Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Merhabalar nazsevda dün rüyamda sokakta biryerde oturuyormuşum ayakkabım yok ayağımda beyaz çoraplar ama biri neredeyse çıkmak üzere sonra önümde birden sıra oluyor birsürü insan ve benim önüme de genç sarışın bir erkek duruyor iki kulğında da parlak küpe var ve karadenizliymiş.Kendi karadeniz ağzyla benimle konuşmaya başlıyor evlilikden filan bahsediyor sonra önümde eğilerek çorabımı yukarı çekiyor düzeltiyor.Bende napıyorsun diyorum çorabın çıkmak üzereydi onu düzeltiyorum diyor.Sonra biraz daha konusuyorz ben kalkıp gidiyorum ama orda mor bir çantam var normalde onu görüyorum birde mavi havlu var onları unutmuşum sonra farkına varıp geri dönüyorum tam ben oraya vardığımda bir adam alın kıza götürün unutmuş diyor bende hatırladım geri döndüm diyoru teşekkür ediyorum ve yürümeye devam ediyorum sahil boyunca yürüyorum.

Daha sonra bir arkadaşımın evinde oluyorum küçük dar havasız biryer hertarafta perde aılı güneşliklerin bazılarını ters bazılarını düz asmış

Ve son olarak şu anda ki erkek arkadaşımın babasını görüyorum çooook kalabalık birşekilde yemeğe gitmişiz sofrada 2-3 tane cocukta var sanırım onlar dondurma istiyorlar bana da ısrar ediyor illa yiyeceksin diye ben de yemekle dondurmayı nasıl yiyeyim daha sonra yerim diyorum hayır diyor illa şimdi yiyeceksin.Ben de garsona sipariş ediyorum..

Bu kadar canm teşekkür ederim şimdiden opuyorumnanaktan

Ne kusuru canım benim.
Hislerine güveniyorum ben. opuyorumnanaktan

kızlar bu rüyamın anlamı ne olabilir annemle birlikte bi markete gidiyormuşuz marketin adıda saray market acaba ne tarafta falan diye bakınırken saray sokak diye bi sokağa giriyoruz hee tamam şurdaki merdivenleri çıkarsak işte orda market falan diyoruz.merdivenlere doğru giderken iri siyah bi köpek görüyoruz eğer bağlı değilse nasıl gecicez diye endişelenirken bağlı olduğunu görüyoruz ve hatta köpekte bizi görmüyor ve geçiyoruz merdivenden çıkarken annem bana elinde olan 2 incirden birini veriyor yeşil incir bende içini açıp yiyorum sonra annem kendi evine ben kendi evime bişeyler alıp dönüyoruz tam evimin kapısına geliyorum elimdeki poşet çok ağır taşırken zorlanıyorum ve kendimi o anda hamile olarak görüyorum karşı komşumda bana bakıyor içimden acaba hamile olduğumu görüyormu falan diyorum.sonra evime 2 arkadaşım geliyor onlara bu sene hamile kalacağımı söylüyorum onlarda artık zamanı geldiğini söylüyor sonra bi kargaşa çıkıyor ve benim üzerime kapıyı kitleyip gidiyorlar.hemen saate bakıyorum 19.05 eşimin işten gelmesine 1 saat var deyip banyoya giriyorum sonra ablam geliyor kapıyı açıyor bende balkona çıkıp kapıyı üzerime kitleyenlere hava atarcasına bakış atıyorum.

cok sagolun arkadaslar sevildigini bilmek cok güzel bir duygu
ben sizi istesem yalniz birakamam ama bana biraz zaman verin

hepinizi seviyorum görüsmek üzere

nazsevda ablam sana birazdan özelmesaj yoluyorum cevaplarsan sevinirim cok önemli
tabi zamanin oldugunda

başak nelerrr hissetiyosun naz sevda ablaa:gitme:

merdivenden çıkmak derecenin yükselmesi demektir görülen köpekte insanın nefsi demektir.
rüyada hamile olduğunu görmek sıkıntıdır.

