Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

rüyada dua etmek yani dünyadaki duanı rüyada söylemek ne anlama gelir.

canım çok istediğin bir dileği bilinçaltında tuttuğumuz için rüyamızdada o dileği dileriz ama şu varki rüyadada aynı dileği dileyen kişinin dileği çok çabuk olur tıpkı senin dileğin gibi inşallah dualarını rabbim tez günde kabul eder canım

nazsevda abla hoşgeldin,nasılsın?ben çıkıyorum,artık pazartesi görüşürüz,kızında vardı sanırım,artık oda girmıyor foruma?iyi inşallah

mahsum,super,kanaviçe iyi tatıller..

nazsevda abla hoşgeldin,nasılsın?ben çıkıyorum,artık pazartesi görüşürüz,kızında vardı sanırım,artık oda girmıyor foruma?iyi inşallah

mahsum,super,kanaviçe iyi tatıller..

canım yorgunum taşınma işi vardı kızımda yakında katılacak çok yoğun çalışıyor sen anlarsın çalışanın halinden kimyager dikkat isteyen bir işi var akşamda yorgun geliyor sanada iyi tatiller bol bol dinlen hafta sonu canımopuyorumnanaktan

canım öncelile hoş geldin aramıza harika yorumlar yapmışsın burası senin gelişinle vede inşallah mahsumunda gelişiyle çok daha güzel olacak bir tek şunu söylemek isterim soluna tükürmesekte sadece üç ihlas bir fatiha okusak daha iyi olmazmı canım tabiki yinede sen bilirsin en doğrusunu opuyorumnanaktan

ben bunu cevat akşit hocadan öğrendim canım

o öyle söylemişti.

birde hayırlı rüyalar görmek için dua edip uyumak lazım
ayetel kürsi felak ve nas surelerini okumak gerekiyor .

ben bunu cevat akşit hocadan öğrendim canım

o öyle söylemişti.

birde hayırlı rüyalar görmek için dua edip uyumak lazım
ayetel kürsi felak ve nas surelerini okumak gerekiyor .

çok haklısın zaten duasız uyumamak lazım bunu sanırım herkes biliyordur sana birşey anlatayım uzun yıllar önce ayetel kürsiyü birtürlü ezberleyemiyordum öyle çok istiyordumki hergece dua ediyordum rabbime yardım etsin diye yine böyle bir gecede ağlayarak uyudum ben ezberleyemiyorum diye ve o gece camdan bir ışık belirdi vede kuran ama türkçe yazılıydı ayetelkürsü oku dedi bana bir ses hemen okudum son sözlerini söylerken uyandım ve gözümü kapatarak tekrar okudum o gün bugündür her an dilimdedir bu dua vede çok severek okuyorum nedendir bilmem ama seninle paylaşmak istedim aslında bu olayı pek kimseye anlatmazdım biraz uzu oldu kusura bakma olurmu canımopuyorumnanaktan

kalbin okdar temizki herşey malum oluyor bence ablan anneni iftara çağıracağına kendi gelip sizin evde elini öpüp hayırduasını alsaydı daha iyi olurdu bu davranış halen kırgın olduğunu gösteriyor iftar sofrası zoraki kurulmaz ablan yalnış yapıyor bu şekilde annen ne kadar affedebilirki onunda içinde kırgınlık olacaktır içten olmalı herşey sadece ramazan ayı diye olmaz rabbim içimizi biliyor elinle değil yüreğinle vereceksin ne verirsen yanılıyormuyum canım

Merhabalar Dün rüyamda sokakta biryerde oturuyormuşum ayakkabım yok ayağımda beyaz çoraplar ama biri neredeyse çıkmak üzere sonra önümde birden sıra oluyor birsürü insan ve benim önüme de genç sarışın bir erkek duruyor iki kulğında da parlak küpe var ve karadenizliymiş.Kendi karadeniz ağzyla benimle konuşmaya başlıyor evlilikden filan bahsediyor sonra önümde eğilerek çorabımı yukarı çekiyor düzeltiyor.Bende napıyorsun diyorum çorabın çıkmak üzereydi onu düzeltiyorum diyor.Sonra biraz daha konusuyorz ben kalkıp gidiyorum ama orda mor bir çantam var normalde onu görüyorum birde mavi havlu var onları unutmuşum sonra farkına varıp geri dönüyorum tam ben oraya vardığımda bir adam alın kıza götürün unutmuş diyor bende hatırladım geri döndüm diyoru teşekkür ediyorum ve yürümeye devam ediyorum sahil boyunca yürüyorum.

Daha sonra bir arkadaşımın evinde oluyorum küçük dar havasız biryer hertarafta perde aılı güneşliklerin bazılarını ters bazılarını düz asmış

Ve son olarak şu anda ki erkek arkadaşımın babasını görüyorum çooook kalabalık birşekilde yemeğe gitmişiz sofrada 2-3 tane cocukta var sanırım onlar dondurma istiyorlar bana da ısrar ediyor illa yiyeceksin diye ben de yemekle dondurmayı nasıl yiyeyim daha sonra yerim diyorum hayır diyor illa şimdi yiyeceksin.Ben de garsona sipariş ediyorum..

