- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.421
Canlarım cok degisik bir ruya gordum
Ruyamda iki tane cocuk vardi. Biri daha bebekti ayakta yeni yeni duruyordu. Biri de 2 yasinda gibi bir cocuk da hani tek parmagınızı tutar ya. Biz boyle yuruyoruz. Biri kucagımda digeri bir parmagımdan tutarak yanımızda yuruyor. Elimdeki bebek baya bi sıkıntılı en sonunda kusuyor. Bir alisveris merkezindeyiz ben magazaya girip yeni kiyafetler alıyorum bebege. Sonra asansore biniyoruz gulerek oynayarak. Asansor kalabalık ben elimdeki bebegi yere bırakıyorum. İkisi de gozumun onunde. İki bebek de kız bu arada. 53. kattan 0'a iniyoruz. Ben hadi geldik diyorum. Bi anda bebek olan kayboluyor. Cok panik oluyorum. Uzun sacli bir kiz var o da bizimle iniyor. Gordunuz mu kucuk cocugu diyorum. Eliyle asansorden inen bir onu bir bunu gosteriyor. Sanki o aldı yok hayır bu aldı der gidi. Sonra bi an duraksayıp kosarak kacmaya baslıyor. Bu arada cocukların annesi ben degilim. Cunku annenizin bas harfini biliyor musunuz gibi bir yarisma yapmistik yukarda yururken. İkisi de farkli bas harfi soyledi ama kucuk olanin annesi keske ben olsaydim diye gecirdigimi hatirliyorum icimden. Cocugu bulamiyorum oyle sıkıntılı sıkıntılı uyandım. Neye yorumlanır acaba:
eğer gördüğün bu rüyanın ardından arkadaşın öldüyse o uçak ecel manasında olur ve senin o uçağa yetişememen de hayır olmuş olur canım
merhaba
geçen gün bir arkadaşımın öldüğünü ama 1 yıl sonra ölümünden bir hafta önce canlandığını gördüm. ona 1 hafta yaşama hakkı verilmiş ve bu bi haftanın sonunda aynı şekilde ölücekti.(deprem yüzünden öldüğünü gördüm). engellemek için sürekli uğraştım, onu korumaya çalıştım ama başaramadım. daha sonra rüyamda ağlama krizine girdim ve uyandım.
yorumlarsanız sevinirim:1hug:
kanaviçe endulus zaten gercek hayatta rüyasında gördügü kişinin 1 yıl önce öldügünü söylemiş dikkat et..:bbo:
1 yıl önce öldü yazmış..
:) ne alemsın sen yaa şeker
açıklayayım dedim..bayanssulusmile
kıs bir sürü rüya yorumlamış..kafası karışmış olabilir:sm_confused:
ayy çok tatlısın yaa
herkese merhaba,aramıza bir arkdaş daha gelmiş,hoşgeldiniz,ben hepinize bırşey sorucam,gelın ruya alemini tartışlaım
mesela ben rüyamda hacı arkadaşım öldü bir yıl önce,rüyamda uçak bileti almış,havalımandayız gezemey götürcek bizi,ben kıyafet bakmaya gidiyorum,dönüyorum,taxi,dolmuş,koşuyorum,yağmur yağıyor,uçağa yetışemıyorum,telefon açıyorum,ölen ağbi bana diyoki geç kaldın kızım u.ak kalktı,yetışemdın,
şimdi yorumcular diyoki yetişseydın ölcektım falan,sizler ne düşünyosunuz?
bu ağbiyi ilkdefa gördüm rüyamda..
gördüğün rüyanın yapılan dua ile alakası yok
istersen bu rüyanı yormayalım
çünkü pek hayırlı gelmedi bana
rüyamda hacı arkadaşım öldü bir yıl önce yazmışın bende o yüzden öyle yordum yerimseniben
sana yapılacak bi hayrı geri çevirmişin canım daha doğrusu ulaşamamışın
naz abla ben her zaman altın görsem küçükse küçük para,büyükse çok para alrım,hiç saşmadı bugune kadar,ama birkaç kişi bana kendılerıne sıkıntı getirdiğini söledi,acaba eşin ve ablanı sıkıntıdnmı kurtardın?yanı bıraz tedirginde olmuşsunya ona yordum,ablam ancak bu kadar hissetim yanı aklıma ilk düşün bu oldu,
değişik bir bakış açıcısı,neye göre yordun bılmıyorum,ama ölünün arkasından iyi değil gitmek derler,
canım bencede ölünün arkasından gitmek iyi değildir ölmüş kayınvalidemi görmüştüm büyük oğlunu götürüyordu bir yola bu rüyayı gördüğümde kaynımın hiç birşeyi yoktu ve 5 ay sonra vefat etti allah rahmet eylesin onlarada senin hacı ağabeyinede daha görecek çok güzel günlerin vardır inşallah yağmurda koşmanda yeni elbise almanda bu hayattaki her insanın iniş çıkışları zorlukları yeni başarılarıdır seninde rüyanda gördüğün bu bence canım bu benim düşüncelerim tabiki
tşk abla,valla hissetiği yazdım,sıkıntıdan kurtarmak,yanı altın öle,ama bana para olur,takıp etmek lazım,gözlemlemek lazım,bende sneı seviyorum,öpüldün
mahsumdeğiliz arada birde olsa katıl aramıza çok özledik seni yokluğun çok belli gel be canım nerdesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?