şimdi rüyayı irleştirecek olursak

hayırlı bi iş yapacaksın ama nefsinden korkuyosun köpeğin bağlı olması nefsinin sana zarar vermeyeceğini gösteriyor.
marketten alış veriş yapmak ve annenle beraber birşeyler aldığını görmek işinizin hayırlı olacağına annenin sana incir vermesi vede bunu yemen bu işin olacağına hamile olman biraz sıkıntı çekeceğine ve komşuların duymamasını istemen kimsenin bu sıkıntıları bilmemesine banyo yapman sonunda rahatlamana ve sana sıkıntı verenleri hayal kırıklığına uğratacağına alamettir.

güzel bir rüya görmüşün

hayır olsun inşaAllah

merhaba naz sevda...

benim erkek kardeşim bir rüya görmüş.onu yazayım kısaca..
kendisi asker şuan.....
rüyasında kolu kesilmiş,kanlar fışkırmış..yengemle annem varmış yanında..kolu yarılmış.resmen

teşekkürler şimdidena.s.

aslında rüyamı yazmıştım ama arkadaşım silmemi söyledi teşekkürler kendisine kalın sağlıcakla...

Son düzenleme:

kız super kan ruyayı bozuyor,konuştuk bunu canım,ALLAH kardeşine hayırlı teskereler versin,canım benım çocuk sıkıntımı ediyor kendıne,kolay değil tabi yaa

canım dün ruya gördüm,ağbimn hanımı kırmızı etek giymiş,zayıf,aslında hamıle ve şişman,şok oldum,ben kendısını 5-10 yılda bir görürüm rüyamda

neyse sabah yazıcaktım burda,vazgeçtim,kırmızı tez haberdır,ama sıkcı haber dıye bilirm,

ofısın telefnu çaldı,yengem şok oldum,kendısı benı hiç aramaz,ve en son 5 yıl önce dayım ölünce aramıştı ölüm haberını vermek için,yıne sabhtı ve ofoso aramıştı,numara ekranda görünüyodu,elim ayağım tıtreyerek açmıştım,o hafta üç kez dayımın öldğünü görmüştüm,ama dayın ıyı falan deiler,annem kanserdı,anneme bişey olcak dmeiştim,dayım öldü,

neyse çok uzattım,dün sabah aryınca,önce sakın kaldım,sonra bı yol tarfı sordu kapadı,neyse akşam oldu eve gittim,anneme dedim,annem tez haberdır dedi,veee nadır çalan evın tlfnu çaldı,anneme sen bak dedim,benı kım arayacak,kadın kalktı,yengemın adını söledı efendım kızm söle dedi,bende dinliyorum içerden,

meğer annemle ve benle konuşmayan ablam(konuşmasıda ımkansız gibi görünen),annemle barışmak için pzr günü iftara çağırmış...

3-5 yılda bir rüyama gıren ınsanalrın olayları daha net çıkıyor bende

birde takıp etmişim,doktor eniştem var,adam ne zaman rüyama girse 2-gün içinde hastalanıyorum.

canım çok güzel yorumlamışsın çok teşekkür ederim.

Bu da annemin rüyası annem terlik giymiş terliğiinn altında bal varmış bütün karıncalar toplanmış annnem terliği alıp silkelemiş düşürmüş karıncaları sonra tekrar karıncalar gelmiş.Daha sonra tansaş diye market var oraya girmiş tabak çanak reyonları görmüş daha sonra bahçe gibi biryerde bir kız varmış saçlarını taramış siyah saçlıymış sonra dökülen saçlarını çöp tenekesine atmış bir tutam kadar varmış yapraklarn arasında.Daha sonra küçük bir fare varmış annem kıza bağırmış almanca olarak bak fare fare diye seslenmş sonra o fareyi öldürmüşler sanırım.Teşekkü ederim yorumlayana opuyorumnanaktan

Rüyada dua etmek mutlulugun ve basarinin isaretidir.

rüyada dua etmek, duasinin kabul olmasina, hidayet, rizik ve büyük adamlar yaninda övülmeye isarettir. dua ettigini gören kimsenin, itaatkar olacagina isarettir. rüyada edilen dua, uyanikliktaki ibadet yahut rüya sahibinin kilacagi namazdir.rüyada dua, maksada kavusmaya ve cocuga isarettir. eger dua siddetli istekle ve batirarak olursa, musibeüere veyahut fitneler; eger dua yüksek sesle olursa yagmurun azligina isarettir.eger halki dua icin toplanmis görse bereket izzet ve yükseklige, azginlik ve sekavetin gitmesine isarettir.eger rüyada kendisinin duadan kacindigini görse o kimse mahrum ve ümitsiz olur. Allah-u teala'ya (c.c.) dua ettigim veya kendisi icin dua edildigini gören kimse hayra erisir ve kendisine gipta edilir.rüyada dua etmek ihtiyaclarin karsilanmasina ve isteklerin meydana gelmesine isaret eder, demislerdir. karanlikta allah'a (c.c.) dua ettigim görmek, o adamdan korktugundan dolayi ona boyuna egmeye isarettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…