Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

kanavice benimde rüyamı yorumlarmısın rica etsem tskler....

benim de rüyamı yorumlarmısınız çok etkilendim yorumlarsanız cok sevinirim tskler...
babannemlerin evin önündeyim kuzenim hadi gel bize gidelim ama etraf çok karanlık sadece ay ısıgı var bende diyorumki kuzen saçmalama hiç bir yere gidemeyiz savas cıkacak burdan bir yere ayrılamayız sende herkese haber ver burda toplanalım hep beraber kalabalık olalım dyorum sonra rüyamın diger kısmında bizim evdeyiz kardeslerimle mutfaktayız kızkardesim bana saldırıyor bogazımı tutuyor ben nefes alamıyorum bende onun kafasına tuz döküyorum
arkadasım sabah beni aradı rüyamda seni gördüm biz seninle rüyamda kavga ediyorduk dedi çok sasırdım :S

hayırlı bir iş yapmak istiyorsun ama etrafından çekiniyorsun.Hatta korkuyosun.
yaptığın bu işi kardeşinde onaylamıyor ama oda senin sayende rahata eriyor.

Allah hayırlara çıkarsın

eski evleri beğenmemeniz iyi olmuş yerimseniben

önünüze bazı engeller çıkabilir ama kulak asmayın bence
aranızı bozmak isteyenler olabilir

Allah şerlerinden korusun klava:

senin dedikodunu yapmak isteyenlerin( kötülüğünü isteyenler v.s) eline koz veriyorsun.
sonra yine onlardan yardım istiyorsun ama tabiki yardım göremiyosun.
sonra yine kendi çabanla kurtuluyorsun onların kötülüklerinden

Allah hayırlara çıkarsın

düşkün birine yardım edeceksin ve bundan büyük bir keyif ve rahatlama hissedeceksin.
ve bunu sürekli yapmak isteyeceksin

Allah hayırlara çıkarsın

hayırlı bir iş yapmak istiyorsun ama etrafından çekiniyorsun.Hatta korkuyosun.
yaptığın bu işi kardeşinde onaylamıyor ama oda senin sayende rahata eriyor.

Allah hayırlara çıkarsın

tesekkür ederim agzına saglık )

sahurdan sonra sacma sapan bı ruya gordum yorumlarsanız sevınırım

ruyamda orucluyum ve kavunla orucumu bozuyorum
daha sabah ve kendıme mantıksız mantıksız nedenler arıyorum
resmen kavunun tadını hıssetıtım korkuyla uyandım
yorumlarsanız sevınırım

kavavçee buğün anemin rüyası var yorumlarsan..annemm deniz görmüş ve bogulan 3 çoçukk annem demişki yüzme bilmiyorum nasıl etsemkii birirsinini elinden tutunca 3de bir birine baglı olarakk gelmşşş kurtarmışş.ama denizden çıkınca bakmışki kurtatrdıgı çoçukalr bizmiş yanii kendi çoçukalrı..nedir yorumu çok merek etimmmmmmmbilmiyorumkismile

Teşekkür ederim. :hulya:

merhaba bu ruyayi yorumlarsaniz gercekten cok mutlu olurum :) ruyamda bır masada karsımda pek yakın olmadıgım arkadaslarımla oturuyordum,dogum gunumdu . arkadaslarim dogum gunum icin bana hayatla ilgili bir not yazmislardi fakat okurken kafami veremiyodum ve ne yazdigini anlayamiyordum. notun sonunda sevdigim cocugun adi ve onun olmadigi yaziyordu , bu ruyamda hediyede onun payinin olmadigini gosteriyordu. sevdigim cocuga sen neden bu hediyede yoksun dedigimde ben anlamadigim seylerde olmam diyordu ve sarilip sacimi oksuyor,dogum gunumu kutluyordu. ve ayni ruyanin icinde mavi gozlu kisa sacli gulumseyen bi erkek cocugu havuzdan cikmisti ben babamin mavi gomlegiyle onu kuruluyordum

annen sizin icin kurban kestirmesi gerek
rüyasi hayirli
büyük kismet var size

ve ümitsiz görülen bir olayin temiz cikmasini gösterir

kafani kurcalaran olaylar gün yüzüne cikacak

kalbindeki aci son bulacak birseye cok üzülmüssün bu senin hisslerinle ilgi
ama cok büyük bir askin baslangicini müjdeler :asigim:

hicde sacma bir rüya degil

bekledigin ve cok istedgin birseyin gercekleseck ve ailen de müjdeli bir haber alacaksin

bu rüyan senin bazi korkularini gösterir bu korkularini yada endiselerini diyim yenmen gerektiginide gösterebilir

bende ruyamda haci bir deden islem ilmihali kitabi aldim .ve bana ben sana bunu parayla degil hediye ediyorum dedi
ikinci ruyamda devamli hamile oldugumu hamile arkadaslari ve bbekleri goruyorum .sizce arkadaslar ne ye yoraersiniz ruyami:uhm:

bende ruyamda haci bir deden islem ilmihali kitabi aldim .ve bana ben sana bunu parayla degil hediye ediyorum dedi
ikinci ruyamda devamli hamile oldugumu hamile arkadaslari ve bbekleri goruyorum .sizce arkadaslar ne ye yoraersiniz ruyami:uhm:

rüyan cok hayirli su dönem bazi sikinitilar yasiyacaksin ama bunu ibadetlerinle edecegin duallarinla Allahin izniyle atlatacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…