Umutsuzluğa kapılma canım, belki minnoşun şu an sana tutunmaya çalışıyor. Henüz adet olmadın ki, daha çok erken her şey için. Sen dikkat et bugün yine de kendine. Yorulma, ileriye doğru çok uzanma, ağır kaldırma... Mümkün mertebe ayağını biraz yukarı koyup dinlen, olur mu
Sana umudunu kaybetme derken Mart ayında kendimi hatırlıyorum bir yandan. Adet olacağıma o kadar emindim ki, evdeki bitmiş diye gidip bir paket orkid almıştım. Elhamdulillah paketi açmadım, müjdemizi aldık
Dünkü saatte mı verdin kanı yoksa daha erken mi veridnValla canim ama sevinemiyorum bile tiroit 9 cikti
3 temmuz aksami vermistim 10 du 4 temmuz sabaho igne etkisi olmasin diye bi daha verdim 12 saatte 16 olmus deger canmDünkü saatte mı verdin kanı yoksa daha erken mi veridn
Ben göremedim canım , belki de buradan görünmüyordur. sen 2 kere kan mı verdin canım ?
Gözlerim mi beni yanıltıyor ben mi görmek istiyorum bilmiyorum ama emin olamadım canım..
Ben göremedim canım , belki de buradan görünmüyordur. sen 2 kere kan mı verdin canım ?
Kan verdiğinde değerlerinde artış yok muydu ?dr yarın da istedi o zaman anlicaz gebelikmi değilmi
Gözlerim mi beni yanıltıyor ben mi görmek istiyorum bilmiyorum ama emin olamadım canım..
Ama bence sevinmelisin ya..
İğnenin etkisi tamamen geçsin ki 11. günden itibaren bi kere koyu gördün mü bilesin ki bebiş..
Ben de 11. gün ilk yapmıştım negatifti ve dedim kesin olmadı bu ay..
Sonra bi arkadaş 12. gün sbah yap hadi demişti yapmıştım hayalet gibi çıkmıştı.
Canını sıkma daha çok var..
Kan verdiğinde değerlerinde artış yok muydu ?
Evet burda hafif bir çizgi var canım..sanırım şimdi daha net kuzum
Evet burda hafif bir çizgi var canım..
Kaç ölçer ben hiç bilmiyorum canım ama negatifse evet koyulaşma başlıyor olabilir çok acele etme:)sabah negatifti sence hcg yükseliyor olabilirmi?
idrar testi kaç ml hcg ölçer
Ecanım ilk kez verdim 3.2 idi sabah
şimdi bak teste sanki netleşti gibi dimi
EVET GÖRDÜM CANIM. SEN 2. KANI VER ÖYLE NETLEŞİR CANIM. İNŞALLAH HAMİLESİNDİR.canım ilk kez verdim 3.2 idi sabah
şimdi bak teste sanki netleşti gibi dimi
CiZgi gorunuyor Cnm hayırlısı olsun bence gebelik var gibisanırım şimdi daha net kuzum
CiZgi gorunuyor Cnm hayırlısı olsun bence gebelik var gibi
evet canın bende görebiliyorum çizgiyi ? kanı testini tekrarla canım sen
EVET GÖRDÜM CANIM. SEN 2. KANI VER ÖYLE NETLEŞİR CANIM. İNŞALLAH HAMİLESİNDİR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?