Gebeliğe Hazırlık gelin çatlatma iğnesinin etkisini adım adım görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında çok erken daha kan için, korkma, sabretmeye dualara devam. Ben 12.günde verdiğimde 21çıkmıştı. İnşallah senin de yükselecektir canım.

inşallah kuzum
dr da eger yükselirse 2 güne 4 kat yükselebilir gebeliğin başlarında hızlı ilerler dedi
yarın sabah çagırdı bir kan testi daha yapalım eger yükselme varsa tamam dedi
rahim iyi görünüyormuş yumurta zaten çatlamış duvar kalınlıgı 20 ml dedi

Eee cok iyiymis sakın sıkıntı yapma

Evet canım ilk başta hızlı yükseliyor. 20mm de süper rahim kalınlığı için... İnşallah yarın müjdeni bekliyoruz

Benim 10 du igne etkisi sanip korkmustum 12 saat gecmeden yine yaptim16.8 di iyidir drgil mi
Oo çok iyi, bir günde yarıdan fazla yükselmiş benim doktorum, 5üstü gebelik sayılır teorik olarak ama benim için 10 ve üzerini görmek demek gebelik olumlu demek demişti tebrik ederim canım

umudum yok kuzum ama Allah bilir tabi
yarın sabah kan vermeye gidicem tekrar sonucu alır lamaz yazarım
Umutsuzluğa kapılma canım, belki minnoşun şu an sana tutunmaya çalışıyor. Henüz adet olmadın ki, daha çok erken her şey için. Sen dikkat et bugün yine de kendine. Yorulma, ileriye doğru çok uzanma, ağır kaldırma... Mümkün mertebe ayağını biraz yukarı koyup dinlen, olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…