- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.523
- 773
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.321
benim de rüyamı yorumlarmısınız çok etkilendim yorumlarsanız cok sevinirim tskler...
babannemlerin evin önündeyim kuzenim hadi gel bize gidelim ama etraf çok karanlık sadece ay ısıgı var bende diyorumki kuzen saçmalama hiç bir yere gidemeyiz savas cıkacak burdan bir yere ayrılamayız sende herkese haber ver burda toplanalım hep beraber kalabalık olalım dyorum sonra rüyamın diger kısmında bizim evdeyiz kardeslerimle mutfaktayız kızkardesim bana saldırıyor bogazımı tutuyor ben nefes alamıyorum bende onun kafasına tuz döküyorum
arkadasım sabah beni aradı rüyamda seni gördüm biz seninle rüyamda kavga ediyorduk dedi çok sasırdım :S
benimkini de yorum layabilir misiiniiz
dün gece rüyamda ev arkadaşlarım la yeni bir ev aradığımızı gördüm ama gezdiğimiz evler hep eski yıkık evlerdii baktık baktık beğenmedik hatta ev arkadaşlarımdan biriyle de hafif tartışmamız oldu ev konusunda ve hiç bir evi beğenmedik
merhaba hanımlar a.s. aslında rüya yorumlarıyla çok ilgilenmem ama bu olay beni çok etkiledi lütfen yorumlar mısınızerkek arkadaşım rüyasında beni ve yaşlı bir kadın görmüş. bana yaklaşacak olsa yaşlı kadın yaklaşma, öpecek olsa yapma diye uyarıyormuş. bu rüyayı bana anlattı ve sonumuzun kötü olmasından korkuyorum dedi ve ben de çok etkilendim yardım ederseniz çok sevinirim :çok üzgünüm:
Rüyamda yeşil renkli tülden bir üst giymiştim. Bluz gibiydi ama tüldü. Uçuşuyordu.
Göğüslerim gözüküyordu dışardan. Çünkü iç çamaşırım yoktu üstümde.
Altımda iç çamaşırım vardı minicik. Kocaman, mükemmel bir evdeydim.
Başkasının eviymiş orası. Çoookkk büyük bir mutfağı vardı, salonu harikaydı.
Hepsi içiçeydi. Ben de parmak uçlarımda yürüyordum evin içinde. Bir oraya bir buraya gidip geldim.
Aynada kendime baktım. Bacaklarıma, kıyafetlerime falan. Çok iyi görünüyordum.
Aynı zamanda karşıda bir balkon vardı ve ben bu şekilde gezinirken o balkondaki kadın beni izliyordu hep. Sürekli bana bakıyordu. Ben de dedim ki 'daha fazla izletmiim kendimi bari iç çamaşırımı giyeyim.'
Neredeyse çıplaktım çünkü. Tam bu esnada eve annem ve 2 tane akrabamız girdi. Hemen odaya girdim beni öyle görmesinler diye. Üstüm müsait değil bana bir havlu verin dedim. Akrabamız bir türlü veremedi. Sonra ben bir şekilde onların karşısına çıkabilecek şekilde üstümü başımı düzeltip, çıktım odadan.
nazsevda hanım bu rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum. umarım bir şeyler hissedebilirsiniz.
tükiyenin en doğusuna gitmiştim. fakir birinin evindeydik. annem, babam, kardeşim, başka akrabalarımız falan da vardı. kalabalıktı yani. hepimiz küçük bir odanın içinde oturuyorduk. bu oda onların salonuymuş. bu evin bir oğlu var ve ben onunla aşk yaşıyormuşum. çocuk çok yakışıklı ama hem ezik hem de fakir. annesi bize hizmet ediyordu. çay, pasta falan getiriyordu.yüzü hiç gülmüyordu, çok isteksizdi. ben de kalkıp ona yardım ediyordum arada bir. çay dolduruyordum vs.
