Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Merhaba nazsevda rüyamı yazıyorum opuyorumnanaktan
Bir evden kucağımda hafif uzun,siyah saçlı erkek çocuğuyla çıkıyorum.Doğalı 1 hafta olmasına rağmen 3-4 yaşındaki erkek çocuğu gibiydi,çok asabice konuşuyordu ama ben onu çok seviyordum rüyamda sürekli öpüyordum.Düz bir patikaya girdik ileride nar ağacı varmış onun üzerinde küçük narların arka tarafında 2 büyük nar vardı onları gösterdim küçüğe.Sonra yolumuza devam ettik derken hava karardı korkmaya başladım.Bir araba bizi aldı içinde 2 erkek vardı birisi genç,birisi orta yaşlıydı.Genç olan arabayı kullanıyordu.Bindiğime pişman oldum korkum iyice arttı ve inmek istedim fakat indirmediler.Biraz daha gidince biryerde durdular kucağımda çocukla hemen dışarıya atladım ve geldiğim yere doğru yani geriye doğru koşmaya başladım.O 2kişide peşimizden geldiler meğerse iyi insanlarmış bizi koruyorlar yanımda 3-4 ane kız daha oldu.Karşıdan yığınlarca genç erkekler geliyor ve bize bakıyorlardı.Yanımızda o 2 kişi olduğu için bize bulaşmıyorlardı.O sırada kucağımdaki esmer çocuk birden sarışın zayıf bir kız çocuğuna dönüştü.Braz daha ilerleyince etraf aydınlandı.İlk geldiğimiz yere geldik nar ağacının yanından geçtik kucağımdaki çocuk yine o erkek çocuğuna dönüştü.YAnımızdaki kızlar erkeklerde kayboldu giderken sol tarafımızda büyük sebil su vardı mermerli yapılmış.Şalgam suyu akıyormuş sözde ama berrak su akıyordu ben gördüğümde.İlerlemeye devam ettik pembe tüylü mor tüylü ağaçlar gördüm ama sahteymiş yaprakları üzerinde etiketler var çocuğa gösteriyorum bak ne güzel diyorum. Aslında rüyanın devamı da var ama hatırlayamıyorum.Yorumlarsan çok mutlu olurum.Teşekkür ederim .Kusura bakma çok uzun oldu

Uzun zamandır giremedim. Mahsumdegiliz gitmiş. :/ Yorumladığı her rüya için teşekkür ediyorum kendisine tekrar.

Nazsevda Abla rüyamda annem bana bir bıçak verdi. 'Al kızım bak bu keskin bir bıçak rahatça kesebilirsin.' dedi. Aldım elime ve yeşil sivri bir biberi kesmeye başladım. 'Çok güzel, kolayca kesiliyor.'dedim anneme. Biber küçük bir parçaydı. Biraz dilimledim. (Ve gerçek hayatta bizim evde keskin bıçak yoktur sebzeleri, meyveleri keserken zorlanırız.)
Bu ne anlama geliyor olabilir?

bende rüyamda gölde ördekler gördm baya vardı 15 20 ördek falan ekmek atıyodm onlara onlarda yiyolardı,çok sevimlilerdi umarım iyidira.s.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq

CANIM AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK... İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH RABBİM EN YAKIN ZAMANDA NASİP EDER SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA...BU SEFER KUCAĞIMA ALACAĞIM GÜNLERİDE NASİP EDER...TÜM İSTEYENLERE.....

