Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

canım ablacım evet evlilik yıldönümümm alalh razı olsunn çok saolll
sevdiklerimizle amin...bendeç ok öpüyorum senii..aklımdasın.

dip not:rüya görmüyorumm ama seni unuttum sanmaa:1hug:

canım benim annenin rüyası çok hayırlı inşallah şu anda annenin yanındasın zamanı gelince ayrılacaksın o kadar güzel bir ayrılık olacakki anlatamam muradın olacak anneninde senin için dilekleri kabul olacak inşallah bir yolculuk bekleyeceksin önce olmayacak sanacaksın sonra hızlı bir şekilde bu yola çıkacaksın bir dileğin var sabırsızca onun olmasını bekliyorsun sabret olacak inşallah herşey güzel olacak sadece ani karar verme güvendiğin birilerine danış olurmu rabbim gönlüne göre versin her istediğini inşallah canım benim hissettiklerim bunlar şimdilikopuyorumnanaktan

canım ablacım evet evlilik yıldönümümm alalh razı olsunn çok saolll
sevdiklerimizle amin...bendeç ok öpüyorum senii..aklımdasın.

dip not:rüya görmüyorumm ama seni unuttum sanmaa:1hug:

kalp kalbe karşıdır yavrucum bende seni unutmuyorum çok istediğim zaman seni hissediyorum inanki sanki seni çoğu zaman görüyorum ne yapıyor benim güzel dosttum dediğim anda yüzün gözümün önüne geliyor gülümserken rabbim o gülen yüzünü hiç ama hiç soldurmasın yavrucum

kızlar aşk olsun yine beni atlamışsınız.....mafoldumben

canım inan birkaç kez okudum ama ne olur kızma hiç birşey hissetmedim inşallah başka rüyalarını yazarsın bende hissettiğim anda cevap yazarım bu rüyayı kanaviçe yorumlasa keşke tekrar özür dilerim birtanem rabbim rüyanı hayra çıkarsın diyelim olurmu canım opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim. Ağzına, yüreğine sağlık. opuyorumnanaktan

:ecrin_bebek:canımsın sen benimm iyki burda karşılaşıp tanşştıkk demekii bende
ve sende o kavuşma varmış..beni histedebilmnee hem çok şasrıdım hemde çok sevndim....ğülen yüzlüümüyümmmeyvahedigeldismile

başına gelebilecek kötü bir şeyden yabancı biri tarafından korunacaksın. ve rahatlayacaksın. ama bu rahatlama ailenin hoşuna gitmiyor pek.
ve bazı nefsani duygularına kapılacaksın hatta onun istediğini yapabilirsin

Allah hayırlara çıkarsın

bu biraz bilinç altı rüyası gibi geldi bana
bazı şeylerin üzerinden ne kadar uzun zamanda geçse bilinç altında unutulmaz.
eski erkek arkadaşın başkası yüzünden senden ayrıldıysa beyninde onu affetmemişsin sanki.

ve rüyanda bile olsa ona ben şimdiki eşimle ne kadar mutluyum bak gör demek istiyosun

wowwwww:1shok:
ilgine teşekkürler tatlım a.s. çok sagol..

yanlış anlamışın

benim kimseyle küslüğüm falan yok olmaz da

sen pek inanmadığın için bende senin rüyalarını yorumlamam o zaman dedim

istersen yorumlarım tabiki

:1hug:

yorumlamayız diyince bende alındım tabiki dahada sana yorumla demedim ondan canım..
neyse boşver...teşekkürler tekraryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…