Bu da annemin rüyası annem terlik giymiş terliğiinn altında bal varmış bütün karıncalar toplanmış annnem terliği alıp silkelemiş düşürmüş karıncaları sonra tekrar karıncalar gelmiş.Daha sonra tansaş diye market var oraya girmiş tabak çanak reyonları görmüş daha sonra bahçe gibi biryerde bir kız varmış saçlarını taramış siyah saçlıymış sonra dökülen saçlarını çöp tenekesine atmış bir tutam kadar varmış yapraklarn arasında.Daha sonra küçük bir fare varmış annem kıza bağırmış almanca olarak bak fare fare diye seslenmş sonra o fareyi öldürmüşler sanırım.Teşekkü ederim yorumlayana

Yazmıştım ma görmemişsiniz :2: yorumlarsanız çok mutlu olurum boshayallersmile

rüyada giydiğin beyaz çorap yeniyle malın muhafazasına işaret eder. çorabın ayağından çıkmak üzere olması ve çocuğun onu sana giydirmesi malının zayi olacakken biri tarafından sana yardım geleceğine alamettir.

annenin rüyası;

rüyada görülen bal helal mala yada mirasa işaret eder.
karıncalar zenginlik ve bolluktur.
rüyada görülen fare kötü kadın yada hırsızdır.

toplayacak olursak annenin terliğindeki bal ve ona gelen karıncalar mala yada mirasa işarettir. bu mirasa göz diken olabilir zira fare ona işarettir. fareyi öldürmeleri o kişinin bu emeline ulaşamayacağını gösterir.

Rabbim hayırlı olanı versin

canım benim yoğunum bu aralar taşınma işi vardı çok şükür bitti sen nasılsın özledim seni iyimisin keyfin yerindemi hep mutlu ol sen olurmu birtanem

ama burayıı unutmaaa özlerim seni bennolumunekankayizsmileiyi sayılırım çok şükğrr işteee:Saruboceq:

inşaşah herkezz mutluu olsun içindede ben rabbimin izniyelee......merak edrimm seniihbersiz bırskma:1ninca:

bi önceki yorumun icin sagol canim

günaydin lk önce

dün rüyamda patlican közlüyordum oda hemencik oluyordu yani birkac saniyede
sonra benim 2 kardesim varmis ,gercekdede varda bunlar baskaydi herhalde,bunlar ölmüs ben cok agliyorum aglamakdan harap oluyorum,babamda taputmus güya onun basinda gözleri artik görmüyormus üzülmekden aglamakdan,ama babam biliyorum ama sifati isin garipi :)) rahmetli kemal sunaldi

erkek kardesimle telefonda konusuyorum ,normalde subay,ve rüyamda bir göreve gitmis oteldeymis güya yemek seciyor kendine bir yandanda benle konusyor

mahsun giriyor bazen belki okur girdimi yazdiklairmi,nasilsin canim iyisindir insallah...allah gönlüne göre versin herseyi....bu arada herkese hayirli ramazanlar.dilekleriniz dualariniz kabul günahlariniz af olsun kizlar

kızlar hepinize güzel günler.
dün gece istihareye yatcaktım unuttum sadece yatarken tam uykuya dalacağım an rabbim rüyamı istihare niyetiyle göster dedim.
rüyamda öğrenciymişim öğretmenimiz bayanmış fen bölümü derslerinden birinin sınavı yapılıyor ben hemen yapıp öğretmene veriyorum teneffüs oluyor hoca benim kağıdımı okumuş 99 almışım sınavın en yüksek notunu ben almışım ayrıca ben çok başarı bir öğrenciymişim öyle övüyordu öğretmen beni.
anlamı ne olabilir acaba.

Benimkini de yorumlar mısınız lütfen? Anlamsız bir rüya mı bu, o yüzden mi kimse yorum yapmadı...bilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben rüyamda 3 sayısını gördüm netden baktım yorumuna;
Rüyada Üç Görmek
''En uğurlu ve hayırlı sayıdır. Bolluk ve bereketi simgeler. Ayrıca istenilen şeyin üç vakitte olacağına işaret eder.''
diyor...:Saruboceq:

ben de rüyamda odamda bavul hazırladıgımı gördüm bütün dolabı boşaltmışım ve hiç gelmeyecekmişim gibi 2 bavula bütün esyalarımı sıgdırmaya calısıyordum yanımda da hiç kimse yoktu ama gidecegim için çok mutluydum sürekli de uçagı kaçıracagım acele etmem lazım diyordum

Arkadaslar iyi aksamlar,

benimde anlamini cok merak ettigim bir rüyam var.
Gecenlerde gelinlik giydigimi gördüm, ama bir baktim gelinligin üzerine kan lekesi
var. Ve tüm Rüya bundan ibaret ne öncesini ne sonrasini hatirliyorum.
Anlami ne olabilir acaba bir fikri olan varmi ?

canım benimm biraz farklı birüyaymışş obilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…