Gebeliğe Hazırlık gelin çatlatma iğnesinin etkisini adım adım görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyon testlerim boyle biri dun biri bugun sanki koyulasma var gibi

Eklentiler

• BAA9B07E-C6F8-48E6-BCAE-B356664731FE.webp
    2 KB · Görüntüleme: 121
  • 176EF6AF-B174-49EA-B9B6-00A472F3A196.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 132
Kizlar ignenin 7. Günü idrar test yapmistim negatif ti dün de 12. Günüydü kan testi 10 cıktı ama tereddutte kaldim ya igne etkisiyse ama bakar misiniz bugün yaptigim test cizgi var degil mi

Eklentiler

• Screenshot_20180704-174629.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 132
benim değil kuzum bir arkadaşın :)
benim testler negatife döndü iğneden sonra
bak bu testlerde biraz umutlandım en alttaki test biraz koyulaştı gibi en son yaptıgım
yaaa sen hamilesin resmen burda koyulasmıs canım :) bu karartmayı nasıl yapıyorsun cok akıllıca :) senden öğrenecegimiz cok sey varr :))

Kızlar ovulasyon testlerim boyle biri dun biri bugun sanki koyulasma var gibi

canım biraz koyulaşmış
toplu gebelik testi ile takip etseydin keşke
hangi çizgi ne anlama geliyo anlıyosun

yaaa sen hamilesin resmen burda koyulasmıs canım :) bu karartmayı nasıl yapıyorsun cok akıllıca :) senden öğrenecegimiz cok sey varr :))

programla canım :) benim de çok hoşuma gidiyor çizgiyi netleştiriyor

Kizlar ignenin 7. Günü idrar test yapmistim negatif ti dün de 12. Günüydü kan testi 10 cıktı ama tereddutte kaldim ya igne etkisiyse ama bakar misiniz bugün yaptigim test cizgi var degil mi
Geçen ay 12.gun benim 5 gibi bisidi canım ama hamile değildim. Suanda senin içinde bişi demek zor yarın yada ertesi gün tekrar kana baktır artışa göre yorum yapalim. Yarin aynı saatte tekrar ver değişime göre belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…