- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.361
günaydin
rüyamda 12 yil önce vefat etmis dedemi gördüm yemekhane gibi bir yerde ama ona kötü yemekler veriliyor ve elinde ufak parca ekmekle dolasiyor orda,beni görmedi
ben ordaki calisanlara tepki gösteriyorum neden ayrimcalik yapiliyor diye
cok üzüldüm hala etkisindeyim
acaba bizden biseylermi bekliyor?
Rüyamda bol yağmurlu, soğuk bir havada arkadaşımla yürüyorduk.
Akşam vaktiydi, hava karanlıktı. Yanımızda iki tane erkek vardı.
Kaldırımda yürürken arkadaşımla hep tartışıyorduk. Sesimiz yükseliyordu.
Yanımızdaki erkeklerin sesi çıkmıyordu hiç. Ben bağırıyordum, o bağırıyordu, sinirliydik, kaşlarımız çatıktı. Özellikle o çok sinirliydi, ben ise neden böyle yaptığına anlam veremiyordum.
Sonra bir ara konuşmakta güçlük çektim, ona cevap verirken. Bunu anlayınca yeniden konuşmayı denedim, belki düzelir diye ama sesim zor çıkıyordu, garip çıkıyordu.
Ve bir baktım ki öndeki iki dişim ayrıklaşmış. Bunu görünce çok üzüldüm, ben nasıl bu şekilde insan önüne çıkarım, kendime güvenim gider diye düşünüyordum. Ön iki dişimin ayrık olmasının yanında, yanındaki 1,2 tane dişim de yamulmuştu. Neler oluyor böyle dedim hep. Ağız kısmımda problemler oluştu yani.
Sonra küçük kafe gibi bir yere oturduk beraber. Arkadaşım orda da beni aşağılıyordu. Benden üstün oldupğunu söylüyordu. Çok şaşırmıştım bu hareketlerine ve moralim çok bozuldu. Saçlarımız, üstümüz yağmurdan ıslanmıştı.
En sonunda da sen benim gibisini zor bulursun diyordum ona.
Hayırdır inşallah. ayriliksancisi yorumunu bekliyorum.
Ya bende bugün rüyamda bir yere oturmuş ilahimi kuran mı orasını tam hatırlamıyorum dinliyorum o sırada saz çalıyo ben günah değilmi deyince susuyo sonra ayak ayak üstüne atıyorum bacağım görünüyo bacağım olduğundan daha güzel ve beyaz. Ardından etrafta kimse olmuyo ben namaz kılmak istiyorum ama saçımı bi türlü toplayamıyorum. Gece bildiğim bütün sureleri okuyup bana gerçek rüyaları göster Allahım diye uyumuştum böyle bi rüya gördüm,
Yorumlarsanız sevinirim
kızlarrr ben size bir sey sormak istiyorumm dün gece uykumdan sıçrayarak uyandım ve sapkalı pelerinli brinin kapının dısından beni izledigini gördüm kalkmak istedim ama kalkamadım dua okudum ama o neydi hiç bilmiorum
slm arkadaşım bende bi rüya gördüm rüyamda güya kedim varmış kedi yavruluyo 3 tane ama kedinin biri pembe doğmuş şaşıp kalıyorum sonra bi bakıyorum etrafımda kuşlar var 5 6 tane kuş yanımda
bol bol ayetelkrsi oku felak ve nas surelerini oku
ve ne oldugu hakkindan fazla düdünme
bir insan sana cok öfkeli icinde biriktirdikleri var sana karsi ve yakinda bunu sana kusacak
canin sikilacak
aile icinde biraz r´tatsizlik yasiyyabbilirsin
selam bir rüyami daha hatirladim yani dün geceden kalma
ben türbanliymisim ama sonra nedense aciyorum saclairmi sac rengim karemel cok gür ve uzunmus ,düz olmasina ragmen cok gürdü kabarmisdi biraz sanki...
merhaba
rüyamda deprem olduğunu gördüm, kısa sürdü; fakat her yer yerle bir oldu.
ben o sırada dışardaydım ve elimde içinde çok para olan bir çantam vardı
bana da,parama da bir şey olmadı
hemen eve geldim.bizim ev de sapasağlamdı.
evde annemin yeni doğmuş bir bebeği yani kardeşim vardı.
kardeşim dar bir koltukta yatıyordu,onu oradan alıp, kendi odamdaki geniş yatağa yatırdım,bana gülümsedi, o sırada uyandım
Not: gerçek hayatta tek çocuğum kardeşim yok,ama rüyamda yeni doğmuş kız kardeşim vardı.
yorumlarsanız çok sevinirim opuyorumnanaktan
aile veya yakin cervrenle ilgili bir evliligin bitdigi haberini alacaksin
ýada evli bir ciftin kavgasini en hafifi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?