Sonuc bekliyorum
Sanki ben silik cizgi goruyorum canim10. gün koyulaşma yok
ilişkiden sonraki 8. gün oluyor
yarın çizgimiz yok ise hamile değiliz demektir
yaaa sen hamilesin resmen burda koyulasmıs canım :) bu karartmayı nasıl yapıyorsun cok akıllıca :) senden öğrenecegimiz cok sey varr :))benim değil kuzum bir arkadaşın :)
benim testler negatife döndü iğneden sonra
bak bu testlerde biraz umutlandım en alttaki test biraz koyulaştı gibi en son yaptıgım
Çizgi hemen belirdi demi ? Eğer öyleyse hamişsin büyük ihtimal :)Bu arada adetime 3 gun var
Evet canım koyulaşmış bugünKızlar ovulasyon testlerim boyle biri dun biri bugun sanki koyulasma var gibi
Çizgi hemen belirdi demi ? Eğer öyleyse hamişsin büyük ihtimal :)
Görünüyor çizgi degil mi hani dedim igne etkisi olsa duserdi hcg ve negatif cikardiÇizgi hemen belirdi demi ? Eğer öyleyse hamişsin büyük ihtimal :)
Kızlar ovulasyon testlerim boyle biri dun biri bugun sanki koyulasma var gibi
yaaa sen hamilesin resmen burda koyulasmıs canım :) bu karartmayı nasıl yapıyorsun cok akıllıca :) senden öğrenecegimiz cok sey varr :))
Evet çizgi görünüyor yarın kan testini tekrarla mutlaka :) güzel haberlerle gel inşallahGörünüyor çizgi degil mi hani dedim igne etkisi olsa duserdi hcg ve negatif cikardi
Geçen ay 12.gun benim 5 gibi bisidi canım ama hamile değildim. Suanda senin içinde bişi demek zor yarın yada ertesi gün tekrar kana baktır artışa göre yorum yapalim. Yarin aynı saatte tekrar ver değişime göre belli olurKizlar ignenin 7. Günü idrar test yapmistim negatif ti dün de 12. Günüydü kan testi 10 cıktı ama tereddutte kaldim ya igne etkisiyse ama bakar misiniz bugün yaptigim test cizgi var degil mi
Dayanamadim bugun tekrarladım yarin sabah çıkacakEvet çizgi görünüyor yarın kan testini tekrarla mutlaka :) güzel haberlerle gel inşallah
Alttaki koyu sanki demi :)
Hadi yarın daha da koyu görelim inşallahbana da öyle geldi
Hadi yarın daha da koyu görelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?