- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
canım benim rabbim inşallah bebiğinin haberini bizlerle paylaşacağın günü nasip etsin ki rüyanda bunun habercisi dedeni görmen dünya mutluluğunu yaşayacağın yani muradının olmasının habercisidir birde eğer bebeğin erkek olursa ki bana öyle geliyor çocuğunun kulağına dedinin ismini okuyun adını koyarken ama dedenin ismini kulanmanız şart değil göbek adı olsun yeter canım
Merhaba nazsevda rüyamı yazıyorum opuyorumnanaktan
Bir evden kucağımda hafif uzun,siyah saçlı erkek çocuğuyla çıkıyorum.Doğalı 1 hafta olmasına rağmen 3-4 yaşındaki erkek çocuğu gibiydi,çok asabice konuşuyordu ama ben onu çok seviyordum rüyamda sürekli öpüyordum.Düz bir patikaya girdik ileride nar ağacı varmış onun üzerinde küçük narların arka tarafında 2 büyük nar vardı onları gösterdim küçüğe.Sonra yolumuza devam ettik derken hava karardı korkmaya başladım.Bir araba bizi aldı içinde 2 erkek vardı birisi genç,birisi orta yaşlıydı.Genç olan arabayı kullanıyordu.Bindiğime pişman oldum korkum iyice arttı ve inmek istedim fakat indirmediler.Biraz daha gidince biryerde durdular kucağımda çocukla hemen dışarıya atladım ve geldiğim yere doğru yani geriye doğru koşmaya başladım.O 2kişide peşimizden geldiler meğerse iyi insanlarmış bizi koruyorlar yanımda 3-4 ane kız daha oldu.Karşıdan yığınlarca genç erkekler geliyor ve bize bakıyorlardı.Yanımızda o 2 kişi olduğu için bize bulaşmıyorlardı.O sırada kucağımdaki esmer çocuk birden sarışın zayıf bir kız çocuğuna dönüştü.Braz daha ilerleyince etraf aydınlandı.İlk geldiğimiz yere geldik nar ağacının yanından geçtik kucağımdaki çocuk yine o erkek çocuğuna dönüştü.YAnımızdaki kızlar erkeklerde kayboldu giderken sol tarafımızda büyük sebil su vardı mermerli yapılmış.Şalgam suyu akıyormuş sözde ama berrak su akıyordu ben gördüğümde.İlerlemeye devam ettik pembe tüylü mor tüylü ağaçlar gördüm ama sahteymiş yaprakları üzerinde etiketler var çocuğa gösteriyorum bak ne güzel diyorum. Aslında rüyanın devamı da var ama hatırlayamıyorum.Yorumlarsan çok mutlu olurum.Teşekkür ederim .Kusura bakma çok uzun oldu
Uzun zamandır giremedim. Mahsumdegiliz gitmiş. :/ Yorumladığı her rüya için teşekkür ediyorum kendisine tekrar.
Nazsevda Abla rüyamda annem bana bir bıçak verdi. 'Al kızım bak bu keskin bir bıçak rahatça kesebilirsin.' dedi. Aldım elime ve yeşil sivri bir biberi kesmeye başladım. 'Çok güzel, kolayca kesiliyor.'dedim anneme. Biber küçük bir parçaydı. Biraz dilimledim. (Ve gerçek hayatta bizim evde keskin bıçak yoktur sebzeleri, meyveleri keserken zorlanırız.)
Bu ne anlama geliyor olabilir?
