünümde köftelerde file gibi biseyler var. annesile sevdigim koltukta oturuyomus, kardesi ise sandalyede. kardesi cok utanip sklyiormus kipkirmizi imis..benden utaniyormus. bende onunla ilgilenip onda servis yapiyormusum o köftelerden. buyur bak cok güzel diyip ona bi tabak vermisim. sonra da kendim köftenin tadina bakmisim ve tadi cok garip, yavanmis. sonra onlari ugurladik...ben spor salonuna gitmisim, ordaki dolaplari hatirliyorum..esyalarimi cikartiyormusum. kocaman dolap salonu hatirliyorum. sapsari hepside...ve yüksek bi yerdeymis bu dolaplarin oldugu bulundugum salon.
cok garip bi rüya, pek bsiey anlamadim

Son düzenleme:
bende bendeeeeekaydirigubbakcemile5

benim canımsın sen ne kadar merak etmişsin beni inan benimde aklım hep sizdeydi bir haftadır bilgisayar bozuktu tamire gitti bugün geldide şükür kavuştum sizlere konulardan biraz uzak kaldım kimde ne değişiklik var merak içindeyim hepinizi çokkkkk özledim canlarım benima.s.

canım benim rabbim inşallah bebiğinin haberini bizlerle paylaşacağın günü nasip etsin ki rüyanda bunun habercisi dedeni görmen dünya mutluluğunu yaşayacağın yani muradının olmasının habercisidir birde eğer bebeğin erkek olursa ki bana öyle geliyor çocuğunun kulağına dedinin ismini okuyun adını koyarken ama dedenin ismini kulanmanız şart değil göbek adı olsun yeter canım

canım rüyanı hayra yoralım bazı rüyaları yorumlamak istemeyebilirler haklıdırlarda tıpkı senin rüyan gibi bu rüyayı yorumlatmasan daha iyi olur bence unut gitsin rüyanı beni yanlış anlama olurmu tatlım

Sağol canım. Tabi ki sen daha iyi bilirsin.
Yorumlatma diyorsan yorumlatmam. :1rolleyes:
Hayır olsun.

Sağol canım. Tabi ki sen daha iyi bilirsin.
Yorumlatma diyorsan yorumlatmam. :1rolleyes:
Hayır olsun.

sağol tatlım inşallah daha nice güzel rüyalarını yorumlarız burda bak gör ne güzel rüyalar göreceksin vede birlikte sevineceğiz çıkan rüyalarına bu rüyanı hiç kimseye anlatma olurmu görmedin say birde üç ihlas bir fatiha suresini oku RABBİM RÜYAMI SEN HAYIRA ÇEVİR de ve konuyu kapat yeni rüyalarını görmen için olurmu birtanem

İnşallahh...
Tamam canım benimm.. Hemen yapıyorum dediğini.... eyvahedigeldismile
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…