Kuzu daha erkeeeennn. 12. Gün silik çıkar varsa hemen negatif gibi düşünme
Kötü düşünme ya daha erken bak dunku test bile 16 cikmis benim fazla ilerlemiyosanmam kuzum
Aslında çok erken daha kan için, korkma, sabretmeye dualara devam. Ben 12.günde verdiğimde 21çıkmıştı. İnşallah senin de yükselecektir canım.canım malesef sabahki test negatif
kan verdim 3.2
Aslında çok erken daha kan için, korkma, sabretmeye dualara devam. Ben 12.günde verdiğimde 21çıkmıştı. İnşallah senin de yükselecektir canım.
Aslında çok erken daha kan için, korkma, sabretmeye dualara devam. Ben 12.günde verdiğimde 21çıkmıştı. İnşallah senin de yükselecektir canım.
Kötü düşünme ya daha erken bak dunku test bile 16 cikmis benim fazla ilerlemiyo
Eee cok iyiymis sakın sıkıntı yapmainşallah kuzum
dr da eger yükselirse 2 güne 4 kat yükselebilir gebeliğin başlarında hızlı ilerler dedi
yarın sabah çagırdı bir kan testi daha yapalım eger yükselme varsa tamam dedi
rahim iyi görünüyormuş yumurta zaten çatlamış duvar kalınlıgı 20 ml dedi
Valla canim ama sevinemiyorum bile tiroit 9 ciktikız 16 mı sonucun :) iyi işte iğne değilmiş demekki :) hayırlı olsunnn
Valla canim ama sevinemiyorum bile tiroit 9 cikti
21den iki gün sonra yani çatlatma iğnesinden sonraki 14.gün 69 çıkmıştı, 16.gün de 217...2 gun sonra yapinca kac cikmisti acaba sizin
12 saat bile gecmemisti verdigimde cok iyi bencede iste pazartesi çağırdı doktorum folikasiti kullan sıkıntı yapma hicbisey olmaz dedi insallah.yine de içini ferah tut
sen ertesi gün kan verdin deger iyi bence
Evet canım ilk başta hızlı yükseliyor. 20mm de süper rahim kalınlığı için... İnşallah yarın müjdeni bekliyoruzinşallah kuzum
dr da eger yükselirse 2 güne 4 kat yükselebilir gebeliğin başlarında hızlı ilerler dedi
yarın sabah çagırdı bir kan testi daha yapalım eger yükselme varsa tamam dedi
rahim iyi görünüyormuş yumurta zaten çatlamış duvar kalınlıgı 20 ml dedi
21den iki gün sonra yani çatlatma iğnesinden sonraki 14.gün 69 çıkmıştı, 16.gün de 217...
Evet canım ilk başta hızlı yükseliyor. 20mm de süper rahim kalınlığı için... İnşallah yarın müjdeni bekliyoruz
Oo çok iyi, bir günde yarıdan fazla yükselmişBenim 10 du igne etkisi sanip korkmustum 12 saat gecmeden yine yaptim16.8 di iyidir drgil mi
Evet canım ilk başta hızlı yükseliyor. 20mm de süper rahim kalınlığı için... İnşallah yarın müjdeni bekliyoruz
Kiz benim halimi gormedin mi pes etmistim resmen ama bak sonuca insallah yinr husran olmaz daumudum yok kuzum ama Allah bilir tabi
yarın sabah kan vermeye gidicem tekrar sonucu alır lamaz yazarım
Oo çok iyi, bir günde yarıdan fazla yükselmişbenim doktorum, 5üstü gebelik sayılır teorik olarak ama benim için 10 ve üzerini görmek demek gebelik olumlu demek demişti tebrik ederim canım
Umutsuzluğa kapılma canım, belki minnoşun şu an sana tutunmaya çalışıyor. Henüz adet olmadın ki, daha çok erken her şey için. Sen dikkat et bugün yine de kendine. Yorulma, ileriye doğru çok uzanma, ağır kaldırma... Mümkün mertebe ayağını biraz yukarı koyup dinlen, olur muumudum yok kuzum ama Allah bilir tabi
yarın sabah kan vermeye gidicem tekrar sonucu alır lamaz yazarım
Sana umudunu kaybetme derken Mart ayında kendimi hatırlıyorum bir yandan. Adet olacağıma o kadar emindim ki, evdeki bitmiş diye gidip bir paket orkid almıştım. Elhamdulillah paketi açmadım, müjdemizi aldıkbu arada çok tatlısın sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?