canım rüyan hayra gelsin çokta güzel bir rüya geçmişte etkisi altında kaldığın biri tekrar hayatına girmeye kalkacak sen başka birine güveneceksin önce sonrada birilerin düşünceleriyle hareket edip yanlış karar vereceksin ama daha sonra doğruyu kendin göreceksin rızkın bol olacak bir yakınının hastalık haberini duyacaksın yalnız hayatındaki değişiklikler çok erken ve çokta hayırlı olacak rüyan gerçekten çok hayırlı bu tür rüyalar yorumlanmış rüyalardır senin rüyan aslında çok açık anlatoyor hayırlı bir rüya olduğunu canım
kızlar ben rüya yorumlamakta mahsum kadar iyi değilim bunu özelikle belirteyim sadece hislerime güvenerek yazıyorum birde sürekli bakamaya bilirim hemen cevap yazamayabilirim kusura bakmayın olurmu
canım rüyan çok hayırlı inşallah istanbulda yaşıyorsan eğer mümkünse ZUHURAT BABA türbesine git bakırköyde senin rüyandaki zat orda yatıyo bana göre oda savaşta askerlere su dağıtmış hislerime güvenerek söylüyorum bunu inanırsan yap birde NUN duasını yani diğer adı KALEM duasını oku dilek dile inşallah yakında bebek sahibi olacaksın buna inan rabbim açılan elleri boş çevirmez sende biliyorsun tatlımrüyamda kendi evimde ablamla beraber oturduğumu ve ne zaman anne olacağımı falan konuşuyoruz sonra ablam bana bizim akrabamız olan peygamber soyundan gelen ve allah dostu olan bir zattan bahsediyor ona mektup yazalım belki bu sorumuza cevap verir falan diyor (bu arada ben çocuk için tedavi görüyorum yani çocuğum olmuyor.)bende hemen mektup yazmaya başlıyorum mektubu çok güzel yazıyorum arapça bilmediğim halde arapça yazıp ne yazdığımıda ablama okuyorum sonra mektubu gönderiyoruz aradan biraz zaman geçiyor yine ablamla oturuyoruz bi bakıyorum (evimin karşısında ama çok yakın olmayan bi mezarlık var hatta orda birde şehit yatıyor)o mezarlığın karşı tarafında mektup yazdığım zatın geldiğini görüyorum hemen ayran yapıp buzdolabına koyuyorum ablamla aşağı iniyoruz yaşlı bir insan bildiğiniz çanakkale şehitleri gibi aynen öyle giyinmiş elinde asası azığı falan sakallı bana mekkeden buraya yürüyerek geldiğini ve bana allahtan haber getirdiğini 4 ay sonra gebe kalacağımı göşyaşlarımın dineceğini söyledi ablamla birbirimize sarılırken ay dur abla ayran getireyim o kadar yol yürümüş susamıştır diyorum ablamda hadi git getir diyor ama sağımıza solumuza bakıyoruz yok olmuş rüyamda hiç korkmuyorum gayet normal geliyor bana herşey bu rüyayı haziran ayının sonunda gördüm.
nazsevda benimde rüyamı yorumlayabilirmisin.
bende rüyamda gölde ördekler gördm baya vardı 15 20 ördek falan ekmek atıyodm onlara onlarda yiyolardı,çok sevimlilerdi umarım iyidira.s.
bende çok özledimmç nasılsınnnbenim canımsın sen ne kadar merak etmişsin beni inan benimde aklım hep sizdeydi bir haftadır bilgisayar bozuktu tamire gitti bugün geldide şükür kavuştum sizlere konulardan biraz uzak kaldım kimde ne değişiklik var merak içindeyim hepinizi çokkkkk özledim canlarım benima.s.
canım evet hayırlı bir rüya senin gödüğün ördekler eğer okuyosan başarı ve ekmekte iş demektir hiç sıkılmadan iş sahibi olursun eğer çalışmıyorsan yok çalışıyorum dersende mevki sahibi yada maaşta yükselme diye yorumlayalım olurmu umarım beğenirsin yorumumu canım
günaydin yorumlarsaniz sevinirim
rüyamda ucak gördüm ama hava degildi yani 1 tane ucakdi pervanesi dönüyordu yavasdan cevresinde subay askerler vardi 4-5 tane
ayyy beğenmez mym ağzından bal damlıyoolumunekankayizsmileokuyorm bu sene son ama biticek inşallah bende ne yapsam kpssye mi hazırlansam falan diye düşünüyodm bu ara hep inş kolayca iş bulurm hemenboshayallersmile[/QUObulacaksın inşallah canım hemde hiç zorlanmadan rabbim güzel kalbine göre versin hayatındaki her isteğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?