Günaydın nazsevda önceki mesajımı daha yanıtlayamadan 2.rüyamı da yazıyorum :kedi:

Rüyamda karışık bir evdeyiz annemle beraber kalabalık insanlar var sonra birden kayboluyorlar annemle biz kalıyoruz.YAtıyormuşuz kalktım nasıl öksürüyorum.Annem bişey olmaz dedi sonra anneme dedim işe ne zaman gidiyorsun diyye hemen gitmem lazım geç kaldım edi hangi otobüsle gideceksin dedim neyse beraber çıktık birtane otobüs gördük annem bununla gidicem dedi gel sende bin sonra geri dönersin dedi bindik çok güzel bir otobüs otobüsün içinde yan koltuklar var onlarda oturuyoruz ben biraz rahatsız oldum yan gitmekten arkada düz boş yer vardı gördüm ama söylemedim anneme nedense elimizde kahveli lolipoplar varmış yiyoruz kağıtları elimizde yolda giderken çöp görüyorum uzakta anneme oraya at denk getir diyorum annem daha yakında bir çöp bulup (mavi kova) atıyor ve hala otobüsteyiz.

Daha sonra farklı bir rüyaya geçtim.
Erkek arkadaşımı görüyorum (normalde asker) izindeymiş çimlerin üzerinde oturup beraber sigara içiyoruz bir tane de yedek sigara var elimde.Normalde ben sigara kullanmam erkek arkadasım kullanır.Ben içime cekmiyorum sanırım birkez içime cektim öksürdüm sonra elimi yaktım.Erkek arkadasım sigarasını bitirdi ötekisini uzattım içmeyeceğim dedi.Sonra durduk yerde ağzından sigara dumanı cıkarttı bak hala ciğerlerimde var diye.Tüm bunlar olurken yanımızda da genç bir erkek var ve bizi izliyor.Daha sonra önümde bir bilgisayar oldu ve resimler oldu.Pembeli resimlerinden niye yok dedi bana erkek arkadaşım.Ben de sen zaten resimlere bakmamışsın diyorum o da cebinden bişeyler cıkarıyor.Bankadan yeni cıkmış gibi dümdüz 5 tller altından benm resmim bide arkaları dönük insanların olduğu resim bu resmi nie cıkarttı diye kendi kendime soruyorum.

Bu kadardı.Yine çok uzun oldu farkındayım :) Teşekkür ederim şimdiden.

canım rüyan hayra gelsin çokta güzel bir rüya geçmişte etkisi altında kaldığın biri tekrar hayatına girmeye kalkacak sen başka birine güveneceksin önce sonrada birilerin düşünceleriyle hareket edip yanlış karar vereceksin ama daha sonra doğruyu kendin göreceksin rızkın bol olacak bir yakınının hastalık haberini duyacaksın yalnız hayatındaki değişiklikler çok erken ve çokta hayırlı olacak rüyan gerçekten çok hayırlı bu tür rüyalar yorumlanmış rüyalardır senin rüyan aslında çok açık anlatoyor hayırlı bir rüya olduğunu canım

canım bir olayda annenden yardım isteyeceksin annende biraz seni üzecek ama sonucu doğru olan bir yol gösterecek bu kararda senin için çok hayırlı olacak inşallaha.s.

kızlar ben rüya yorumlamakta mahsum kadar iyi değilim bunu özelikle belirteyim sadece hislerime güvenerek yazıyorum birde sürekli bakamaya bilirim hemen cevap yazamayabilirim kusura bakmayın olurmu

Yüreğine sağlık sevgili nazsevda çok sevindim hayatımda değişikliklerin olmasına ve hayırlı olmasına

kızlar ben rüya yorumlamakta mahsum kadar iyi değilim bunu özelikle belirteyim sadece hislerime güvenerek yazıyorum birde sürekli bakamaya bilirim hemen cevap yazamayabilirim kusura bakmayın olurmu

Niye kusura bakalım .Sen karşılıksız olarak bişeyler yapıyorsun bizim için. Ayrıca çok da güzel yorumluyorsun.Allah razı olsun :1hug: a.s.

