Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

evet

kimseye karşı bir art niyetim yok olmazda

sadece elimden geldiğince yorum yapmaya çalışıyorum. boshayallersmile

herkesin kendine özgü yorumları var..boshayallersmile
herkes istedigi gibi yorumlasın kendine özgü..
ikinizde güsel yorumluyorsunuzopuyorumnanaktan
ikinizede teşekkürlera.s.

merhaba herkese,çok uzun zamandır rüya görmemiştim,bilinçaltı idi gördüklerim,ama bu gece entarasan oldu

patronlarımdan birini daha önce hiç rüyamda görmemişitm,

sahura doğru gördüğüm rüya
ofisteyım,bizim erkek bayan tuvaletimiz ayrı,ben diğeri dolu olduğu için patronlarınkıne gidiyorum,alaturka,alafranga iki çeşit var,pislik görmedim,ama çok temız değildi,girdim,büyük patron geldi,kapının önunde duruyor,yanında adam sohbet ediyorlar,sonra bayan geliyor onla sohbet,ben içerde hapi,çıkamıyorum yasakya,kapıda kapanmıyor,elimle sürekli bastırıyorum,sonra kardeşi geliyor,kalabalıklaşıyor,birileri düşüyor,karanlık oluyor,ben o ara kaçıyorum,içeri gdiyorum,bütün ofis karanlık,mesai arkadaşlarım bayanlar mutfakta,olanı anlatcam,kapıya vuruyorum,kızın bitanesi normalda başörtülü,ama rüyamda başını bembeyaz örtüyle arkaya bağlamış(bu kız çok kötülük etti bana,konuşmuyorum,çok fenadır,kimse sevmıyor onu)

uyanıyorum şok oldum yanı o patronu ilkdefa gördüm,etkilendım rüyamdan,sahur ettim,namaz kıldım,yattım

bu sefer küçük patron hastenede yatıyormuş,bakıcı aranıyor,ben gidiyorum,arkadaşım bana diyorki,patronun dediki,ben endulusu hiç sevmıyorum,hoşlanmıyorum doğrusu ondan diyor,üzülüyorum,arkadaşım git bak diye ısrar ediyor,gidiyorum,aynı yatakdayız,ağrılarından dolayı masaj yapıyorum,ama ortada ahlaksızca bişey yok,yalnız araızda bır kadın var,kadına yer değişelim,daha iyi bakarım diyorum,sonra denız falan gördüm,yüzdüm falan

merhabalar
eşim rüyasında mandalina satıcısıymış..yanında biriyle satıyorlarmış..
sonra soyup soyup mandalinalar yemiş..ama hiç sattıgını görmemiş..

panronun tarafında ödüllendirilebilirsin canım yerimseniben

rüyayı tam bütün olarak yorarsan dediğim gibi bu iş seyatahine benziyor ama kendi yediği için pek bi başarı olmayabilir

Allah hayırlara çıkarsın

benim de rüyamı yorumlarmısınız çok etkilendim yorumlarsanız cok sevinirim tskler...
babannemlerin evin önündeyim kuzenim hadi gel bize gidelim ama etraf çok karanlık sadece ay ısıgı var bende diyorumki kuzen saçmalama hiç bir yere gidemeyiz savas cıkacak burdan bir yere ayrılamayız sende herkese haber ver burda toplanalım hep beraber kalabalık olalım dyorum sonra rüyamın diger kısmında bizim evdeyiz kardeslerimle mutfaktayız kızkardesim bana saldırıyor bogazımı tutuyor ben nefes alamıyorum bende onun kafasına tuz döküyorum
arkadasım sabah beni aradı rüyamda seni gördüm biz seninle rüyamda kavga ediyorduk dedi çok sasırdım :S

benimkini de yorum layabilir misiiniiz
dün gece rüyamda ev arkadaşlarım la yeni bir ev aradığımızı gördüm ama gezdiğimiz evler hep eski yıkık evlerdii baktık baktık beğenmedik hatta ev arkadaşlarımdan biriyle de hafif tartışmamız oldu ev konusunda ve hiç bir evi beğenmedik

merhaba hanımlar a.s. aslında rüya yorumlarıyla çok ilgilenmem ama bu olay beni çok etkiledi lütfen yorumlar mısınız erkek arkadaşım rüyasında beni ve yaşlı bir kadın görmüş. bana yaklaşacak olsa yaşlı kadın yaklaşma, öpecek olsa yapma diye uyarıyormuş. bu rüyayı bana anlattı ve sonumuzun kötü olmasından korkuyorum dedi ve ben de çok etkilendim yardım ederseniz çok sevinirim :çok üzgünüm:

