Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Merhabalar

rüyamda annemlerin ev kalabalıktı..yemekler lezizdi..bakkala ekmek almaya gittim..ekmekler sıcacıktı ..binaya girdim bütün komşu kadınlar ..bana tek tek sarıldılar.aman sen iyi gelinsin senin arkandan kimse laf etmiyor dediler..acaba eşin seni üzüyormu dedi..kadınlardan biri..neyse ben eve çıkıym diyorum ekmek sıcak diyorum

herkese merhaba,aramıza bir arkdaş daha gelmiş,hoşgeldiniz,ben hepinize bırşey sorucam,gelın ruya alemini tartışlaım

mesela ben rüyamda hacı arkadaşım öldü bir yıl önce,rüyamda uçak bileti almış,havalımandayız gezemey götürcek bizi,ben kıyafet bakmaya gidiyorum,dönüyorum,taxi,dolmuş,koşuyorum,yağmur yağıyor,uçağa yetışemıyorum,telefon açıyorum,ölen ağbi bana diyoki geç kaldın kızım u.ak kalktı,yetışemdın,

şimdi yorumcular diyoki yetişseydın ölcektım falan,sizler ne düşünyosunuz?

bu ağbiyi ilkdefa gördüm rüyamda..

birde rüyamda sanki düğün günümün başlangıcını gördüm.yeniden kuaför gidiyordum..bu sefer yanımda kıs arkadaşımda vardı....

kıslar benim de rüyamı yorumlayın ben bu gece nişanlımla bir kafe gibi biryerdeydik kalabalık bir ortam tanıdıklarımız da varmış ve nişanlım bira içiyordu sora sarhoş oldu ben de biradan mı sarhoş oldun içme artık falan dedim sonra hadi kalkalım dedim kalktık ama o sarhoş olduundan yapalaya yalpalaya yürüyordu bir de gelene geçene laf atıordu ben çok kızıordum sinirleniordum falan böle bişi ne demek şimdi bunlar yaa evlenicez bir ay sora

normalde içermi?sen kafana takıyomusn,hanı evlenınce bara gider falan

Annem rüyasında zifiri karanlık bir yolda ilerliyormuş, sonra önüne keçi, koyun gibi hayvalar çıkmış, o da korkup kaçmış. Bu ne demektir?

bende ruyamda dayımların komusunun torunuyla kız bu torun ve hıc gormedım onunla camıye gıryorum ne demektır.

ayrılık sancısı selam cnm..bu rüyaayaı yorumlamanı bekşlicem

ablam 1ğün evvel 15 tane tabut görmüşş
ertsi ğünde onalrı kefenli halini görmüş..tek hatırladıgı bebeken öeln diger ablamızız görmüşş ışıl ışll analmı nedirrreyvahedigeldismile

müjdeli bir haber alacaksın çevren ve ailen de bu habere çok sevinecek

rüyanda uçak bileti almış arkadaşın mı öldü anlamadım ben CADIARZU

bu yorumu kitaplarıma bakarak yorumladım

evlenme hazırlığı yapan birinin rüyada sarhoş olması

evliliğinde mutlu olacağına işaretmiş

mutluluktan sarhoş olmak gibi yani yerimseniben

naz sevda ablaa nersein nasılsın merak ettim seniiiii.bilmiyorumkismile

burdayım canım sadece okuyorum çok güzel dostlar katılmış çokta güzel yorumluyorlar hepsinin ağzına yüreklerine emeklerine sağlık sen nasılsın gerçi sürekli yazdıklarını okuyorum çok tatlısın biliyormusun canım sağol beni unutmadığın için birtanemopuyorumnanaktan

eveet hepsi birbirinden iyii ve ğüzel yorumcular..kanaçvee ayrılık sancısıı yorumalrı harikaaasende çok tatlı vee ğüzel kalplisin.opuyorumnanaktan

Canlarım cok degisik bir ruya gordum
Ruyamda iki tane cocuk vardi. Biri daha bebekti ayakta yeni yeni duruyordu. Biri de 2 yasinda gibi bir cocuk da hani tek parmagınızı tutar ya. Biz boyle yuruyoruz. Biri kucagımda digeri bir parmagımdan tutarak yanımızda yuruyor. Elimdeki bebek baya bi sıkıntılı en sonunda kusuyor. Bir alisveris merkezindeyiz ben magazaya girip yeni kiyafetler alıyorum bebege. Sonra asansore biniyoruz gulerek oynayarak. Asansor kalabalık ben elimdeki bebegi yere bırakıyorum. İkisi de gozumun onunde. İki bebek de kız bu arada. 53. kattan 0'a iniyoruz. Ben hadi geldik diyorum. Bi anda bebek olan kayboluyor. Cok panik oluyorum. Uzun sacli bir kiz var o da bizimle iniyor. Gordunuz mu kucuk cocugu diyorum. Eliyle asansorden inen bir onu bir bunu gosteriyor. Sanki o aldı yok hayır bu aldı der gidi. Sonra bi an duraksayıp kosarak kacmaya baslıyor. Bu arada cocukların annesi ben degilim. Cunku annenizin bas harfini biliyor musunuz gibi bir yarisma yapmistik yukarda yururken. İkisi de farkli bas harfi soyledi ama kucuk olanin annesi keske ben olsaydim diye gecirdigimi hatirliyorum icimden. Cocugu bulamiyorum oyle sıkıntılı sıkıntılı uyandım. Neye yorumlanır acaba:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…