- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.301
canım ben rüya eğitimi demedim yanlış anladın sanırım daha önceden imam hatip mezunu olduğunu söylemiştin yanılmıyorsam tabiki bazı konuları sen daha iyi biliyorsundur anlamında söyledim yanlış aanladın beni senden asıl ben özür dilerim kırdıysam bilmeden seni üzülürüm inan neyse boş ver bütün bunları senin yorumun çok güzel inşallah bende hayırlı rüyalar görür sana yorumlatırım tabiki iznin olursa çok öptüma.s.
sana demedim tabikide burda yanlış anlaşılan benim sanırım :))
arkadaş hisleri sorduğu için öyle dedim
rüyada sadece his olmaz diye
artı rüya yorumunu senden yada başkasından daha iyi bildiğim falan yok bu konuda eğitimde almadım. sadece sembollerdeki manalarla hislerimi katıp yorum yapıyorum ben
yanlış anlama olduysa özür dilerim tabiki
burda kimseyi yermek gibi bir niyetim yok yerimseniben
evet
kimseye karşı bir art niyetim yok olmazda
sadece elimden geldiğince yorum yapmaya çalışıyorum. boshayallersmile
merhabalar
eşim rüyasında mandalina satıcısıymış..yanında biriyle satıyorlarmış..
sonra soyup soyup mandalinalar yemiş..ama hiç sattıgını görmemiş..
merhaba herkese,çok uzun zamandır rüya görmemiştim,bilinçaltı idi gördüklerim,ama bu gece entarasan oldu
patronlarımdan birini daha önce hiç rüyamda görmemişitm,
sahura doğru gördüğüm rüya
ofisteyım,bizim erkek bayan tuvaletimiz ayrı,ben diğeri dolu olduğu için patronlarınkıne gidiyorum,alaturka,alafranga iki çeşit var,pislik görmedim,ama çok temız değildi,girdim,büyük patron geldi,kapının önunde duruyor,yanında adam sohbet ediyorlar,sonra bayan geliyor onla sohbet,ben içerde hapi,çıkamıyorum yasakya,kapıda kapanmıyor,elimle sürekli bastırıyorum,sonra kardeşi geliyor,kalabalıklaşıyor,birileri düşüyor,karanlık oluyor,ben o ara kaçıyorum,içeri gdiyorum,bütün ofis karanlık,mesai arkadaşlarım bayanlar mutfakta,olanı anlatcam,kapıya vuruyorum,kızın bitanesi normalda başörtülü,ama rüyamda başını bembeyaz örtüyle arkaya bağlamış(bu kız çok kötülük etti bana,konuşmuyorum,çok fenadır,kimse sevmıyor onu)
uyanıyorum şok oldum yanı o patronu ilkdefa gördüm,etkilendım rüyamdan,sahur ettim,namaz kıldım,yattım
bu sefer küçük patron hastenede yatıyormuş,bakıcı aranıyor,ben gidiyorum,arkadaşım bana diyorki,patronun dediki,ben endulusu hiç sevmıyorum,hoşlanmıyorum doğrusu ondan diyor,üzülüyorum,arkadaşım git bak diye ısrar ediyor,gidiyorum,aynı yatakdayız,ağrılarından dolayı masaj yapıyorum,ama ortada ahlaksızca bişey yok,yalnız araızda bır kadın var,kadına yer değişelim,daha iyi bakarım diyorum,sonra denız falan gördüm,yüzdüm falan
merhabalar
eşim rüyasında mandalina satıcısıymış..yanında biriyle satıyorlarmış..
sonra soyup soyup mandalinalar yemiş..ama hiç sattıgını görmemiş..
bunu biliyordum endulus sagol..neden sil diyosun kıs kalsın:sm_confused:mevsiminde görülen şeyler hayır,mevsim dışı şer,sil bu rüyayı
eşin arkadaşıyla beraber seyahate çikabilir yerimseniben
illa ki tatil olarak düşünme
iş için olabilir
zorunlu bir seyahat olabilir
v.s
rüyayı tam bütün olarak yorarsan dediğim gibi bu iş seyatahine benziyor ama kendi yediği için pek bi başarı olmayabilir
Allah hayırlara çıkarsın
panronun tarafında ödüllendirilebilirsin canım yerimseniben
canım rüyan hayırlara vesile olur inşallah bu rüyanı kanaviçeden rica edelim yorumlasın olurmu opuyorumnanaktannazsevda hanım bu rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum. umarım bir şeyler hissedebilirsiniz.
tükiyenin en doğusuna gitmiştim. fakir birinin evindeydik. annem, babam, kardeşim, başka akrabalarımız falan da vardı. kalabalıktı yani. hepimiz küçük bir odanın içinde oturuyorduk. bu oda onların salonuymuş. bu evin bir oğlu var ve ben onunla aşk yaşıyormuşum. çocuk çok yakışıklı ama hem ezik hem de fakir. annesi bize hizmet ediyordu. çay, pasta falan getiriyordu.yüzü hiç gülmüyordu, çok isteksizdi. ben de kalkıp ona yardım ediyordum arada bir. çay dolduruyordum vs.
sonra biz o çocukla yine o odada yorganın altına giriyoruz. ben dudaklarından öpüyorum bunu. çok hoşuma gidiyor. etrafımızdaki insanlar umrumda değil. onlar da bizi umursamıyorlar zaten.o da beni öpüyor. öyle işte yorgan altında bu tür hareketler yapıyoruz.
ben o yorganın içine bir giriyorum, bir çıkıyorum. o erkek de aynı şekilde yapıyor. çünkü yardım için falan çağırıyorlar bizi bazen ve yerimizden kalkmak durumunda kalıyoruz. en sonunda evden ayrılmadan önce bir kutlama yapılıyor. birinin doğum günüymüş. bembeyaz bir yaş pastaya mumlar koyulmuş, sonra pasta kesiliyor. alkışlıyoruz hepimiz.
Ayrılma vakti gelince ben o erkeğe diyorum ki 'bundan sonra nasıl yapıcaz, nasıl görüşücez. ben ankaraya dönüyorum, sen gelir misin yanıma fln diyorum. net bir cevap vermiyor. biraz hüzünlü bir şekilde ve ne olacağı belirsiz olarak ordan ayrılıyoruz. Ve bu kişiyi annem istemiyormuş. Bize uymaz diyerek.
Hayırdır inşallah...
canım rüyan hayırlara vesile olur inşallah bu rüyanı kanaviçeden rica edelim yorumlasın olurmu opuyorumnanaktan
maddi yönden biraz sıkışabilirsin. ama sonra düzelecek inşaAllah. sonra tekrar bozulacak gibi olurken yeniden düzelecek ve bu maddi sıkışıklık sonunda sana zarar vermeyecek inşaAllah
Allah hayırlara çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?