Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

benim rüyamıda inşallah biri yorumlar dün rabbimin izniyle kuran hatimimi bitirdim tüm ölmüşlerimize bağışladım birde babamın vefatının 10.yılıydı duasını yaptık içim rahat uyudum çok şükür rüyamdada ablama hediye altın vermek istiyorum çantamı açıyorum içinde 2 tane çok büyük cumhuriyet altını birde bir altın kesesi var içinde yarım altın tam onu verecekken altın bakır oluyor bende bu fazla ona gidip evden küçük altın getireyim diyorum eşimde ablamda çantamdaki altınları gördüler ben onlara benim altınım yok demişim güya yakalandım diyede çok teleşlanıyorum tam koşarak altın almaya gidiyordumki uyandım ne anlama geliyor gerçekten çok merak ediyorum acaba eksik birşeymi yaptımda rabbim uyarıyor diyede düşünüyorum lütfen biri bana yardımcı olsun arkadaşlar merakla bekliyorum yorumu şimdiden teşekkürler

bu yorumu kitaplarıma bakarak yorumladım

evlenme hazırlığı yapan birinin rüyada sarhoş olması

evliliğinde mutlu olacağına işaretmiş

mutluluktan sarhoş olmak gibi yani yerimseniben

ayyy canım teşekkürler yorum için içim ferahladı valla güzel yorumun içimi rahatlattı çok saol bu gece de rüyamda uçurtma uçurduumu gördüm ne olaki bu :uhm:

kızlar herkesese günaydın çok değişik bir rüya gördüm yorumlarsanız çok sevinirim
babamın dükyanına gidiyorum ama dükyan kapalı ve saat de cok geç oldugu için düşünüyorum ben eve nasıl gidecegim her yer çok karanlık lisenin önüne gidiyorum daha önce hiç görmedigim birisi ama akrabamız olan birisi ben sizi gideceginiz yere bırakıyım bu saatte burdan hiç bir arac geçmez diyor bende biniyorum ve beni eski evimize getiriyor yukarı cıkıyorum kapıyı hiç tanımadıgım esmer kısa saçlı hafif kilolu üzerinde pembe t-shirt olan birisi acıyor içeri gel yavrum diyor ben de giriyorum bayanla sohbet ediyoruz ama o eve girdigim zaman da gündüz benim de senin gibi kızım vardı diyor benim eski odama gidiyoruz orda bir kız ama ben kızın ölü oldugunu biliyorum çok korkuyorum ama korktugumu da ona hissettirmemeye calısıyorum benden korkma falan diyor esylarına dokunmamı falan istiyor garip bir rüyaydı bu ne anlama geliyor kızlar bi de ben rüyamda hep eski evimizi görüyorum

naz abla ben her zaman altın görsem küçükse küçük para,büyükse çok para alrım,hiç saşmadı bugune kadar,ama birkaç kişi bana kendılerıne sıkıntı getirdiğini söledi,acaba eşin ve ablanı sıkıntıdnmı kurtardın?yanı bıraz tedirginde olmuşsunya ona yordum,ablam ancak bu kadar hissetim yanı aklıma ilk düşün bu oldu,

gördüğün rüyanın yapılan dua ile alakası yok

istersen bu rüyanı yormayalım
çünkü pek hayırlı gelmedi bana

kızlar hayırdır ınsallah ama hayır mı ser mı bılmıyorum konustugum cok duzgun bırısı var gercekten ıdeal bır es adayı ama dun ıstıhare yaptım kırmızı bır mutfak gordugumu hatırlıyorum sımdı napmalıyım ayrılmam mı gerek ya da bırkac sefer daha mı yapmalıyım emın olmak ıcın neden boyle gordum anlamadım

kanavce benim rüyamı da yorumlarmısın tskler
--------------------------------------------------------------------------------

kızlar herkesese günaydın çok değişik bir rüya gördüm yorumlarsanız çok sevinirim
babamın dükyanına gidiyorum ama dükyan kapalı ve saat de cok geç oldugu için düşünüyorum ben eve nasıl gidecegim her yer çok karanlık lisenin önüne gidiyorum daha önce hiç görmedigim birisi ama akrabamız olan birisi ben sizi gideceginiz yere bırakıyım bu saatte burdan hiç bir arac geçmez diyor bende biniyorum ve beni eski evimize getiriyor yukarı cıkıyorum kapıyı hiç tanımadıgım esmer kısa saçlı hafif kilolu üzerinde pembe t-shirt olan birisi acıyor içeri gel yavrum diyor ben de giriyorum bayanla sohbet ediyoruz ama o eve girdigim zaman da gündüz benim de senin gibi kızım vardı diyor benim eski odama gidiyoruz orda bir kız ama ben kızın ölü oldugunu biliyorum çok korkuyorum ama korktugumu da ona hissettirmemeye calısıyorum benden korkma falan diyor esylarına dokunmamı falan istiyor garip bir rüyaydı bu ne anlama geliyor kızlar bi de ben rüyamda hep eski evimizi görüyorum

eğer net görmediysen 2 kere daha yatman lazım
yani toplam 3 olacak
eğer 3 tede net görmessen 5

ondada net görmessen 7 kere yatman lazım

bazen yaşadığımız yerler ve yaşadığımız olaylar aradan uzun zaman da geçse bilinçaltımızdan çıkmazlar

senin de eski evinde yaşadığın unutamadığın hatıraların v.s olmuş olabilir. bu yüzden eski evini çok sık rüyanda görmüş olabilirsin.

bu rüyada ona benziyor evizinde başka birilerinin olması seni üzüyor canım

ablana bir yerlerden mal gelecek ve ablan onlara sahip olacak canım

Allah hayırlara çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…