rüyamda kendi evimde ablamla beraber oturduğumu ve ne zaman anne olacağımı falan konuşuyoruz sonra ablam bana bizim akrabamız olan peygamber soyundan gelen ve allah dostu olan bir zattan bahsediyor ona mektup yazalım belki bu sorumuza cevap verir falan diyor (bu arada ben çocuk için tedavi görüyorum yani çocuğum olmuyor.)bende hemen mektup yazmaya başlıyorum mektubu çok güzel yazıyorum arapça bilmediğim halde arapça yazıp ne yazdığımıda ablama okuyorum sonra mektubu gönderiyoruz aradan biraz zaman geçiyor yine ablamla oturuyoruz bi bakıyorum (evimin karşısında ama çok yakın olmayan bi mezarlık var hatta orda birde şehit yatıyor)o mezarlığın karşı tarafında mektup yazdığım zatın geldiğini görüyorum hemen ayran yapıp buzdolabına koyuyorum ablamla aşağı iniyoruz yaşlı bir insan bildiğiniz çanakkale şehitleri gibi aynen öyle giyinmiş elinde asası azığı falan sakallı bana mekkeden buraya yürüyerek geldiğini ve bana allahtan haber getirdiğini 4 ay sonra gebe kalacağımı göşyaşlarımın dineceğini söyledi ablamla birbirimize sarılırken ay dur abla ayran getireyim o kadar yol yürümüş susamıştır diyorum ablamda hadi git getir diyor ama sağımıza solumuza bakıyoruz yok olmuş rüyamda hiç korkmuyorum gayet normal geliyor bana herşey bu rüyayı haziran ayının sonunda gördüm.

nazsevda benimde rüyamı yorumlayabilirmisin.

rüyamda tanıdığım ve alakasız biri bana aşkını ilan ediyordu..sonra bir arkadaşım rüyasında görmüş bana mesaj atıyor romaya gidiceksin diye...yani hepsi rüya..gerçekte arkadaşım rüyasında görmüş değil..bir yorumu varsa yorumlarsanız sevinirim..

Son düzenleme:
canım rüyan çok hayırlı inşallah istanbulda yaşıyorsan eğer mümkünse ZUHURAT BABA türbesine git bakırköyde senin rüyandaki zat orda yatıyo bana göre oda savaşta askerlere su dağıtmış hislerime güvenerek söylüyorum bunu inanırsan yap birde NUN duasını yani diğer adı KALEM duasını oku dilek dile inşallah yakında bebek sahibi olacaksın buna inan rabbim açılan elleri boş çevirmez sende biliyorsun tatlım

bende rüyamda gölde ördekler gördm baya vardı 15 20 ördek falan ekmek atıyodm onlara onlarda yiyolardı,çok sevimlilerdi umarım iyidira.s.

canım evet hayırlı bir rüya senin gödüğün ördekler eğer okuyosan başarı ve ekmekte iş demektir hiç sıkılmadan iş sahibi olursun eğer çalışmıyorsan yok çalışıyorum dersende mevki sahibi yada maaşta yükselme diye yorumlayalım olurmu umarım beğenirsin yorumumu canım

bende çok özledimmç nasılsınnn
[a.s.

ayyy beğenmez mym ağzından bal damlıyoolumunekankayizsmileokuyorm bu sene son ama biticek inşallah bende ne yapsam kpssye mi hazırlansam falan diye düşünüyodm bu ara hep inş kolayca iş bulurm hemenboshayallersmile

günaydin yorumlarsaniz sevinirim

rüyamda ucak gördüm ama hava degildi yani 1 tane ucakdi pervanesi dönüyordu yavasdan cevresinde subay askerler vardi 4-5 tane

günaydin yorumlarsaniz sevinirim

rüyamda ucak gördüm ama hava degildi yani 1 tane ucakdi pervanesi dönüyordu yavasdan cevresinde subay askerler vardi 4-5 tane

canım rüyan hayra gelsin inşallah yerdeki uçak memlektinden uzak bir yere yerleşmiş birine yorumlanır askerse güçtür yani gurbetteki birinin başarısına işarettir inşallah bu siz veya ailedenden birinin mutlu haberidir benim yorumum böyle canım kendimce yorum yapıyorum umarım beğenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…