Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

sana bişey diyim mi sen şimdi bu rüyayı hislerinle yorumladın.....vereliniortak

bilinç altı rüyalarında zaten bi işaret olmaz zaten o yüzden kitaplara v.s bakmaya gerek yok işaret aramak için

ama diğer rüyaları doğru yorumlamak için manasını bilmediğin bir sembolu sırf hislerim bu yönde diyip yorumlayamassın.

mesela gerçek hayatta çok masum olan kedi ve köpek rüyada iyi şelikde yorumlanmaz
bazende bazı simgeler rüyanın şekline göre hayırdır yada şerdir

mesela bir kuşun bazen hayra bazan ölüme delalet etmesi gibi.

yada insana kötü gelen rüyanın aslında hayır olması yada hayır gibi gözüken rüyanın şerli olması gibi.
bunuda semollerle ve rüyanın şekline göre anlayabiliriz
o yüzden doğru yorumlamak için bazen sembollerin ne manaya geldiğine(bilinmiyosa) dini içerikli bir rüya kitabına bakmak gerekir

anlamını bilip sınra hislere dökmek gerek
tamam anlaştık ortakvereliniortak

teşekkürler canımkaydirigubbakcemile5

merhaba yine ben :kedi:

daha öncede bugün gördügüm rüyaya cok benzer bir rüya görmüstüm..
rüyamda benim 3-4 sene önceki eski sinifimlayim ve karneleri almisiz..
sonra burda bi nehir var, oradaki nehirin kenarinda tasli yerde hep beraber
sinifca fotograf cekiliyoruz.. bende ögretmenin yaninda ortadayim..
sonra bi bakiyoruz suya kocaman tatlimi tatli bi balina lacivert tonlarinda..
sudan atliyor ayni yunus bagligi gibi yine suya daliyor.. yüzündede tatli bi tebessüm..
tuhaftirki biraz ilerde suyu göl gibi düsünün yaninda yol var ve otobüs duraginda
bir kurt köpegi.. o kurt köpeginin yanindada sahibi bir adam vardi.. o kurt köpegi
balina yine sudan yukari cikinca ona dogru kendini degdiriyor ve balina yine suya giriyor..
ama zarar vermiyor.. daha sonra bu köpek sahibiyle beraber bizim yanimizdan geciyorlar..
ve köpek hepimize kendini degdiriyor.. bacagima köpegin arka bacagi degdi ve giderken
köpege baktim epek tüyleri vardi bacaginda.. hic bir zarar vermeden yanimizdan gectiler..

yorum yaparsaniz cok sevinirim..bilmiyorumkismilefisfisfis

merhaba yine ben :kedi:

daha öncede bugün gördügüm rüyaya cok benzer bir rüya görmüstüm..
rüyamda benim 3-4 sene önceki eski sinifimlayim ve karneleri almisiz..
sonra burda bi nehir var, oradaki nehirin kenarinda tasli yerde hep beraber
sinifca fotograf cekiliyoruz.. bende ögretmenin yaninda ortadayim..
sonra bi bakiyoruz suya kocaman tatlimi tatli bi balina lacivert tonlarinda..
sudan atliyor ayni yunus bagligi gibi yine suya daliyor.. yüzündede tatli bi tebessüm..
tuhaftirki biraz ilerde suyu göl gibi düsünün yaninda yol var ve otobüs duraginda
bir kurt köpegi.. o kurt köpeginin yanindada sahibi bir adam vardi.. o kurt köpegi
balina yine sudan yukari cikinca ona dogru kendini degdiriyor ve balina yine suya giriyor..
ama zarar vermiyor.. daha sonra bu köpek sahibiyle beraber bizim yanimizdan geciyorlar..
ve köpek hepimize kendini degdiriyor.. bacagima köpegin arka bacagi degdi ve giderken
köpege baktim epek tüyleri vardi bacaginda.. hic bir zarar vermeden yanimizdan gectiler..

yorum yaparsaniz cok sevinirim..bilmiyorumkismilefisfisfis

kanaviçe canım sanki biraz bana bu taşlar gibi geldi yoksa yanılıyormuyum doğru sadece his yetmez bende bazı sombollerin anlamını biliyorum sadece öyle bir rüyada görülürki şer olan sembol hayra yorumlanır ben hep söylüyorum ben rüya yorumunu bilmem bazı kişilerin elektiriğini çok alıyorum o zamanda hissettiklerimi yazıyorum beni yanlış anladın sanırım canım sen tabiki benden çok daha iyi biliyorsun rüya yorumunu çünkü eğitimlisin senden özür dilerim eğer kızdırdıysam seni bundan sonra yorum yapmam sen yap bitanem olurmuopuyorumnanaktan

sana demedim tabikide burda yanlış anlaşılan benim sanırım :))

arkadaş hisleri sorduğu için öyle dedim
rüyada sadece his olmaz diye
artı rüya yorumunu senden yada başkasından daha iyi bildiğim falan yok bu konuda eğitimde almadım. sadece sembollerdeki manalarla hislerimi katıp yorum yapıyorum ben

yanlış anlama olduysa özür dilerim tabiki

burda kimseyi yermek gibi bir niyetim yok yerimseniben

canım ben rüya eğitimi demedim yanlış anladın sanırım daha önceden imam hatip mezunu olduğunu söylemiştin yanılmıyorsam tabiki bazı konuları sen daha iyi biliyorsundur anlamında söyledim yanlış aanladın beni senden asıl ben özür dilerim kırdıysam bilmeden seni üzülürüm inan neyse boş ver bütün bunları senin yorumun çok güzel inşallah bende hayırlı rüyalar görür sana yorumlatırım tabiki iznin olursa çok öptüma.s.

merhaba ablacığım nasılsın...ramazanın nasıl geçiyor..biz bu gece sabaha kalmışız inanki rabbim bir kolaylığını verdi..hiç sıkıntı yaşamadık...

ablacığım anladığım kadarıyla kanaviçe arkadaşla yanlış bir anlaşılma olmuş...ben senin kimseyi kıracağını inanmıyorum...senin yüreğin kalbin o kadar güzelki..seni görmesemde hissediyorum..

gerçi kanaviçe arkadaşımızı tanımadığım için yorum yapamıyorum...inanıyorumki o da burdaki arkadaşlarımızın rüyalarını yorumluyor...güzel vaktini ayırıyor..buda onun iyiliğinden kaynaklanıyordur...

ama benim rüyam ne olacak benneyaptımki

merhaba ablacığım nasılsın...ramazanın nasıl geçiyor..biz bu gece sabaha kalmışız inanki rabbim bir kolaylığını verdi..hiç sıkıntı yaşamadık...

merhaba canım iyiyim sağol allah kabul etsin tutuğun orucu yaptığın tüm ibadetleri çok şükür bu günleri gördüğümüze rabbim bütün dileklerini kabul etsin inşallahopuyorumnanaktan

sağol canım evet yanlış anladım ben kanaviçeyi asıl senin yüreğin güzel birtanem allah razı olsun bu güzel sözleri bana layık gördüğün için kanaviçenin çok güzel vede isabetli yorumları var inşallah bende nasiplenirim bu güzel yorumlardan

maddi yönden biraz sıkışabilirsin. ama sonra düzelecek inşaAllah. sonra tekrar bozulacak gibi olurken yeniden düzelecek ve bu maddi sıkışıklık sonunda sana zarar vermeyecek inşaAllah

Allah hayırlara çıkarsın

evet

kimseye karşı bir art niyetim yok olmazda

sadece elimden geldiğince yorum yapmaya çalışıyorum. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…