Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

iki kısmetin var( eş adayı, mal vs.) ama ikisinide kaybediyosun malesef canım yaa

Rüyamda ben ve arkadaşım vardık. Yanımızda başka kızlar da vardı. Hepimiz çok güzeldik.
Çok güzel giyinmiştik, saçlarımız tertemiz ve güzel şekilliydi. Çok havalıydık.
Ve yine aynı şekilde çok yakışıklı, düzgün giyimli 4, 5 erkek vardı.
Onlarla bakışıyordum ben. Özellikle bir tanesi hep bana bakıyordu. Çoookk yakışıklıydı.
Bunun yanısıra onların da bizim de altımızda son model harika arabalar vardı. Hızla arabayı kullanıp birbirimize gösteri yapıyorduk. Ama o bakıştığım erkekle hiç konuşmuyorduk. Ve bir ara o erkeklerden ikisi yanıma geldi onalra para verecekmişim. 5buçuk lira verecekmişim. Cüzdanımı çıkarıyorum içi para dolu. Hem kağıt hem de bozuk paralar. Arıyorum 5liralık bir şey var mı diye ama 10luk buluyorum.
Ama veriyorum sonunda tam parayı.
Sonra ben o bulunduğumuz civarda olan bir mağazaya girdim. Yatak, yastık, çarşaf satan bir mağazaydı
Üzeri ipek gibi parlak yeşil renkte olan yatağa uzandım, çarşafına yastığına dokundum. Yumuşacıktı.
Sonra ordan çıktım çünkü artık ayrılma vaktimiz gelmişti o civardan. Kızlarla asansöre bindik. Aşağıya inmemiz gerekiyordu. Tam düğmeye bastım çok hızlı inmeye başladı yere çakılacak diye korktuk hepimiz. Yeniden düğmelere bastım ve yavaşladı asansör. Bu kez daha rahattık. Arada bir yine hızla indiği oluyordu. En sonunda kapıyı tutarak herkes tek tek indi.

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer gördüğün bu rüyanın ardından arkadaşın öldüyse o uçak ecel manasında olur ve senin o uçağa yetişememen de hayır olmuş olur canım

kanaviçe endulus zaten gercek hayatta rüyasında gördügü kişinin 1 yıl önce öldügünü söylemiş dikkat et..:bbo:

1 yıl önce öldü yazmış..

kimse benim rüyamı yorumlamamış:çok üzgünüm:

rüyamda hacı arkadaşım öldü bir yıl önce yazmışın bende o yüzden öyle yordum yerimseniben

sana yapılacak bi hayrı geri çevirmişin canım daha doğrusu ulaşamamışın

benim canım endulusum sağol olabilir dün eşim sıkıntıydaydı destek oldum ablamında sıkıntısı var biraz manevi destek oldum bunların hepside dün olmuştu zaten senin dediğin gibi bencede bunlardan dolayı gördüm bu rüyayı sağol canım içimi rahatlattın rabbimde senin ne dileğin varsa tez günde karşına getirsin inşallah birtanem seni çok seviyorummmmmopuyorumnanaktan

değişik bir bakış açıcısı,neye göre yordun bılmıyorum,ama ölünün arkasından iyi değil gitmek derler,

canım bencede ölünün arkasından gitmek iyi değildir ölmüş kayınvalidemi görmüştüm büyük oğlunu götürüyordu bir yola bu rüyayı gördüğümde kaynımın hiç birşeyi yoktu ve 5 ay sonra vefat etti allah rahmet eylesin onlarada senin hacı ağabeyinede daha görecek çok güzel günlerin vardır inşallah yağmurda koşmanda yeni elbise almanda bu hayattaki her insanın iniş çıkışları zorlukları yeni başarılarıdır seninde rüyanda gördüğün bu bence canım bu benim düşüncelerim tabiki

tşk abla,valla hissetiği yazdım,sıkıntıdan kurtarmak,yanı altın öle,ama bana para olur,takıp etmek lazım,gözlemlemek lazım,bende sneı seviyorum,öpüldün

tşk abla,valla hissetiği yazdım,sıkıntıdan kurtarmak,yanı altın öle,ama bana para olur,takıp etmek lazım,gözlemlemek lazım,bende sneı seviyorum,öpüldün

haklısın aslında gördüğümüz rüyayı gözlemlemek lazım kişiye göre belki yorumu değişebilir mesala ben ölmüş babamı ne zaman rüyamda görsem ailemden birinin mutlaka daha sonradan bir sıkıntısı oluyor takip ederek varmışım bu kanıya sağol canım benim

mahsumdeğiliz arada birde olsa katıl aramıza çok özledik seni yokluğun çok belli gel be canım nerdesinnnn

geldim ablam burdayim
sen cagirirsinda ben gelmezmiyim:kedi:

hadi bende bir rüyami yazayim
rüyamda bir bebek varmis ona mama veriyorum bide ne hikmetse bardakdan su iciriyorum ardindan bir kacik yogurt veriyorum ne demekse
bilinc alti degil düsündügümden de degil ama anlam veremedima.s.

endulus sen napirsan ?

kızlar ben sürekli ya istendiğimi görüyorum ya birilerini evlenmiş görüyorum, ya kendimi evlenmiş görüyorum , bu evlilikle ilgili rüyaların manası nedir acaba ?
dün de yaşlı bir teyze gelmiş bize beni istemeye öyle gördüm :hulya: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…