- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.381
kıslar benim de rüyamı yorumlayın ben bu gece nişanlımla bir kafe gibi biryerdeydik kalabalık bir ortam tanıdıklarımız da varmış ve nişanlım bira içiyordu sora sarhoş oldu ben de biradan mı sarhoş oldun içme artık falan dedim sonra hadi kalkalım dedim kalktık ama o sarhoş olduundan yapalaya yalpalaya yürüyordu bir de gelene geçene laf atıordu ben çok kızıordum sinirleniordum falan böle bişi ne demek şimdi bunlar yaa evlenicez bir ay sora
normalde içermi?sen kafana takıyomusn,hanı evlenınce bara gider falan
yook hiç içmez bara falan da gitmez öle hiç korkum yok o yönden yani
Merhabalar
rüyamda annemlerin ev kalabalıktı..yemekler lezizdi..bakkala ekmek almaya gittim..ekmekler sıcacıktı ..binaya girdim bütün komşu kadınlar ..bana tek tek sarıldılar.aman sen iyi gelinsin senin arkandan kimse laf etmiyor dediler..acaba eşin seni üzüyormu dedi..kadınlardan biri..neyse ben eve çıkıym diyorum ekmek sıcak diyorum
herkese merhaba,aramıza bir arkdaş daha gelmiş,hoşgeldiniz,ben hepinize bırşey sorucam,gelın ruya alemini tartışlaım
mesela ben rüyamda hacı arkadaşım öldü bir yıl önce,rüyamda uçak bileti almış,havalımandayız gezemey götürcek bizi,ben kıyafet bakmaya gidiyorum,dönüyorum,taxi,dolmuş,koşuyorum,yağmur yağıyor,uçağa yetışemıyorum,telefon açıyorum,ölen ağbi bana diyoki geç kaldın kızım u.ak kalktı,yetışemdın,
şimdi yorumcular diyoki yetişseydın ölcektım falan,sizler ne düşünyosunuz?
bu ağbiyi ilkdefa gördüm rüyamda..
kıslar benim de rüyamı yorumlayın ben bu gece nişanlımla bir kafe gibi biryerdeydik kalabalık bir ortam tanıdıklarımız da varmış ve nişanlım bira içiyordu sora sarhoş oldu ben de biradan mı sarhoş oldun içme artık falan dedim sonra hadi kalkalım dedim kalktık ama o sarhoş olduundan yapalaya yalpalaya yürüyordu bir de gelene geçene laf atıordu ben çok kızıordum sinirleniordum falan böle bişi ne demek şimdi bunlar yaa evlenicez bir ay sora
naz sevda ablaa nersein nasılsın merak ettim seniiiii.bilmiyorumkismile
burdayım canım sadece okuyorum çok güzel dostlar katılmış çokta güzel yorumluyorlar hepsinin ağzına yüreklerine emeklerine sağlık sen nasılsın gerçi sürekli yazdıklarını okuyorum çok tatlısın biliyormusun canım sağol beni unutmadığın için birtanemopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?