9 da bisey yok 10 net
yvz13 canım 10 daki direkt bakınca farkediliyor 9 da ben de bişi göremedim..
Sen başından beri yaptığın için seni çok yordu canım..sağol kuzum evet öyleydi ama bu sabahki test negatif
kan vericem birazdan sonuca göre bakarım duruma iki gün sonra tekrarlarım emin olurum en azından
çizgi beklemekle olmicak bu iş şaşı oldum
Aa beraber test yapicaktik ama bu cizgi ne masallah belli bu bildigin, benim acil isim cikti aksam sehir disina ciktik bugun yapamiycam gibi ama gece ruyamda dogum sancisi cektim hastanedeydim uyandim hala karnim kasiklarim agriyo
hangi program canım evet harika olmuss :) benim bata 7-8 gun var dayanamadım bu sabah yaptım test o programla bakmak istiyorum biraz süphelendimprogramla canım :) benim de çok hoşuma gidiyor çizgiyi netleştiriyor
Canım 10 da direkt gördüm :) hayırlısı insallah tebrik ederim :)
Merhaba canım, negatif yapınca daha net anlaşılıyor çizgiler.
evet canım alttaki koyuuu
evet canım alttaki koyuuu
Merhaba canım, negatif yapınca daha net anlaşılıyor çizgiler.
9da çizgi yokken 10da çıkmaya başlamış. Bence yarın da yap, koyulaşma onda da görürsen kan verirsin hemen, inşallah olur.
Benim 11.günümde senin 10.günündeki gibi çizgi çıkmıştı, ertesi gün birazcık koyulaşınca kan verdik ve öyle öğrendik.
Canım 10 da direkt gördüm :) hayırlısı insallah tebrik ederim :)
bence iyi 3.2 cunku senin daha 11. Gununcanım malesef sabahki test negatif
kan verdim 3.2
canım üzülme, bata 5 gun falan var sanırım daha degil mi? yukselmez mi? Benim pek tecrübem yok ne yazık kicanım malesef sabahki test negatif
kan verdim 3.2
Kuzu daha erkeeeennn. 12. Gün silik çıkar varsa hemen negatif gibi düşünmecanım malesef sabahki test negatif
kan verdim 3.2
hayırlısı olsun canım. nasip kısmet.beraber bir daha ki ayı bekleriz.kuzum sabahki testim negatif
kan verdim o da 3.2 çıktı
o çizgiler iğnedendi demekki
bugün 10. gün iğnenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?