Rüyamda yeşil renkli tülden bir üst giymiştim. Bluz gibiydi ama tüldü. Uçuşuyordu.
Göğüslerim gözüküyordu dışardan. Çünkü iç çamaşırım yoktu üstümde.
Altımda iç çamaşırım vardı minicik. Kocaman, mükemmel bir evdeydim.
Başkasının eviymiş orası. Çoookkk büyük bir mutfağı vardı, salonu harikaydı.
Hepsi içiçeydi. Ben de parmak uçlarımda yürüyordum evin içinde. Bir oraya bir buraya gidip geldim.
Aynada kendime baktım. Bacaklarıma, kıyafetlerime falan. Çok iyi görünüyordum.
Aynı zamanda karşıda bir balkon vardı ve ben bu şekilde gezinirken o balkondaki kadın beni izliyordu hep. Sürekli bana bakıyordu. Ben de dedim ki 'daha fazla izletmiim kendimi bari iç çamaşırımı giyeyim.'
Neredeyse çıplaktım çünkü. Tam bu esnada eve annem ve 2 tane akrabamız girdi. Hemen odaya girdim beni öyle görmesinler diye. Üstüm müsait değil bana bir havlu verin dedim. Akrabamız bir türlü veremedi. Sonra ben bir şekilde onların karşısına çıkabilecek şekilde üstümü başımı düzeltip, çıktım odadan.

nazsevda hanım bu rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum. umarım bir şeyler hissedebilirsiniz.

tükiyenin en doğusuna gitmiştim. fakir birinin evindeydik. annem, babam, kardeşim, başka akrabalarımız falan da vardı. kalabalıktı yani. hepimiz küçük bir odanın içinde oturuyorduk. bu oda onların salonuymuş. bu evin bir oğlu var ve ben onunla aşk yaşıyormuşum. çocuk çok yakışıklı ama hem ezik hem de fakir. annesi bize hizmet ediyordu. çay, pasta falan getiriyordu.yüzü hiç gülmüyordu, çok isteksizdi. ben de kalkıp ona yardım ediyordum arada bir. çay dolduruyordum vs.
sonra biz o çocukla yine o odada yorganın altına giriyoruz. ben dudaklarından öpüyorum bunu. çok hoşuma gidiyor. etrafımızdaki insanlar umrumda değil. onlar da bizi umursamıyorlar zaten.o da beni öpüyor. öyle işte yorgan altında bu tür hareketler yapıyoruz.
ben o yorganın içine bir giriyorum, bir çıkıyorum. o erkek de aynı şekilde yapıyor. çünkü yardım için falan çağırıyorlar bizi bazen ve yerimizden kalkmak durumunda kalıyoruz. en sonunda evden ayrılmadan önce bir kutlama yapılıyor. birinin doğum günüymüş. bembeyaz bir yaş pastaya mumlar koyulmuş, sonra pasta kesiliyor. alkışlıyoruz hepimiz.
Ayrılma vakti gelince ben o erkeğe diyorum ki 'bundan sonra nasıl yapıcaz, nasıl görüşücez. ben ankaraya dönüyorum, sen gelir misin yanıma fln diyorum. net bir cevap vermiyor. biraz hüzünlü bir şekilde ve ne olacağı belirsiz olarak ordan ayrılıyoruz. Ve bu kişiyi annem istemiyormuş. Bize uymaz diyerek.
Hayırdır inşallah...

canım rüyan hayırlara vesile olur inşallah bu rüyanı kanaviçeden rica edelim yorumlasın olurmu opuyorumnanaktan

canım rüyan hayırlara vesile olur inşallah bu rüyanı kanaviçeden rica edelim yorumlasın olurmu opuyorumnanaktan

Tamam canım. İnşallah öyle olur.opuyorumnanaktan

ben direkt girip yazdım ama kanaviçeyi görmedim hiç. bilmiyorumkismile
Yeni farkettim yorum yaptığını. :)
Kanaviçe yorumlarsan çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…