- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.261
melisdeniz duyduğuma göre evlilik yıldönümünmüş rabbim nice mutlu huzurlu berektli sağlıklıyıllar nasip etsin sizlere ağzının tadı hiç ama hiç bozulmasın inşallah canım çok öptüm seni
Melisdenizcim canım arkadaşım aklımdayken yazayım eğer bugün buraya girersen görürsün evlilik yıldönümün kutlu olsun Rabbim bir ömür mutlu etsin ikinizide...
Nazsevda Abla yorumunu bekliyorum. Benim için çok özel bu rüya.
Annem görmüş beni. Bir sürü yol varmış. Biz annemle beraber her iki tarafı da ağaçlarla kaplı yoldan yürüyormuşuz. Çok güzelmiş. Sadece ikimiz varmışız.
Sonra ben o yolda bir faytona binmişim ama ondan önce elimdeki tarağım ve telefonum yere düşmüş.
Onları tekrar yerden alıp binmişim faytona.
canım ablacım evet evlilik yıldönümümm alalh razı olsunn çok saolll
sevdiklerimizle amin...bendeç ok öpüyorum senii..aklımdasın.
dip not:rüya görmüyorumm ama seni unuttum sanmaa:1hug:
kızlar aşk olsun yine beni atlamışsınız.....mafoldumben
canım benim annenin rüyası çok hayırlı inşallah şu anda annenin yanındasın zamanı gelince ayrılacaksın o kadar güzel bir ayrılık olacakki anlatamam muradın olacak anneninde senin için dilekleri kabul olacak inşallah bir yolculuk bekleyeceksin önce olmayacak sanacaksın sonra hızlı bir şekilde bu yola çıkacaksın bir dileğin var sabırsızca onun olmasını bekliyorsun sabret olacak inşallah herşey güzel olacak sadece ani karar verme güvendiğin birilerine danış olurmu rabbim gönlüne göre versin her istediğini inşallah canım benim hissettiklerim bunlar şimdilikopuyorumnanaktan
kalp kalbe karşıdır yavrucum bende seni unutmuyorum çok istediğim zaman seni hissediyorum inanki sanki seni çoğu zaman görüyorum ne yapıyor benim güzel dosttum dediğim anda yüzün gözümün önüne geliyor gülümserken rabbim o gülen yüzünü hiç ama hiç soldurmasın yavrucum
rüyamda gece yarısı bisikletle anneanneme gidiyorum tam mahallesine girdiğimde apartmanın kapısının önünde 3 tane beyaz fare
2 tane de sokak kedisi görüyorum normal hayatımdada her ikisindende aşırı korkarım nasıl gircem diye düşünürken anneannemin
komşusu beni içeriye sokuyor ve yukarıya kadar çıkarıyor ama elim ayağım acayip titriyor uyandığımdada nefes nefeseydim.
sonra tekrar daldığımda rüyamda azrail gibi bir şeyin bizi korkuttuğunu en son dayımla uğraştığını görüyorum bu arada benim
2 tane çocuğum varmış 3 5 yaşlarında bir erkek bir kız pikniğe gitmişiz böyle ailemle derken kız çocuğu kucağımda uyuyor ve
arabanın içine işiyor babamın arabası olduğundan hem çocuğuma 1 kere vuruyorum hemde eyvah babam çok kızacak diyorum
babam söyleniyor ama çok aşırı kızmıyor evime
geliyorum evimde köpeğim varmış böyle ufak ama köpekle sadece ingilizce konuşabiliyoruz öyle anlıyor ve ona mama veriyorum.
kanaçve seninde emegin geçiyor herkezee saolasn
kanaçve seninde emegin geçiyor herkezee saolasn
evet ondan bahsettim canım sagol ama ben kanaviçe ile konuşmuyorumkii:sinifsinif:
yorumlarsa buyursun
merhabalar....:1hug:
rüyamda ablam,eniştem,kaynım ve birde eski erkek arkadaşım ve abisi bize gelmişlerdi.akannehir
eşimde var.oturuyoruz falan. eski erkek arkadaşımın abisi bana kardeşinin telini veriyor..al bak şu teldeki mesaj bölümüne diyor..alıyorum teli..mesajlara bakmaya çalışıyorum.mesajşarda onun dinledigi şarkılar yazıyormuş..müslüm ..aşk şarkıları..arıyorum..net bir yazı bulamıyorum ama mesajlar var telde.kayda alınmış..neyse başka bir mekanda eski erkek arkadaşımla konuşuyorz yanlız degiliz tabi..neyse bana diyorki ailemde kalıyorum falan..a neden diyorum..karım beni terk etti o adama gitti diyor..çoçugum benle diyor..bende ona ben sana demedim.bak beni dedigim oldu seni bırakıp gitti diyorum..sana söylemiştim diyorum..
gayet sakin bir şekilde..herşeyin üstü kapanmış şekilde onunla sakince muhabbet ediyorduk.akannehir
birde bir köşede eşim yerdeydi aşk dolu bana bakıyordu.
yorum için teşekkürler şimdiden..a.s.
bu biraz bilinç altı rüyası gibi geldi bana
bazı şeylerin üzerinden ne kadar uzun zamanda geçse bilinç altında unutulmaz.
eski erkek arkadaşın başkası yüzünden senden ayrıldıysa beyninde onu affetmemişsin sanki.
ve rüyanda bile olsa ona ben şimdiki eşimle ne kadar mutluyum bak gör demek istiyosun
yanlış anlamışın
benim kimseyle küslüğüm falan yok olmaz da
sen pek inanmadığın için bende senin rüyalarını yorumlamam o zaman dedim
istersen yorumlarım tabiki
wowwwww:1shok:
ilgine teşekkürler tatlım a.s. çok sagol..
niye bu kadar şaşırdın
niye bu kadar şaşırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?