Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

merhabalar hanımlar

bir kaç gün önce rüyamda çiçek dikiyordum evde saksıya daha doğrusu çiçek soğanı dikiyordum nedirki anlamı?

arkadaşlar şunu diyim bide

görülen rüyaları herkese anlatmamak gerekir
rüyayı yorumlayacak dini bilgisi olan birine yorumlatın.
ayrıca gördüğünüz rüyadan uyandığınızda sizi huzursuz eden bir durum varsa sol tarafınıza üç kere tükürün ve kimseye anlatmayın

tmm cnm kaldırırım rüyam çıktı cnm abim trafik kazası geçirdi 3gündür hastanelerdeyiz ameliyat olmasını bekliyoruz kolunda kırıklar var ciddi derecede vucudunda ezikler var rabbim şifa verir inş ona ve tüm hastalara dünde babamı annemi 5.kattan cinnet geçirip atarken gördüm
çok korkuyla uyandım hemşire dedi iyimisiniz hanfendi dedim rüya gördüm hayır olssun çok uykusuzsunuz 10dklık uyudunuz dinlenin bence dedi sonra hava almaya çıktım işte dışarı

burdaki arkadaşlar yorumladılar..sagolsunlar..aydınlattılar..birde sana soruyum dedimzemuszemus

deminde dediğim gibi rüyayı bütün olarak yormak gerekir

zira tek tek yorumda hayır olmayan bir durum bütünde hayır olabilir yada tam tersi

aynı kişiyi görüyorum derken sadece suret mi görüyosun yada hangi durumda görüyosun

rüyamda dayak yiyodum hiç tanımadıgım insanlardan çok aglıodum kan içindeydi heryerim aynen abimin kanı oldu üstümcnm acıodu ve rüyam çıktı ogünün akşamı abimden motorkazasıyaptıg haberi geldi koştura koştura istye geldim t.dağdan

:))
süper87
bu rüyalar sanki bilinç altı rüyaları gibi

ama şunu diyim rüyada giyilen ayakkabı,çorap vs. eskiyse sıkıntıdır.
erkek arkadaşınla bakışman onu unutmadığını gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…