- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.061
rüyada dua etmek yani dünyadaki duanı rüyada söylemek ne anlama gelir.
canım çok istediğin bir dileği bilinçaltında tuttuğumuz için rüyamızdada o dileği dileriz ama şu varki rüyadada aynı dileği dileyen kişinin dileği çok çabuk olur tıpkı senin dileğin gibi inşallah dualarını rabbim tez günde kabul eder canım
nazsevda abla hoşgeldin,nasılsın?ben çıkıyorum,artık pazartesi görüşürüz,kızında vardı sanırım,artık oda girmıyor foruma?iyi inşallah
mahsum,super,kanaviçe iyi tatıller..
arkadaşlar şunu diyim bide
görülen rüyaları herkese anlatmamak gerekir
rüyayı yorumlayacak dini bilgisi olan birine yorumlatın.
ayrıca gördüğünüz rüyadan uyandığınızda sizi huzursuz eden bir durum varsa sol tarafınıza üç kere tükürün ve kimseye anlatmayın
canım öncelile hoş geldin aramıza harika yorumlar yapmışsın burası senin gelişinle vede inşallah mahsumunda gelişiyle çok daha güzel olacak bir tek şunu söylemek isterim soluna tükürmesekte sadece üç ihlas bir fatiha okusak daha iyi olmazmı canım tabiki yinede sen bilirsin en doğrusunu opuyorumnanaktan
ben bunu cevat akşit hocadan öğrendim canım
o öyle söylemişti.
birde hayırlı rüyalar görmek için dua edip uyumak lazım
ayetel kürsi felak ve nas surelerini okumak gerekiyor .
kız super kan ruyayı bozuyor,konuştuk bunu canım,ALLAH kardeşine hayırlı teskereler versin,canım benım çocuk sıkıntımı ediyor kendıne,kolay değil tabi yaa
canım dün ruya gördüm,ağbimn hanımı kırmızı etek giymiş,zayıf,aslında hamıle ve şişman,şok oldum,ben kendısını 5-10 yılda bir görürüm rüyamda
neyse sabah yazıcaktım burda,vazgeçtim,kırmızı tez haberdır,ama sıkcı haber dıye bilirm,
ofısın telefnu çaldı,yengem şok oldum,kendısı benı hiç aramaz,ve en son 5 yıl önce dayım ölünce aramıştı ölüm haberını vermek için,yıne sabhtı ve ofoso aramıştı,numara ekranda görünüyodu,elim ayağım tıtreyerek açmıştım,o hafta üç kez dayımın öldğünü görmüştüm,ama dayın ıyı falan deiler,annem kanserdı,anneme bişey olcak dmeiştim,dayım öldü,
neyse çok uzattım,dün sabah aryınca,önce sakın kaldım,sonra bı yol tarfı sordu kapadı,neyse akşam oldu eve gittim,anneme dedim,annem tez haberdır dedi,veee nadır çalan evın tlfnu çaldı,anneme sen bak dedim,benı kım arayacak,kadın kalktı,yengemın adını söledı efendım kızm söle dedi,bende dinliyorum içerden,
meğer annemle ve benle konuşmayan ablam(konuşmasıda ımkansız gibi görünen),annemle barışmak için pzr günü iftara çağırmış...
3-5 yılda bir rüyama gıren ınsanalrın olayları daha net çıkıyor bende
birde takıp etmişim,doktor eniştem var,adam ne zaman rüyama girse 2-gün içinde hastalanıyorum.
naz sevada abalcımmm nerdesinn nasılsınnn..
Merhabalar Dün rüyamda sokakta biryerde oturuyormuşum ayakkabım yok ayağımda beyaz çoraplar ama biri neredeyse çıkmak üzere sonra önümde birden sıra oluyor birsürü insan ve benim önüme de genç sarışın bir erkek duruyor iki kulğında da parlak küpe var ve karadenizliymiş.Kendi karadeniz ağzyla benimle konuşmaya başlıyor evlilikden filan bahsediyor sonra önümde eğilerek çorabımı yukarı çekiyor düzeltiyor.Bende napıyorsun diyorum çorabın çıkmak üzereydi onu düzeltiyorum diyor.Sonra biraz daha konusuyorz ben kalkıp gidiyorum ama orda mor bir çantam var normalde onu görüyorum birde mavi havlu var onları unutmuşum sonra farkına varıp geri dönüyorum tam ben oraya vardığımda bir adam alın kıza götürün unutmuş diyor bende hatırladım geri döndüm diyoru teşekkür ediyorum ve yürümeye devam ediyorum sahil boyunca yürüyorum.
Daha sonra bir arkadaşımın evinde oluyorum küçük dar havasız biryer hertarafta perde aılı güneşliklerin bazılarını ters bazılarını düz asmış
Ve son olarak şu anda ki erkek arkadaşımın babasını görüyorum çooook kalabalık birşekilde yemeğe gitmişiz sofrada 2-3 tane cocukta var sanırım onlar dondurma istiyorlar bana da ısrar ediyor illa yiyeceksin diye ben de yemekle dondurmayı nasıl yiyeyim daha sonra yerim diyorum hayır diyor illa şimdi yiyeceksin.Ben de garsona sipariş ediyorum..
Bu da annemin rüyası annem terlik giymiş terliğiinn altında bal varmış bütün karıncalar toplanmış annnem terliği alıp silkelemiş düşürmüş karıncaları sonra tekrar karıncalar gelmiş.Daha sonra tansaş diye market var oraya girmiş tabak çanak reyonları görmüş daha sonra bahçe gibi biryerde bir kız varmış saçlarını taramış siyah saçlıymış sonra dökülen saçlarını çöp tenekesine atmış bir tutam kadar varmış yapraklarn arasında.Daha sonra küçük bir fare varmış annem kıza bağırmış almanca olarak bak fare fare diye seslenmş sonra o fareyi öldürmüşler sanırım.Teşekkü ederim yorumlayana
Yazmıştım ma görmemişsiniz :2: yorumlarsanız çok mutlu olurum boshayallersmile
canım benim yoğunum bu aralar taşınma işi vardı çok şükür bitti sen nasılsın özledim seni iyimisin keyfin yerindemi hep mutlu ol sen olurmu birtanem
Arkadaslar iyi aksamlar,
benimde anlamini cok merak ettigim bir rüyam var.
Gecenlerde gelinlik giydigimi gördüm, ama bir baktim gelinligin üzerine kan lekesi
var. Ve tüm Rüya bundan ibaret ne öncesini ne sonrasini hatirliyorum.
Anlami ne olabilir acaba bir fikri olan varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?