- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.001
canım saçlarınla uğraşman birkaç sorun yaşayacağını gösterir ama ben nasıl yaptım kendimi tanıyamıyorum diyeceğin bir sorun yaşayacaksın ailende daima destek olacaklar deniz ferahlıktır inşallah sıkıntılarını çabuk ve kolay atlatacaksın aslında pek yorum yapamam amasizleri kırmamak için hissetiklerime göre yorumluyorum biraz farlı gelebilir kusura bakma olurmu canımbilmiyorumkismile
güzeller güzelli melisdeniz senin okadar güzel bir kalbin varki rabbim senin kalbine göre verir inan sadece çabuk inanıyorsun insanlara sonradanda üzülüyorsun niçin böyle oldu diye kim sana kötülük yaparsa kendine döner çünkü sen çok içten davranıyor herşeyini paylaşıyorsun yanılıyormuyum acaba sadece hissettim sizinle sanal ortamdada olsa dostluk sohbet gerçekten güzel a.s.
kızlar bu rüyamın anlamı ne olabilir annemle birlikte bi markete gidiyormuşuz marketin adıda saray market acaba ne tarafta falan diye bakınırken saray sokak diye bi sokağa giriyoruz hee tamam şurdaki merdivenleri çıkarsak işte orda market falan diyoruz.merdivenlere doğru giderken iri siyah bi köpek görüyoruz eğer bağlı değilse nasıl gecicez diye endişelenirken bağlı olduğunu görüyoruz ve hatta köpekte bizi görmüyor ve geçiyoruz merdivenden çıkarken annem bana elinde olan 2 incirden birini veriyor yeşil incir bende içini açıp yiyorum sonra annem kendi evine ben kendi evime bişeyler alıp dönüyoruz tam evimin kapısına geliyorum elimdeki poşet çok ağır taşırken zorlanıyorum ve kendimi o anda hamile olarak görüyorum karşı komşumda bana bakıyor içimden acaba hamile olduğumu görüyormu falan diyorum.sonra evime 2 arkadaşım geliyor onlara bu sene hamile kalacağımı söylüyorum onlarda artık zamanı geldiğini söylüyor sonra bi kargaşa çıkıyor ve benim üzerime kapıyı kitleyip gidiyorlar.hemen saate bakıyorum 19.05 eşimin işten gelmesine 1 saat var deyip banyoya giriyorum sonra ablam geliyor kapıyı açıyor bende balkona çıkıp kapıyı üzerime kitleyenlere hava atarcasına bakış atıyorum.
merhaba naz sevda...
benim erkek kardeşim bir rüya görmüş.onu yazayım kısaca..
kendisi asker şuan.....
rüyasında kolu kesilmiş,kanlar fışkırmış..yengemle annem varmış yanında..kolu yarılmış.resmen
teşekkürler şimdidena.s.
kız super kan ruyayı bozuyor,konuştuk bunu canım,ALLAH kardeşine hayırlı teskereler versin,canım benım çocuk sıkıntımı ediyor kendıne,kolay değil tabi yaa
kan bozuyor biliyorum evet...
sagol canımakannehir
merdivenden çıkmak derecenin yükselmesi demektir görülen köpekte insanın nefsi demektir.
rüyada hamile olduğunu görmek sıkıntıdır.
şimdi rüyayı irleştirecek olursak
hayırlı bi iş yapacaksın ama nefsinden korkuyosun köpeğin bağlı olması nefsinin sana zarar vermeyeceğini gösteriyor.
marketten alış veriş yapmak ve annenle beraber birşeyler aldığını görmek işinizin hayırlı olacağına annenin sana incir vermesi vede bunu yemen bu işin olacağına hamile olman biraz sıkıntı çekeceğine ve komşuların duymamasını istemen kimsenin bu sıkıntıları bilmemesine banyo yapman sonunda rahatlamana ve sana sıkıntı verenleri hayal kırıklığına uğratacağına alamettir.
güzel bir rüya görmüşün
hayır olsun inşaAllah
rüyada dua etmek yani dünyadaki duanı rüyada söylemek ne anlama gelir.
kız super kan ruyayı bozuyor,konuştuk bunu canım,ALLAH kardeşine hayırlı teskereler versin,canım benım çocuk sıkıntımı ediyor kendıne,kolay değil tabi yaa
kan bozuyor biliyorum evet...
sagol canımakannehir
rüyada kan görmek rüyayı bozmaz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?