sonra biz o çocukla yine o odada yorganın altına giriyoruz. ben dudaklarından öpüyorum bunu. çok hoşuma gidiyor. etrafımızdaki insanlar umrumda değil. onlar da bizi umursamıyorlar zaten.o da beni öpüyor. öyle işte yorgan altında bu tür hareketler yapıyoruz.
ben o yorganın içine bir giriyorum, bir çıkıyorum. o erkek de aynı şekilde yapıyor. çünkü yardım için falan çağırıyorlar bizi bazen ve yerimizden kalkmak durumunda kalıyoruz. en sonunda evden ayrılmadan önce bir kutlama yapılıyor. birinin doğum günüymüş. bembeyaz bir yaş pastaya mumlar koyulmuş, sonra pasta kesiliyor. alkışlıyoruz hepimiz.
Ayrılma vakti gelince ben o erkeğe diyorum ki 'bundan sonra nasıl yapıcaz, nasıl görüşücez. ben ankaraya dönüyorum, sen gelir misin yanıma fln diyorum. net bir cevap vermiyor. biraz hüzünlü bir şekilde ve ne olacağı belirsiz olarak ordan ayrılıyoruz. Ve bu kişiyi annem istemiyormuş. Bize uymaz diyerek.
Hayırdır inşallah...
hayırlı bir iş yapmak istiyorsun ama etrafından çekiniyorsun.Hatta korkuyosun.
yaptığın bu işi kardeşinde onaylamıyor ama oda senin sayende rahata eriyor.
Allah hayırlara çıkarsın
senin dedikodunu yapmak isteyenlerin( kötülüğünü isteyenler v.s) eline koz veriyorsun.
sonra yine onlardan yardım istiyorsun ama tabiki yardım göremiyosun.
sonra yine kendi çabanla kurtuluyorsun onların kötülüklerinden
Allah hayırlara çıkarsın
eski evleri beğenmemeniz iyi olmuş yerimseniben
kavavçee buğün anemin rüyası var yorumlarsan..annemm deniz görmüş ve bogulan 3 çoçukk annem demişki yüzme bilmiyorum nasıl etsemkii birirsinini elinden tutunca 3de bir birine baglı olarakk gelmşşş kurtarmışş.ama denizden çıkınca bakmışki kurtatrdıgı çoçukalr bizmiş yanii kendi çoçukalrı..nedir yorumu çok merek etimmmmmmmbilmiyorumkismile
merhaba bu ruyayi yorumlarsaniz gercekten cok mutlu olurum :) ruyamda bır masada karsımda pek yakın olmadıgım arkadaslarımla oturuyordum,dogum gunumdu . arkadaslarim dogum gunum icin bana hayatla ilgili bir not yazmislardi fakat okurken kafami veremiyodum ve ne yazdigini anlayamiyordum. notun sonunda sevdigim cocugun adi ve onun olmadigi yaziyordu , bu ruyamda hediyede onun payinin olmadigini gosteriyordu. sevdigim cocuga sen neden bu hediyede yoksun dedigimde ben anlamadigim seylerde olmam diyordu ve sarilip sacimi oksuyor,dogum gunumu kutluyordu. ve ayni ruyanin icinde mavi gozlu kisa sacli gulumseyen bi erkek cocugu havuzdan cikmisti ben babamin mavi gomlegiyle onu kuruluyordum
sahurdan sonra sacma sapan bı ruya gordum yorumlarsanız sevınırım
ruyamda orucluyum ve kavunla orucumu bozuyorum
daha sabah ve kendıme mantıksız mantıksız nedenler arıyorum
resmen kavunun tadını hıssetıtım korkuyla uyandım
yorumlarsanız sevınırım
bende ruyamda haci bir deden islem ilmihali kitabi aldim .ve bana ben sana bunu parayla degil hediye ediyorum dedi
ikinci ruyamda devamli hamile oldugumu hamile arkadaslari ve bbekleri goruyorum .sizce arkadaslar ne ye yoraersiniz ruyami:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?