- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
ya inş. benim rüyamıda yorumlarsınız çok merak ediyorum çünkü
dün akşam ben yatmadan önce Rabbim eğer istediğim üniversiteyi kazanırsam ferah bi rüya göreyim dedim eğer olmayacaksa sıkıcı bunaltıcı rüya göreyim diye dua ettim sonra rüyamda istedğim üniversitenin bulunduğu ilçedeyim orada piknik yapıyoruz sevdiklerim yanımda ailem yanımda çok güzel eğlenceli vakit geçiriyoruz ben bu üniversiteyi çok istiyroum yıl içinde 3-4kerede gördüm kendimi o üniversitede işte ev falan tutmuşuz öyle
inş. yorumlarsınız benim rüyalarım çıkıyo genelde ama acaba bunu çok istedğim için mi rüyama giriyo hani aç tavuk kendini buğday ambarından görürmüş ya oo misalbilmiyorumkismile
mesela cenaze görüyorum pat biri vafat ediyor abim bi kız işi vardı rüyamda kızdan soğumuştum hiç istemiyordum ve rüyamda olmuyordu gerçektede olmuyordu acaba buda çıkar mıbilmiyorumkismile
tatlım ne güzel yorumlamışın,süpersin,inşallah dediğin gibi aç tavuk kendini buydağ ambarında mısalı olmaz,ama eğer öle değilse süper rüyan,öte yandan bu duruma bende düşüyorum,bilinçaltı diyorum,ama senın duruma getirdiğin yorum cuk diye outrdu tatlım,işet anahtar burası bunu çözerse kişi rüyalarını ızler,bizede haber ver okul işini oldumu
inş. öyle olur Allah razı olsun yorumun için abimde üniversiteyi kazandığı sene kendisini ders anlatırken görmüş öğretmen oldu inş. benimde öyle olur. inş. hayırlıı bir haber veririm sizlere:Saruboceq: :Saruboceq:
ablacığım 3 gecedir rahmetli dedemi görüyorum rüyamda...hayır olsun...birde dün gece rüyamda koluma altın bilezik taktım..sonra anneme veriyorum sakla diye oda bana geri veriyor...rüyalarım ne anlama geliyor...
bende bendeeeeekaydirigubbakcemile5
ablacığım 3 gecedir rahmetli dedemi görüyorum rüyamda...hayır olsun...birde dün gece rüyamda koluma altın bilezik taktım..sonra anneme veriyorum sakla diye oda bana geri veriyor...rüyalarım ne anlama geliyor...
Ben daha önce de yazmıştım cinsel organı kıpkırmızı görmek ne demektir acaba?
Bir erkeğin karşısında bacaklarımı açmış oturuyordum ve kıpkırmızıydı mahrem bölgem ve çevresi?
İnşallah hayırdır...
canım rüyanı hayra yoralım bazı rüyaları yorumlamak istemeyebilirler haklıdırlarda tıpkı senin rüyan gibi bu rüyayı yorumlatmasan daha iyi olur bence unut gitsin rüyanı beni yanlış anlama olurmu tatlım
Sağol canım. Tabi ki sen daha iyi bilirsin.
Yorumlatma diyorsan yorumlatmam. :1rolleyes:
Hayır olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?