- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.401
müjdeli bir haber alacaksın çevren ve ailen de bu habere çok sevinecek
rüyanda uçak bileti almış arkadaşın mı öldü anlamadım ben CADIARZU
bu yorumu kitaplarıma bakarak yorumladım
evlenme hazırlığı yapan birinin rüyada sarhoş olması
evliliğinde mutlu olacağına işaretmiş
mutluluktan sarhoş olmak gibi yani yerimseniben
benim rüyamıda inşallah biri yorumlar dün rabbimin izniyle kuran hatimimi bitirdim tüm ölmüşlerimize bağışladım birde babamın vefatının 10.yılıydı duasını yaptık içim rahat uyudum çok şükür rüyamdada ablama hediye altın vermek istiyorum çantamı açıyorum içinde 2 tane çok büyük cumhuriyet altını birde bir altın kesesi var içinde yarım altın tam onu verecekken altın bakır oluyor bende bu fazla ona gidip evden küçük altın getireyim diyorum eşimde ablamda çantamdaki altınları gördüler ben onlara benim altınım yok demişim güya yakalandım diyede çok teleşlanıyorum tam koşarak altın almaya gidiyordumki uyandım ne anlama geliyor gerçekten çok merak ediyorum acaba eksik birşeymi yaptımda rabbim uyarıyor diyede düşünüyorum lütfen biri bana yardımcı olsun arkadaşlar merakla bekliyorum yorumu şimdiden teşekkürler
bana uaçka bileti alan arkadaşım gerçek hayatta öldü bir yıl önce,
benim rüyamıda inşallah biri yorumlar dün rabbimin izniyle kuran hatimimi bitirdim tüm ölmüşlerimize bağışladım birde babamın vefatının 10.yılıydı duasını yaptık içim rahat uyudum çok şükür rüyamdada ablama hediye altın vermek istiyorum çantamı açıyorum içinde 2 tane çok büyük cumhuriyet altını birde bir altın kesesi var içinde yarım altın tam onu verecekken altın bakır oluyor bende bu fazla ona gidip evden küçük altın getireyim diyorum eşimde ablamda çantamdaki altınları gördüler ben onlara benim altınım yok demişim güya yakalandım diyede çok teleşlanıyorum tam koşarak altın almaya gidiyordumki uyandım ne anlama geliyor gerçekten çok merak ediyorum acaba eksik birşeymi yaptımda rabbim uyarıyor diyede düşünüyorum lütfen biri bana yardımcı olsun arkadaşlar merakla bekliyorum yorumu şimdiden teşekkürler
eğer gördüğün bu rüyanın ardından arkadaşın öldüyse o uçak ecel manasında olur ve senin o uçağa yetişememen de hayır olmuş olur canım
kızlar hayırdır ınsallah ama hayır mı ser mı bılmıyorum konustugum cok duzgun bırısı var gercekten ıdeal bır es adayı ama dun ıstıhare yaptım kırmızı bır mutfak gordugumu hatırlıyorum sımdı napmalıyım ayrılmam mı gerek ya da bırkac sefer daha mı yapmalıyım emın olmak ıcın neden boyle gordum anlamadım
kanavce benim rüyamı da yorumlarmısın tskler
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar herkesese günaydın çok değişik bir rüya gördüm yorumlarsanız çok sevinirim
babamın dükyanına gidiyorum ama dükyan kapalı ve saat de cok geç oldugu için düşünüyorum ben eve nasıl gidecegim her yer çok karanlık lisenin önüne gidiyorum daha önce hiç görmedigim birisi ama akrabamız olan birisi ben sizi gideceginiz yere bırakıyım bu saatte burdan hiç bir arac geçmez diyor bende biniyorum ve beni eski evimize getiriyor yukarı cıkıyorum kapıyı hiç tanımadıgım esmer kısa saçlı hafif kilolu üzerinde pembe t-shirt olan birisi acıyor içeri gel yavrum diyor ben de giriyorum bayanla sohbet ediyoruz ama o eve girdigim zaman da gündüz benim de senin gibi kızım vardı diyor benim eski odama gidiyoruz orda bir kız ama ben kızın ölü oldugunu biliyorum çok korkuyorum ama korktugumu da ona hissettirmemeye calısıyorum benden korkma falan diyor esylarına dokunmamı falan istiyor garip bir rüyaydı bu ne anlama geliyor kızlar bi de ben rüyamda hep eski evimizi görüyorum
ayrılık sancısı selam cnm..bu rüyaayaı yorumlamanı bekşlicem
ablam 1ğün evvel 15 tane tabut görmüşş
ertsi ğünde onalrı kefenli halini görmüş..tek hatırladıgı bebeken öeln diger ablamızız görmüşş ışıl ışll analmı nedirrreyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?